rica ederim tekrardan dead flash atarak yukle sorun duzelirgüzel tema olmuş eline sağlık nokia n8 de sorunsuz çalışıyor
hasand delight belle 6.4 kullanıyorum ama uygulamaya tıklıyorum telefon rest atıyor ne yapabilirim yardım
şu anda şöylediklerın cok saçma temada her hangı bir sorun yok çok biliyorsan kendin yapta temayı öyle kullanMerhaba Tema basarili olmus ama bazi eksi yonleri var mesele duvar kagidi bozuk oluyor 360x640 ekranda ust bar saydam olsa yani duvar kagidinin devami olsa cok guzel olur birde saati linkini ve ust bardaki bildirimleri nasil yaptigini soylersen cok guzel olur![]()
Ben ek olarak uygulamaları hafıza kartına yükleyuyorum ama her hafta dead flashla cfw yüklüyorumHasand telefon her cfwden bir süre sonra tekrarlıyor rest atmayı
Bana Kaprisin mi var insanca öneri ve yardım istedik hayır bakıyorum mesajlarına tek olumsuz msjı bana atıyorsun amacın nerica ederim tekrardan dead flash atarak yukle sorun duzelir
şu anda şöylediklerın cok saçma temada her hangı bir sorun yok çok biliyorsan kendin yapta temayı öyle kullan
Tema olmayan sorunları yazıyorsun lafını bil de konuş burası bir forum olduğunu untma ...Bana Kaprisin mi var insanca öneri ve yardım istedik hayır bakıyorum mesajlarına tek olumsuz msjı bana atıyorsun amacın ne
Ben yaşadığım sorunları anlatıyorum duvar kağıdı bozuluyor ve öneri olarak üst barı saydam yapsan çok güzel olur ayrıca üst bardaki bildirim ikonlarını nasıl yaptın soruyorumTema olmayan sorunları yazıyorsun lafını bil de konuş burası bir forum olduğunu untma ...
Benim veya kullananların sorunu olsa senden önce buraya yazarlardıBen yaşadığım sorunları anlatıyorum duvar kağıdı bozuluyor ve öneri olarak üst barı saydam yapsan çok güzel olur ayrıca üst bardaki bildirim ikonlarını nasıl yaptın soruyorum
daha önce de seni uyardım ve tekrar ediyorsun ceza alırsın temalar bölümünde üst konu var bir zahmet oraya bak ve bu konuya bir daha mesaj yazmayalımTamam Senin Dediğin Gibi Olsun Ust Bardaki Bildirim İkonlarını Nasıl Yaptın Öğrenebilirmiyim
Teşekkürler ....Tema Gayet Güzel Bi Sorun Yok Yusuf ...
Rica ederimTeşekürler Şu Sol Üsteki Bildirimleri Nasi Alıyoruz Teşekürler Tekrardan Sana Hayrann Kaldım Hasand Abi Pro . Dun Valla sen![]()
AccuWeather Widget v1.1.608 S60v5/Symbian^3 Türkçe - MaxiPDAhavadurumu widgetinin veya uygulamasinin linkini atarmisn
Gereksiz soru sormasak lütfen konu dağılmasınicon tasarımı sizemi ait ?!?
bu gereksiz mesajmı ? !!!Gereksiz soru sormasak lütfen konu dağılmasın