Telefon Tavsiyesi 500-600 arası telefon

Sponsorlu Bağlantılar

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
500-600 arası telefon
Hattım vodafone.
En az kitkatlı olması gerek.
2. el alamam güvenemiyorum.
Eski zaman olsa moto g alır geçerdim ama şimdi durumlar ne bilmiyorum.
Samsung istemiyorum.

Kısaca kendi hafızası en az 8 gb, Kitkat sürümlü, sağlam bi telefon var mı? Çok şey sitemiyorsam ekranda 720p olsun.

karayel90

karayel90

Üye
General Mobile 4G Android One 660-680 TL

Telefon Nexuslar gibi sürekli yazılım desteği alan bi telefon almanı öneririm

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile 4G Android One 660-680 TL

Telefon Nexuslar gibi sürekli yazılım desteği alan bi telefon almanı öneririm
bu gmd çok ünlü olduğu zamanlar ölü pixel olayı vardı bunda da var mı acaba özellikleri gayet iyi duruyor

0MG90

0MG90

Üye
GM 4G olabilir veya bunlar

Seç, beğen, al İsmail :D Ben M2 Note almanı öneririm

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
karayel90

karayel90

Üye
bu gmd çok ünlü olduğu zamanlar ölü pixel olayı vardı bunda da var mı acaba özellikleri gayet iyi duruyor
Hayır şu anda böyle bi sorun yok acemi zamanlarıydı o zaman GM'nin :D
Meizuyu önermem kamerası çok kötü ama LG Magnada güzeldir alınabilir ama favorim GM 4G Android One

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
GM 4G olabilir veya bunlar

Seç, beğen, al İsmail :D Ben M2 Note almanı öneririm
Meizya baktımda dhde falan doku matik sorunundan vurmuşlar 0,3 cmlik. Diğerlerinede bakıyorum hemen :)
Hayır şu anda böyle bi sorun yok acemi zamanlarıydı o zaman GM'nin :D
Meizuyu önermem kamerası çok kötü ama LG Magnada güzeldir alınabilir ama favorim GM 4G Android One
teşekkür ederim bilgi ve yardımın için. GM şuanda dediğin gibi gayet iyi durmakta :)

karayel90

karayel90

Üye
Meizya baktımda dhde falan doku matik sorunundan vurmuşlar 0,3 cmlik. Diğerlerinede bakıyorum hemen :)

teşekkür ederim bilgi ve yardımın için. GM şuanda dediğin gibi gayet iyi durmakta :)
Bu arada GM'in işlemcisi 64 bitmiş ve gorilla glass 4 korumasıda var
Ekran gövde oranı %70.33 bunlar güzel şeyler :)

Daha fazla özelliğini görmek için alttaki linki inceleyebilirsin

İncelemeside burada
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada GM'in işlemcisi 64 bitmiş ve gorilla glass 4 korumasıda var
Ekran gövde oranı %70.33 bunlar güzel şeyler :)

Daha fazla özelliğini görmek için alttaki linki inceleyebilirsin

İncelemeside burada
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
alacağım kesin değil ama alırsam bunu alırım artık. Kendi telefonun ekranını kırdım malesef 300 lira vereceğime o adi için 350 daha verip bunu almak çok mantıklı gelmekte :)
Birtek batarya düşündürüyor lenova 4000 olması çok aşırı iyi bence

0MG90

0MG90

Üye

GM 4G ve Lenovo A5000 o zaman. GM 4G Android One programında yani sürekli güncelleme alacak. Güncelleme önemliyse GM 4G diyorum değilse Lenovo :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
GM 4G ve Lenovo A5000 o zaman. GM 4G Android One programında yani sürekli güncelleme alacak. Güncelleme önemliyse GM 4G diyorum değilse Lenovo :D
bildiğim kadarıyla ram hariç lolipopun aşırı bi artısı yok ayrıyetten telefona hemen root atacağım için greenfy ile ram işini hallederim. gmde 2 ram var kafalr karışık. keşke pc gibi olaydı da ram ekleyebilseydik lenovaya :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
byAndroid

byAndroid

Üye
Kullandığım için Gm 4g öneriyorum

• Beğen
KacakMazot

KacakMazot

Üye
Beyler g4 beat 999 tl mi g4 stylus 799 tl mu sizce hangisi kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi acaba rica etsem ? Bütçe olarak stylus ama birkaç yerde 1gb ram den dolayı şikayet etmisler ondan dolayı kararsız kaldım. Ablam için alınacak telefon oyun oynamaz. internette dolaşır bazen video izler okadar başka birşey yok

byAndroid

byAndroid

Üye
Beyler g4 beat 999 tl mi g4 stylus 799 tl mu sizce hangisi kullanan arkadaşlar yorum yapabilirler mi acaba rica etsem ? Bütçe olarak stylus ama birkaç yerde 1gb ram den dolayı şikayet etmisler ondan dolayı kararsız kaldım. Ablam için alınacak telefon oyun oynamaz. internette dolaşır bazen video izler okadar başka birşey yok
G4 beat ama ikiside beş para etmez

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Aslında haklisin ama bütçe kısıtlı olduğu için bu fiyat aralığında cihaz bulmak biraz zor sıfır olarak. Gm alalım dedim istemiyor eski cihazında gm di değişik birşey istiyor neyse yarın biraz mağazaları gezmem gerekecek sanırım. Teşekkürler ilgin için

byAndroid

byAndroid

Üye
Aslında haklisin ama bütçe kısıtlı olduğu için bu fiyat aralığında cihaz bulmak biraz zor sıfır olarak. Gm alalım dedim istemiyor eski cihazında gm di değişik birşey istiyor neyse yarın biraz mağazaları gezmem gerekecek sanırım. Teşekkürler ilgin için
Lenovo p70, özellikle galaxy j7 öneriyorum

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
bugün bi arkadaşla konuştum gm4g olan arada şebeke kopuyor dedi :hmm @0MG90 @karayel90

ismail

ismail

Üye
    Konu Sahibi
Cihaza ve operatöre göre değişebilir belki :hmmm
belkide. Yok ya sağlam telefon yok bari dedim dahada bekleyip p70 alayım onda da lolipopta sıkıntı varmış :)
Sorunsuz telefon yok sanırım bu civarda. Sorunsuzdan kastım tüm özellikleri normal çalışan yada güncelleme aldıysa güncelleme sağlam olması falan :)

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
phasan

phasan

Üye
En fazla nekadar para verebilirsin ben 899 Sony Xperia M4 agua aldım

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt