ademoz05
Üye
Biri de çıkıp dememiş ki "still builds? lol"Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Biri de çıkıp dememiş ki "still builds? lol"Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

o biri sen olabilirsinBiri de çıkıp dememiş ki "still builds? lol"![]()

Şu adam gülüyor ya sinir olmaya başladım bide utanmadan yeni yapı yeni yıla diyorEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben 1520 ile samsung smart tv ye kablosuz olarak bağlanamıyorum.735 ile sıkıntısız yansıtıyorum.
Hep mi böyleydi W10 ile mi böyle oldu?Ben 1520 ile samsung smart tv ye kablosuz olarak bağlanamıyorum.
Ben 8.1 dede bağlanamıyordum,biryerlerde yanlışmı yapıyorum acaba.Hep mi böyleydi W10 ile mi böyle oldu?
O zaman TV ile ilgili sorun olabilir. W8.1'de nasılsa W10'da da aynı şekilde sıkıntısız bağlantı kurabiliyor. Miracast mı DLNA bağlantı mı deniyorsunuz?Ben 8.1 dede bağlanamıyordum,biryerlerde yanlışmı yapıyorum acaba.
Teşekkürler,ben tv den screen mirroru açmadan bağlanmaya çalışıyordum,sen sorunca işe uyandım oldu şimdi,eyvallah.O zaman TV ile ilgili sorun olabilir. W8.1'de nasılsa W10'da da aynı şekilde sıkıntısız bağlantı kurabiliyor. Miracast mı DLNA bağlantı mı deniyorsunuz?
Aynen katılıyorum size, sistemden uzaklaşanlar giderek artıyor, her gün yeni birilerini okuyorum WP den Android'e, IOS'a geçtim diye. Forumdaki hareketlilikte yok oldu zaten. Aralık ayında güncelleme verilmiş olsaydı final ve sorunsuz olarak cihazlara optimize halde, en azından gelişmiş kilit ekranı, OTG vs için beklenebilirdi Şubata kadar. Ama güncellemenin verilmesi için bile hala bekliyoruz belki mart ayını bulucak büyük bir kitlenin güncelleme alması. MS kaçan müşterinin farkında değil sanırım hala ki bu kadar rahatlar.Çok uzun zamandır (Lumia almadan önce bile) bu konuyu takip ediyorum.İlk Lumiamı (Lumia 1020) çok büyük bir heyecanla almıştım.çok fazla beklentim vardı o zamanlar.En azından Symbianda yapabildiklerimi yaparım herhalde diyordum.Aldım ama bi de ne göreyim.Hesap makinesinden farkı yok.Ama gelişecek dediler.Bekledik bekledik gelen giden bişey yoktu diyemem ama beklenen özellikler verilmeyip beklenmeyen gereksiz birçok şey eklendi sisteme.1020 eskidi bi de 830 aldık.yetmedi çevremizdeki onca insana da lumia tavsiye edip aldırdık.Sonra ne yapılar yükledik ne rezillikler çektik.Sonuç bu mudur diyoruz şimdi.Şu anda bu konuyu okuyan tek kişiyim.135 kişi aynı anda bu konuyu okuduğu günleri biliyorum ben.MS sistemin yakın zamanda adam olmayacağını bir kez daha kanıtladı.Bende androide geçerek ilk defa nokia markası olmayan bir cihaz alacağım.Umarım ilk ve son olur.Onu eskitene kadar MS sistemi düzeltir de yeni bir Surface Phone ile geri döneriz @bulutsuzgece ile beraber.Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar
Sistemi eleştirenlere lafımız yok fakat şu cihaza geçtim güle güle yazılacak yer bu konunun olduğunu da düşünmüyorum. Nasıl yeni Windows telefon alanların buraya yazmadığı gibi onların da buraya yazmaması gerektiği kanaatindeyim. Lafım size değil ama burası pişmanlık konusu veya başka bir şey değil değil, W10 gelişme konusu.Arkadaşlar lütfen eleştiri yapan sitem eden arkadaşları aforoz etmekten vazgeçin,insanlar sevdikleri marka ve sistemin gelişmesi ve cazip olması için burada bulunuyor ama ms işi bu kadar çok savsaklayınca da ister istemez sitem ve eleştiri yapıyor,wp ninde en aktif konusu bu konu olduğundan mecburen buraya yazıyor.bu konuya eğer bu kişilerde gelmezse zaten bir gelişme yok ms tarafında kim ne yazacak bu konuya.o zaman konu önemli gelişmeler olana kadar kapansın bari.
Abi el insaf gelişiyordu biz mi pişmanız ? Kaç sene oldu ama ya bunun sizde farkındasınız son birkaç ayda telefondan hiç zevk alamıyorum malum abi insanlar hep aynı şeyleri görmekten sıkılıyor bi win10 farklı geldi oda kullanılacak gibi değil bu adamlar pişman olduklarını yazmasında ne yapsın burası değilse özel bi konu açın pişmanız diyelim....Sistemi eleştirenlere lafımız yok fakat şu cihaza geçtim güle güle yazılacak yer bu konunun olduğunu da düşünmüyorum. Nasıl yeni Windows telefon alanların buraya yazmadığı gibi onların da buraya yazmaması gerektiği kanaatindeyim. Lafım size değil ama burası pişmanlık konusu veya başka bir şey değil değil, W10 gelişme konusu.
Arkadaşlarımı hergün iphone ve android telefonlarında değişik uygulamalar ve garip oyunları denerken görünce bi hüzünleniyorum.Abi el insaf gelişiyordu biz mi pişmanız ? Kaç sene oldu ama ya bunun sizde farkındasınız son birkaç ayda telefondan hiç zevk alamıyorum malum abi insanlar hep aynı şeyleri görmekten sıkılıyor bi win10 farklı geldi oda kullanılacak gibi değil bu adamlar pişman olduklarını yazmasında ne yapsın burası değilse özel bi konu açın pişmanız diyelim....
Övgü içeren mesaj yazın veya yazayım demiyorum ki. Neyin ne olduğu gayet net görülebiliyor. Cihaz değiştirenlerin buraya gelip şunu aldım demesine anlam veremiyorum. O kadar konu varken gelip, konu aktif/aktif olsun diye buraya yazma ihtiyaçları niye?Abi el insaf gelişiyordu biz mi pişmanız ? Kaç sene oldu ama ya bunun sizde farkındasınız son birkaç ayda telefondan hiç zevk alamıyorum malum abi insanlar hep aynı şeyleri görmekten sıkılıyor bi win10 farklı geldi oda kullanılacak gibi değil bu adamlar pişman olduklarını yazmasında ne yapsın burası değilse özel bi konu açın pişmanız diyelim....