Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
UygulamaMobil ödeme yöntemleri için uygulama arıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
mustimcimbom
Üye
Konu Sahibi
Mobil ödeme yöntemleri için uygulama arıyorum
Arkadaşlar toplu taşıma kartlarını telwfonumuza tanımlayabileceğimiz, kartımızı unutunca direkt telefonumuzdan otobüse okutabileceğimiz bi uygulama var mıdır acaba? Kartımı çok unutan birisi olarak, böyle bişey varsa çok duamı alabilirsiniz
Arkadaşlar toplu taşıma kartlarını telwfonumuza tanımlayabileceğimiz, kartımızı unutunca direkt telefonumuzdan otobüse okutabileceğimiz bi uygulama var mıdır acaba? Kartımı çok unutan birisi olarak, böyle bişey varsa çok duamı alabilirsiniz
Otobüs kartı bilgilerimi telefonuma kopyalamak istiyorum, kartı unuttum derdi olmasın yani. Kartı NFC olarak algılıyo zaten ama okuma hatası diyo sadece. bi uygulamayla okuması sağlanabilir mi yani diyorum
hikmet366
Üye
Zor
hikmet366
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu buldum biraz araştırdım
hikmet366
Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
fnldstntn
Üye
Yapmak istediğiniz şey içi ilk olarak kullandığınız kartın bunu desteklemesi gerek. Uygulama olarak Android Pay var veya Samsungun kendi sistemi vardı. Otobüs katrarı için bulunduğunuz şehrin bu sisteme geçmesi gerek mesela Bursa'da bu sistemin uygulana bilmesi için Burulaşın cep telefonu nfc lerini de okuyabilecek aletleri bütün halk ve belediye otobüsleri ile metro duraklarına yerleştirmesi gerek. Geçtiğimiz aylarda Türkiyede ilk doğuda bir şehirde bu sistem deneme amaçlı olarak kullanımına başlanmıştı. Yani bunun için telefonun desteklemesi yetmez karşı tarafın (otobüslerin) de desteklemesi gerek.