Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberLG V10 akıllı telefon çift ekranı ve çift ön kamerası ile resmi olarak duyuruldu
Güncelleme ve berbat bir arayüz istesem gider Nexus alırım Sony'e o parayı vermem kaldı ki güncelleme desteği de safsatadan öte değil Sony'nin.Bir Samsung bir Lg'den kesinlikle farklı değil kendinizi kandırmayın bari güzel bir arayüz kullanın.
Konuyla ilişiklendirirsek Z5 ve ailesi önce G4'ün hakkından gelebilsin sonra V10 konusunda Z5'i tartışırız.
Hoca Z5 ve z5c gördüm istanbul medyamarkta inan beş para etmez Z3+ yanyana duruyollar Z3+ incecik telefon Z5 ve Z5c şaka gibi kalın odun gibi nokia'nin eski ürettigi symbianli teller gibi kalin yapmiş görüntüsü tam bi hayal kırıklıgi
Bende cihazı baya sevdim tam anlamı ile ANDROİDÇİ telefonu olmuş. Full+full telefon resmen. Fiyatınıda hak ediyor. En iyi işlemci olmayabilir ama adreno grafik işlemcisini mali'ye tercih ederim. Daha çok cihazda olduğu için çok daha optimize oluyor uygulamalar n
asgz
Üye
Telefonun kağıt üzetinde G4 ten tek farkı kasası. Hatta ekran konusunda G4 daha iyi. Fiyat gereksiz pahalı.
Gsm arena da iki telefonu karşılaştırın, sizde göreceksiniz ki kağıt üzerinde hiçbir fark yok, g4 ün ppi değeri v10 dan daha yüksek.
Bu durumda sadece daha dayanıklı diye 2700 tl verilir mi bilemiyorum