Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy j7

Sponsorlu Bağlantılar

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy j7
Arkadaşlar Samsung Galaxy j7 almayı düşünüyom alsam pişman olurmuyum

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
olacağını pek sanmıyorum gördüğüm alan herkes çok memnun kalıyor

kralberk13

kralberk13

Üye
aynen kötülencek cihaz değil yorumlara baktımda kullananlar övüyo

byAndroid

byAndroid

Üye
Güzel cihaz fiyat farkı yoksa e7 de güzel

byAndroid

byAndroid

Üye
E7 de 2 gb ram ön plana çıkıyor gerçi j7 de Snapdragon 615 var. :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
j7 arkadaşımda var biraz inceledim şık ve kullanışlı ben beğendim. E7 ile kıyas yapsam j7 alırım :)

elmacıadam

elmacıadam

Üye
j7 e7den daha iyi

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
    Konu Sahibi
j7 yi aldım performans ve kamera açısından çok memnun kaldım yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok tşk ederm. Tek sıkıntı kılıf seçeneği istediğim tarzda kılıf bulamadım onun dışında bi başka problemm yok

kralberk13

kralberk13

Üye
j7 yi aldım performans ve kamera açısından çok memnun kaldım yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için çok tşk ederm. Tek sıkıntı kılıf seçeneği istediğim tarzda kılıf bulamadım onun dışında bi başka problemm yok
hayırlı olsun güle güle kullan

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

Hayırlı olsun :)
Ne tarz kapak arıyorsun.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
E7 Alınmaz Bitti Artık Cihaz J7 Daha Güncel Bir Cihaz

byAndroid

byAndroid

Üye
Türkiye'de de bulabilirsin heralde Mirror Aluminum Case For Samsung Galaxy J5 J500 J500F / J7 J700 J700F Luxury Metal Frame Ultra Slim Acrylic Phone Back Cover

(from AliExpress Android)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye

bu tarz bi kılıf istiyom

Alttaki linklerde var sanırım istediğin kapaklar sipariş verip alabilirsin. 3 haftada filan geliyor.

2015 moda samsung galaxy J7 durumda ince akrilik arka kapak + alüminyum metal çerçeve telefonu durumlarda fundas

Ayna alüminyum telefon kılıfı ince akrilik arka kapak samsung galaxy J7 anti- vuruş lüks metal çerçeve samsung j700f j7008

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
    Konu Sahibi
Alttaki linklerde var sanırım istediğin kapaklar sipariş verip alabilirsin. 3 haftada filan geliyor.

2015 moda samsung galaxy J7 durumda ince akrilik arka kapak + alüminyum metal çerçeve telefonu durumlarda fundas

Ayna alüminyum telefon kılıfı ince akrilik arka kapak samsung galaxy J7 anti- vuruş lüks metal çerçeve samsung j700f j7008

Ali expressden hic alisveris yapmadim guvenilir olup olmadigini bilmiyorum

Murat Alper

Murat Alper

Üye
samsung=çöp :ehe

Emre

Üye
Hayırlı olsun.