Uygulama Mobil ödeme yöntemleri için uygulama arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

mustimcimbom

Üye
    Konu Sahibi
Mobil ödeme yöntemleri için uygulama arıyorum
Arkadaşlar toplu taşıma kartlarını telwfonumuza tanımlayabileceğimiz, kartımızı unutunca direkt telefonumuzdan otobüse okutabileceğimiz bi uygulama var mıdır acaba? Kartımı çok unutan birisi olarak, böyle bişey varsa çok duamı alabilirsiniz :D

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Arkadaşlar toplu taşıma kartlarını telwfonumuza tanımlayabileceğimiz, kartımızı unutunca direkt telefonumuzdan otobüse okutabileceğimiz bi uygulama var mıdır acaba? Kartımı çok unutan birisi olarak, böyle bişey varsa çok duamı alabilirsiniz :D

Konu başlığını düzeltin

hangi şehir ?

• Beğen
Tepkiler: mustimcimbom ve H0lligan
hikmet366

hikmet366

Üye
Otobüs kartını nfc gibi kullanmak gibi birşey istiyorsun .

mustimcimbom

Üye
    Konu Sahibi
Otobüs kartını nfc gibi kullanmak gibi birşey istiyorsun .

Otobüs kartı bilgilerimi telefonuma kopyalamak istiyorum, kartı unuttum derdi olmasın yani. Kartı NFC olarak algılıyo zaten ama okuma hatası diyo sadece. bi uygulamayla okuması sağlanabilir mi yani diyorum

hikmet366

hikmet366

Üye
Zor

hikmet366

hikmet366

Üye

Bunu buldum biraz araştırdım

hikmet366

hikmet366

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

fnldstntn

Üye
Yapmak istediğiniz şey içi ilk olarak kullandığınız kartın bunu desteklemesi gerek. Uygulama olarak Android Pay var veya Samsungun kendi sistemi vardı. Otobüs katrarı için bulunduğunuz şehrin bu sisteme geçmesi gerek mesela Bursa'da bu sistemin uygulana bilmesi için Burulaşın cep telefonu nfc lerini de okuyabilecek aletleri bütün halk ve belediye otobüsleri ile metro duraklarına yerleştirmesi gerek. Geçtiğimiz aylarda Türkiyede ilk doğuda bir şehirde bu sistem deneme amaçlı olarak kullanımına başlanmıştı. Yani bunun için telefonun desteklemesi yetmez karşı tarafın (otobüslerin) de desteklemesi gerek.

Üst Alt