Asus Zenpower 10050 mah İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

bycoo32

bycoo32

Üye
    Konu Sahibi
Asus Zenpower 10050 mah İnceleme
Kredi kartı büyüklüğünde 2 telefon kalınlığında Asus taşınabilir şarj cihazı tavsiyemizdir. Hem dayanıklı hem yüksek kapasiteli olmasıve taşınabilir kolaylığı nedeniyle sizlere tavsiyemiz.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bunlara Ek Olarak Cihazi Kaç Kez Şarj Ediyor Kaç Saatte Sarj Oluyor Kaç Çıkışı Var Gibi Şeyler Belirtseydiniz Daha Faydalı Olurdu

bycoo32

bycoo32

Üye
    Konu Sahibi
Bunlara Ek Olarak Cihazi Kaç Kez Şarj Ediyor Kaç Saatte Sarj Oluyor Kaç Çıkışı Var Gibi Şeyler Belirtseydiniz Daha Faydalı Olurdu
her gün bir telefon çıkıyor bu yüzden şu telefon şu kadar şarj eder demedim. şöyle yapalım. telefonunu kaç defa şarj eder diye düşünen arkadaşlar telefonlarının bataryasının kaç mah olduğunu öğrenip 10050 ye bölsünler o kadar şarj eder.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
her gün bir telefon çıkıyor bu yüzden şu telefon şu kadar şarj eder demedim. şöyle yapalım. telefonunu kaç defa şarj eder diye düşünen arkadaşlar telefonlarının bataryasının kaç mah olduğunu öğrenip 10050 ye bölsünler o kadar şarj eder.

Öyle olmuyor maalesef :)
Mesela 3000 mah bataryalı cihazı ortalama 2 defa yada 2 tam bir yarım doldurur.
Bunun yerine xiaomi tercih edilebilir daha hızlı dolduruyor ikisinide kullandım.

• Beğen
Tepkiler: Sarangni
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çok Sağol Biz Biraz Malızda O Kadarını Anlamıyorduk :dry:
Öyle olmuyor maalesef :)
Mesela 3000 mah bataryalı cihazı ortalama 2 defa yada 2 tam bir yarım doldurur.
Bunun yerine xiaomi tercih edilebilir daha hızlı dolduruyor ikisinide kullandım.
TP Link Öneririm 10 Amperi Aldımda 2.1 Amper Çıkışıda Var Feneride Var Ayrıca Kılıfda Veriyor Hemen Hemen Aynı Para xiaomi İle Onuda Kullandım AMa Aradan Bir Gün Geçti İade Ettim TP Link 1520 Yi 3 Kez DOlduruyor Kafadan 9 Amper Gibi Bir Değere Geliyor Daha Güzel Bence TP Link

tdd46

tdd46

Üye
xıomi 10.000 mah power bank ile bunu kıyaslayacak biri var mı ?

bycoo32

bycoo32

Üye
    Konu Sahibi
xıomi 10.000 mah power bank ile bunu kıyaslayacak biri var mı ?
xıomi daha iyi olduğu kesin ama piyasada çok fazla taklidi var toptancılarım öyle söyledi güvenerek alınacaksa xıomi alınabilir.

tdd46

tdd46

Üye
xıomi daha iyi olduğu kesin ama piyasada çok fazla taklidi var toptancılarım öyle söyledi güvenerek alınacaksa xıomi alınabilir.
teşekkürler hocam. Banggood dan almayı düşünüyorum. kapanya ile 12 dolara kadar düşüyor.bekleyişteyim

• Beğen
Tepkiler: bycoo32
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bende bu cihazdan iki tane var. Detaylı incelemesini de yazmıştım ana sayfada.

Asus Zenpower Detaylı İnceleme - MaxiCep

Cihaz oldukça kullanışlı. Metal kasası da çok sağlam. Eksi yönleri ise tek şarj çıkışının olması. Onun dışında taşınabilirliği oldukça iyi. Cihazla birlikte gelen kablo biraz kısa. Aslında kısa ve uzun olmak üzere iki kablo kutu içeriğine koyulabilirdi.

3.000mAh Zenfone 2 telefonu iki tam şarj ediyor. Üçüncüsü ise kullanıma bağlı olarak değişiyor. 2420MAh Lumia 930'u ise üç kere şarj ediyor.

• Beğen
Tepkiler: bycoo32

Üst Alt