Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

rainman3545

rainman3545

Üye
Here City Lens de windows 10 mağazasına gelir mi acaba?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Here City Lens de windows 10 mağazasına gelir mi acaba?
Aslında MS in city lense benzer bir çalışması var mıydı yoksa var mı tam emin değilim ama Cortana ile entegre çaışan bir uygulamaydı ya reklamdı seyrettim yada var ama ben hatırlamıyorum. Here lens gelirmi? bence gelir zaten uygulamanın alt yapısı bu platformda var neden silsin bulunsun bir kenarda der pek çok uygulamada olduğu gibi yarım yamalak verir. Yani İnstigram bile daha hala beta olduğuna göre ki 3 yıl falandır betada sanırım. bundanda pek bişi beklemiyorum ben.(ne komedi ama 3 yıllık beta süreci sadece 1 tane adam koysalar başına o bile bitirirdi şimdiye.).

• Beğen
Tepkiler: sazobalı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia Beamer kullanıyorsanız Güncellemeyin

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Here Maps içinde zaten Here citylens basit hali ile gömülü. Harita katmanlarını açın oradan live sight ı seçin ekranı karşıya kaldırın yeter.

Son düzenleme:
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Bu arada göz atma güncellemesi ile çalışmaz duruma gelen glance bacround uygulamasının yerine artık sistemden aynı şekilde ayarlama yapılabiliyor.yalnız uygulama ile 4 resim seçebiliyorken sistem ise sadece bir resime izin veriyor.
Nasıl resim atayabiliyoruz ben bulamadım resim seçimi yok

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Nice mutlu ve sağlıklı bir ömür dilerim Özgür Abi :) :dgunu:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
afwerker

afwerker

Üye
lumia beamer'in kaldırılması kötü oldu. Uzaktaki kişilere canlı yayın yapabilmek güzeldi.

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Ben lumia 920 me kurdum Windows İnsider en son gelen sürüm 10.0.13058.11 neden olabilir ? Denetlediğimde falan gelmiyor güncelleme

Bay H

Bay H

Üye
Daha önce bahsetmiştim RS1 üzerinde çalışmalar mevcut diye. Yavaş yavaş bu sürüme ait ilk bilgiler geliyor, aşağıda 10.0.10601 sürümünde bulunan ve evrensel uygulama olan hesap makinesinden bir görsel bulunmakta karşılaştırmalı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

YkPkY

YkPkY

Üye
Benden duymuş olmayın ama 3 Aralık'ta Windows 10 Mobile final güncellemesi yayınlanabilir!

Pc deki gibi olur.son insider yapı final olarak yayınlanır,eksiklikler le,sonra güncellemelerle telafiler düzeltmeler olur

mTalk'tan 920 gönderdi

ademoz05

ademoz05

Üye
Telefonunuz şarjdayken el fenerini açmayı dener misiniz? :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Here Maps'in yeni aldığı güncelleme ile açılmama sorunu giderilmiş.

mTalk'tan gönderildi
Şimdi bir daha güncellendi ve yine kullanılamaz hale geldi. O yüzden kullanmak isteyen güncellemesin.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Daha önce bahsetmiştim RS1 üzerinde çalışmalar mevcut diye. Yavaş yavaş bu sürüme ait ilk bilgiler geliyor, aşağıda 10.0.10601 sürümünde bulunan ve evrensel uygulama olan hesap makinesinden bir görsel bulunmakta karşılaştırmalı.

İnşallah sadece makyajlamazlar sistemi

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Project Astoria geri geldi. Project Islandwood kullanıma açıldı. Gelsin artık şu uygulamalar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bilsem güncellemezdim :bangin:
Lumia 640 için windows 10 önerirmisiniz?
Lumia 640'ım yok ama Microsoft markalı ikinci nesil Lumia cihazlarda herhangi bir sorun oluşmadığını belirten arkadaşlar var. Bence yükleyin.

Üst Alt