Pttcell 4.5G

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Pttcell 4.5G
Çok yakında Türkiye’de sunulmaya
başlanacak olan 4.5G teknolojisinden
faydalanmak için 4.5G uyumlu cihazınız ve
sim kartınız olması yeterli. “4.5G UYUMLU”
sim kartınızı çok yakında Ptt noktalarından
kolayca temin edebilirsiniz.

avea 4.5G izin

Yönetici tarafından düzenlendi:

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Pttcell De ben yedek hattı ucretsiz almıştım bakalım 4.5g li hatlar nasıl olacak

osicik

Üye
Pttcell De ben yedek hattı ucretsiz almıştım bakalım 4.5g li hatlar nasıl olacak
yedek hattı mı dün turkcellde şebeke gitti ne yaptıysam gelmedi ve 4 ay önce geçtim 4.5 g li yepyeni yıpranma yok bişey yok içime sinmedi düzeldi ama değiştirin aynı sorunu yaşamayacağımı garanti edemezsiniz dedim 20 lira istediler parası çok mühim değil ama kendi hatalarından müşteriyi sorumlu tutmaları sinir etti beni galiba avea ya geçme zamanı geldi :D

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
yedek hattı mı dün turkcellde şebeke gitti ne yaptıysam gelmedi ve 4 ay önce geçtim 4.5 g li yepyeni yıpranma yok bişey yok içime sinmedi düzeldi ama değiştirin aynı sorunu yaşamayacağımı garanti edemezsiniz dedim 20 lira istediler parası çok mühim değil ama kendi hatalarından müşteriyi sorumlu tutmaları sinir etti beni galiba avea ya geçme zamanı geldi :D
Zaten sana hat degiştirmede de verdikleri yedek hat
Avea çekiyorsa tavsiye ederim ben gsm hiç full den düştüğünü gormedim

Avea da cok değişimler oluyor sanırım avea cok gelişir ama 2 sene içinde ciddi şebekede atak yapmazsa cok musteri kaybeder

Yönetici tarafından düzenlendi:
Takipçi Satın Al

Üst Alt