Karşılaştırma uwwww opğwewwlwwş

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
uwwww opğwewwlwwş
Silindi

Son düzenleme:

HAM ZA

HAM ZA

Üye
s4 zaten resmen güncelleme almayacak bunu biliyoruz. custom rom desteği illa ki olur misal s3 e bak 4.0 ile çıktı custom rom desteği halen mevcut android 6.0 romu bile var custom rom mevzuunu kafana takma derim fakat galaxy s4 den gm 4g ye geçmek seni biraz üzebilir zira s4 kadar kaliteli bir cihaz olduğunu düşünmüyorum bir defa yarı yarıya daha düşük bir işlemcisi var ağır oyunlarda sıkıntı çıkarabilir. bir de 4gnin kamerası çok iyi değil diyorlar bence sen biraz daha idare et veya daha üst seviye bir cihaza bak
s4 zaten resmen güncelleme almayacak bunu biliyoruz. custom rom desteği illa ki olur misal s3 e bak 4.0 ile çıktı custom rom desteği halen mevcut android 6.0 romu bile var custom rom mevzuunu kafana takma derim fakat galaxy s4 den gm 4g ye geçmek seni biraz üzebilir zira s4 kadar kaliteli bir cihaz olduğunu düşünmüyorum bir defa yarı yarıya daha düşük bir işlemcisi var ağır oyunlarda sıkıntı çıkarabilir. bir de 4gnin kamerası çok iyi değil diyorlar bence sen biraz daha idare et veya daha üst seviye bir cihaza bak

byAndroid

byAndroid

Üye
S4 hiç kullanmadım tecrübem yok ama şuan Gm 4g kullanıyorum ve normal bir kullanıcıyı daha doğrusu üst düzey bir kullanıcıya yetecek güçte. Ben ne bir takılma ne bir yavaşlama gördüm cihaz çok stabil ıos gibi aynı. Uygulama geçişleri falan çok yumuşak sorun yok. Gm 4g nin browser zevkini g2 bile vermedi tarayıcılar farklıydı ama olsun Snapdragon 800 lü bir cihaz sonuçta. S4 ten düşük olan şeyleri yazıcam. Arka kamerası daha kötüdür diye düşünüyorum ama ön kamerası ile bu farkı kapatır. Ram olayı tabiki daha iyi toucwiz le saf Android bir değil arayüz de rahatlicaksin toucwiz de yavaşlık yok seri. Ekran yönünden eksiklik yaşayabilirsin Samoled ekranları hiç bir ekrana değişmem. Güncelleme desteği çok iyi şuan 6.0.1 var. Merak ettiğin şeyleri sorabilirsin. Bence geçebilirsin bu arada

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Üst düzey oyun oynamadım ama vardır you tube da oyun testleri bakabilirsin. Pili de iyi gidiyor aynı zamanda s4 ten iyidir kesinlikle. Marshmallow gelir s4 e bu arada çok developer var yakında çıkar

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Malzeme, ekran, kamera yönünden eksiklik yaşarsın sanırım ama geri kalanını yönde Gm 4g iyi. Performans işi tartışılır ama ben takılma kasma yaşamadım ki. S4 te bunlar illaki olmuştur

smh60

smh60

Üye
Bence geçmemelisin S serisine baya custom rom desteği var zaten 4G iyi cihaz ama S4 den geçmek mantıksız

kadikoy

kadikoy

Üye
S4 de kal,sonra keşke demezsin..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
En Basitinden GM 4G'nin Otg Desteği Yok Ek Bilgi Olsun

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Çoğunluk olarak bir çok kişi S4 den General Mobile 4G ye geçmeyi uygun görmedi. Peki beni şu Custom rom hakkında detaylandırırsanız sevinirim.
Custom rom meselesini kafana takma derim s4ün geliştiricisi çok galaxy s9 bile çıksa o güncelleme alır gibime geliyor

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: HAM ZA
MoonLife01

MoonLife01

Üye
İki telefonuda kullandım;
Samsung S4 Ekranı çok kaliteli malzeme yapısında baya bir önde Gm4'ten
Gm4: Çok hızlı bir telefon saf android kullanıldıgı için ama malzeme yapısı çok dandik telefonun ekranı çok kötü bir süre bakınca gözünüz ağrıyor kalitesiz ekranı var

Emre

Üye
İki telefonuda kullandım;
Samsung S4 Ekranı çok kaliteli malzeme yapısında baya bir önde Gm4'ten
Gm4: Çok hızlı bir telefon saf android kullanıldıgı için ama malzeme yapısı çok dandik telefonun ekranı çok kötü bir süre bakınca gözünüz ağrıyor kalitesiz ekranı var
Aynen.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
attan inip essege binersin söyleyim

2 hafta sonra nasil galaxy s4 alirim diye konu acarsin :)

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
ben s3de 6.0.1 kullaniyorsam sizde kullanirsiniz merak etmeyin.

o telefon custom romla bir 5 yil daha goturur sizi

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silindi

Son düzenleme:
byAndroid

byAndroid

Üye
Galaxy s e bile 6.0 çıktı sanırım

• Beğen
Tepkiler: Silinen üye 2362831