Telefonuma 3-4 gün önce yeni rom attım; tabi wipe işlemleri yapıp iyice temizlemiş oldum. Telefonun dahili hafızasındaki eski birkaç dosyamı nasıl getirebilirim? Önereceğiniz bir program var mı?
Rica ederim cihaz rootlu olmalı ve tarama bitene kadar beklemelisinteşekkürler bir bakayım hemen
looking for readable memories deyip tarıyor ama cihazımı görmüyor sanırım. Nasıl kullanacağım? (cihaz s3)
Yüklediğin rom henüz stabil değil çünkü daha yeni çıkan android sürümü olan android M(6.0) daha stabil olamadı ayrıca bu sürümde root sistem de değişiklik yapmanı sağlamıyor ki bu yüzden bayağı sorun çıkıyor ve cihaza format atıldığında cihaz rootsuz hâle geliyor ve cihazın garantisini etkilemiyor tavsiyem şimdilik daha stabil bir rom yüklemen ve rootlaman sonrasında fotoğrafları kurtarmayı denersin önemli olan cihazının stabilliğievet şimdi cf auto root dosyasını odinle yükledim. Supersu'yu google play'den güncelledim ve açtım su kodunun güncellenmesi gerekiyor dedi güncelle dedim ve malesef başarısız oldu yazdı. Bu ne biçim bir saçmalıktır. Demek ki rootsuz custom rom yüklenebiliyor mu? Ya da ben farkında olmadan unroot etmeyi başarmış mıyım? Kendimle gurur mu duymalıyım bilemedim
Şuan telefon bi yavaşladı, Nova launcher, ayarlar menüsü hepsi gecikmeli çalışıyor ve hatalar veriyor. Ne yapayım? Sıfırlayamam da titanium backup'ı da kabul etmez bu şimdi rootsuz. Daha önce rootlamıştım diye tahmin ediyorum şuan sadece.
yeni bir ilginçlik daha. 1 yıldır kullandığım philz touch gitmiş, stock arayüz gelmiş recoveryde. Böyle bir şey nasıl olabiliyor, bunu nasıl başardım?
edit: son durumu yazıyorum. Philz touch'u yükledim, odinle cf auto root dosyasını flashladım. Su kodu güncellenmiyor, sanırım root yapamıyorum. Belki de marshmallow yüklü olduğundan olmuyordur. Marshmallow'lu s3 için nasıl root yapabilirim?? (iş diskdigger boyutundan çıktı ve her şey roota bağlı gibi)
Sana verdiğim uygulama ile ses,video ve resim dosyaları geri geliyordu yanlış hatırlamıyorsam uygulamalarıfotoğraf değil de ses dosyası kurtarmam gerekiyordu. Bugüne kadar root konusunda sıkıntım olmamıştı. Silip tekrar yükledim supersu'yu ve ne olduysa ondan sonra oldu. Tekrar root edemiyorum ve bence çok saçma. Ben şimdi kitkata mı döneyim, dönmek sorun değil de backup da yapamıcam, onca uygulama bilgi gidecek. Sinir bozucu gerçekten.
hocam yapcak bişey yok mu size teşekkür etmem dışında, mevcut durumda?

Seninde yenin yılın kutlu olsun kardeşim cihazına kurduğun rom da hayırlı olsun istersen yandexe,google drive yada mega ya kopyalayabilirsin bu arada maxicep ailesi burasıresurrection remix romunu kurduğum xda konusuna gittim ve wipe data factory yapmaksızın romu,gappsı ve supersu yu tekrar yükledim. Verdiğiniz uygulamaları şimdi deneyeceğim, sorum olursa yazarım. Sonra da yeni yılınızı kutlarım
......gelelim yazımın sonuç bölümüne Tenorshare programı telefonumu tanımadı, supersu dan yetki istedi kabul ettim, usb hata ayıklama modunu açtım ama yine de görmedi.
Böylece telefonumu tekrardan rom atarak zoraki kurtarmış oldum. Şimdi nova launcher ve ayarlar menüsü de root yetkisini aldı, hata sorun yok.
Dosyaları hemen silmek yanlış, geri getirmek zor, bazen imkansız. (bence telde, pc'den de zor)
Sizden son bir ricam bu konuda: uygulamalar, datalar, mesajlar, mp3ler, word-pdf dosyaları, galeri fotoları kısacası telefondaki tüm verilerimi wifi veya mobil veriye bağlandığım anda dropbox veya google drive'a otomatik senkronize edecek bir uygulama. Bu veya buna yakın uygulamalar var mı, ne önerebilirsiniz?
Buradaki dayanışmayı başka forumda görmek zor. Tüm forumun yeni yılını gönülden kutluyorum.

teşekkürler. Ben titanium backup gibi, yani cihazımdaki bir değişikliği hemen google drive'a senkronize edecek bir uygulama olarak sormuştum. Bu tarz önerebileceğiniz bir uygulama var mı ? Bundan sonrasını kurtaralım en azındanSeninde yenin yılın kutlu olsun kardeşim cihazına kurduğun rom da hayırlı olsun istersen yandexe,google drive yada mega ya kopyalayabilirsin bu arada maxicep ailesi burası![]()