Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
Android uygulaması olan geek ile alışveriş yapıyorum. Son derece güvenli bir site ve 2-3 haftada geldiği oluyor ürünlerin. Daha önceden aliexpress'ten alışveriş yaptım, birkaç sorun yaşamıştım. Ama buradan yaklaşık 2-3 aydan bu yana 3-5 ürün sipariş ettim ve hiç sorun yaşamadım, hatta şuan 7-8 ürün yolda, daha dün bir tanesi daha elime ulaştı, ürünler gayet güzel ve hızlı geliyor ...

Çok geç, maalesef kendi kendine güncellemiş :(
Fiyatlar hep euro

serinaga

serinaga

Üye
Fiyatlar hep euro

Telefon için olan uygulamayı "geek" yüklerseniz, hem Türkçe, hem TL. olarak ve üstelik anlık Promosyonlar geliyor. Benim sepete ekleyipte, bekleyip indirime girdiği an aldığım çok ürün oldu, hatta en son hem indirim hem de bir sonraki alışveriş için hediye para verdi, son siparişim neredeyse bedavaya geldi ...

efeler12

efeler12

Üye
Wifi ı açmaya çalışırken mobil paylaşıma basıp sonra yanlışlıkla wifi ı kapatmaya basıp telefonun wifi ı bozdum sanırım :D

afwerker

afwerker

Üye
Xda da gördüm.

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve Rock Ve Roll
remzi33

remzi33

Üye
Vakıfbank sorununa ve root araçlarının yüklenmemesine o kadar çok taktım ki en son cihaz kafayı yedi. Bitlocker recovery hatası verdi. 8.1 e dönmemek için çok uğraştım ama hard format yemedi. Gecenin bu saatinde Win10'u yeni yükleyebildim

skynet

Üye
menüye girince kapalı kulaklık takmak gerekiyor gibi
Evet kulaklık takmadan hala aktif olmuyor ama benim demek istediğim yaptığım ayarlar tekrar ekolayzer'a girdiğimde sıfırlanıyor acaba bundan sonra böylemi olacak yoksa dışarıdan kurduğumuz için mi böyle onu anlamadım :hmmm

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Android uygulamalarını yükleme özelliği tekrar aktif oldu mu acaba? Ona göre 1320 ye wp 10 betayı yüklemeyi düşünüyorum. Yoksa resmi sürümü gelene kadar 8.1 denim ile devam diyeceğim..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android uygulamalarını yükleme özelliği tekrar aktif oldu mu acaba? Ona göre 1320 ye wp 10 betayı yüklemeyi düşünüyorum. Yoksa resmi sürümü gelene kadar 8.1 denim ile devam diyeceğim..
Aktif değil şu anda.

erhanercan

erhanercan

Üye
Gabe kıçınızı kaldırın artık yoksa çıplak ofislerinizi basacam valla

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve System X
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir sonraki yapı ile 950 ve 950 XL de desteklenen cihazlar içinde olacak.

skynet

Üye
Bu hafta yeni yapı gelir mi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
gabe denilen kel uyuyordur şimdi :ehe yoh size güncelleme müncelleme diyordur :ehe :kop2:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
kelin mesajı var sizlere :ehe :kıskıs:

dakamon

dakamon

Üye
Valla 1 haftadır kullanıyorum win 10 slow u lumia 820 de telefonda batarya çabuk bitiyor ve ısınıyor durduğu yerde

mTalk'tan gönderildi

braayn

braayn

Üye
3 Aralık Perşembeyi bekleyelim bakalım :) Belli mi olur belki uslu bir çocuk olursak yarın akşamda gelebilir ..

System X

System X

Üye
Bugün dışarıda navigasyonla işim oldu.navigasyon açık bir yer aradım rota çizildifelan yağmurdan korumak için saklarken kilit tuşuna dokundum dokunmaz olaydım kilit ekranının açtım siyah ekran.program kendine gelemedi kapandı..sonra tekrar aç trkrar ara tekrar rota çiz... Microsoft'un kulaklarını çınlattım baya baya... yok arkadaş bu sistemin kendine hayrı yok. Koskoca dev bir şirket nasıl böyle başarısız olabiliyor aklım almıyor. 2016 ya giricez 2016 tahminleri vardı ya yok iosu falan geçecek bir yana yok olmaya mahkum şuanda...

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Bugün dışarıda navigasyonla işim oldu.navigasyon açık bir yer aradım rota çizildifelan yağmurdan korumak için saklarken kilit tuşuna dokundum dokunmaz olaydım kilit ekranının açtım siyah ekran.program kendine gelemedi kapandı..sonra tekrar aç trkrar ara tekrar rota çiz... Microsoft'un kulaklarını çınlattım baya baya... yok arkadaş bu sistemin kendine hayrı yok. Koskoca dev bir şirket nasıl böyle başarısız olabiliyor aklım almıyor. 2016 ya giricez 2016 tahminleri vardı ya yok iosu falan geçecek bir yana yok olmaya mahkum şuanda...
karşılaştığınız müşkülatın müdafaa edilecek tarafı yok fakat bir defacık böyle oldu diye çıkıp kökten microsoftu takbih edeceğinize bunu ikaz edin microsofta daha mantıklı olmazmı? arkadaş ben anlamakta zorluk çekiyorum android çok mu stabil Allah aşkına? kusursuz sistem diye bir şey mi var Allah aşkına? orada burada 3-4 sistem hatası gördünüz diye bırakıp kaçacaksanız kullanmayın,telefon kullanmayın kökten silin atın hayatınızdan olsun bitsin kanaatkar olmak lazım biraz efendiler ben de lumiadan bir zaman bıkıp androide dönmüştüm ama windowsphone'nin yerini tutmadı tutamaz da. tekrar söylüyorum aldığın hata münakaşa mevzuu bile değil ama yiğidi öldür hakkını teslim et demiş atalarımız

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
System X

System X

Üye
karşılaştığınız müşkülatın müdafaa edilecek tarafı yok fakat bir defacık böyle oldu diye çıkıp kökten microsoftu takbih edeceğinize bunu ikaz edin microsofta daha mantıklı olmazmı? arkadaş ben anlamakta zorluk çekiyorum android çok mu stabil Allah aşkına? kusursuz sistem diye bir şey mi var Allah aşkına? orada burada 3-4 sistem hatası gördünüz diye bırakıp kaçacaksanız kullanmayın,telefon kullanmayın kökten silin atın hayatınızdan olsun bitsin kanaatkar olmak lazım biraz efendiler ben de lumiadan bir zaman bıkıp androide dönmüştüm ama windowsphone'nin yerini tutmadı tutamaz da. tekrar söylüyorum aldığın hata münakaşa mevzuu bile değil ama yiğidi öldür hakkını teslim et demiş atalarımız
Microsoft geri bildirim vermekten ciğerimiz soldu.ama zihniyetde hata olduğu için beklentileri karşılayamıyor.biz bu yola windows diye girdik ama ortada windowsdan başka herşey var.microsoftun mantığı sistem bizim çizdiğimiz yolda hareket etsin diyor.kullanıcı deneyimi diybirşey var sonuçta ama microsoft bundan bi haber.gerçekten microsoft bu işten hiç ama hiç anlamıyor şu sistemin eksiklikleri hataları yanlışlarını anlatsam konu 5sayfa atlar.yani 3_4 değil bu emin ol.android konusuna girerdim ama adminler bundan hoşlanmıyor sanırım hemen siliyorlar.

Üst Alt