Player E-Cloud Video , Daha az internet Daha çok video .

Sponsorlu Bağlantılar

E-Cloud

E-Cloud

Üye
    Konu Sahibi
E-Cloud Video , Daha az internet Daha çok video .
Merhaba arkadaşlar uygulamamız YouTube alt yapısı kullandığı için 100'mb sınırı iptal edilmiştir . Normal bir uygulamadır ve YouTube' uygulamasından daha az internet harcaması yapmaktadır .
Uygulama'nın istediği izinler tamamen Youtube ile alakalıdır .
İlginiz ve alakanız için teşekkürler .

GooglePlay üzerinden İndirmek İçin

İyi Forumlar .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: By YusufEMRE

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Güzel bir yerli uygulama.

• Beğen
Tepkiler: E-Cloud
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Tam olarak nasıl çalışıyor

turancen

turancen

Üye
Nasıl çalışıyor kardeşim, videolar çıkıyor karşıma başka bişey yok.

E-Cloud

E-Cloud

Üye
    Konu Sahibi
Normal uygulama arkadaşlar . Youtube uygulaması gibi kullanabilirsiniz . Arkaplanda yürütme özelliğide var . Programı indirip açıyoruz , daha sonra izlemek istediginiz videoyu arama bölümünden aratıyorsunuz ve izliyosunuz . 24 saat boyunca izlerseniz eger sadece 100 Mb kullanim yapar .

danismaz61

Üye
Normal uygulama arkadaşlar . Youtube uygulaması gibi kullanabilirsiniz . Arkaplanda yürütme özelliğide var . Programı indirip açıyoruz , daha sonra izlemek istediginiz videoyu arama bölümünden aratıyorsunuz ve izliyosunuz . 24 saat boyunca izlerseniz eger sadece 100 Mb kullanim yapar .
Nasıl oluyor o sonuçta izleyeceğimiz videoyu oynatabilmesi için veri çekmek zorunda veri çekmeden nasıl oynatma yapıyor mantığını anlamış değilim

E-Cloud

E-Cloud

Üye
    Konu Sahibi
Evet veri cekiyor arkadaslar o konuda hem fikiriz ama soyle bir durum var kodlamada bazi ayarlamalar yapildi ve gelen veri trafigine ayni zamanda giden veri trafigine mudahele ediliyor . Bu sayede 100Mb kullanimda sinirlayip ona gore bir kullanim sagliyor . Deneyip kendiniz karar verin isterseniz :)

turancen

turancen

Üye
Evet veri cekiyor arkadaslar o konuda hem fikiriz ama soyle bir durum var kodlamada bazi ayarlamalar yapildi ve gelen veri trafigine ayni zamanda giden veri trafigine mudahele ediliyor . Bu sayede 100Mb kullanimda sinirlayip ona gore bir kullanim sagliyor . Deneyip kendiniz karar verin isterseniz :)
Türkçe ile anlatsana şunu, gelen giden ney. :D

• Beğen
Tepkiler: kralberk13
elmacıadam

elmacıadam

Üye
test eden var mı

danismaz61

Üye
Ben akşam edeceğim dönüş yaparım

E-Cloud

E-Cloud

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar siz bi test edip kullanimlarinizi inceleyin bakin ne kadar net harcamasi yapiyor ne kadar stabil calisiyor . Ondan sonra anlayacaksiniz demek istedigimi :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye

Peki bisey sorucam bu videolar in kalitesi nedir veya kendimiz ayarlayabiliyormuyuz ? (720p 1080p gibi ) ayrıca aktarım hızı nasıl atiyorum ben normal YouTube dan 720p izlerken takılmadan izliyorum ama aynı video aynı şartlarda bu uygulama da açınca takilmalar vs olur mu ?

kralberk13

kralberk13

Üye
la olm sorcana kullansana :D görende 750 mb lik uygulama sancak

kralberk13

kralberk13

Üye
:birak:

• Beğen
Tepkiler: ghstr
E-Cloud

E-Cloud

Üye
    Konu Sahibi
:D Arkadaşlar ordaki videolar zaten Youtube'a ait . Ben izinli bir uygulama oluşturdum . Uygulamayı GooglePlay kabul etmedi zaten yazışmalar sonucu kabul edildi . Çünkü normal şartlar altında böyle bir uygulama yasal değil benim uygulama izinli olduğu için problemleri aştım . Uygulama detayına gelince ;

Arka planda yürütme özelliği var .
Video boyutunı kendin ayarlayamıyorsun ; video kalitesi şebekeye göre değişiklik gösterir .
O kadar video izledim ama 100 Mb 'den fazla netim gitmedi nasıl oluyor bu ?
Source'i paylaşacak değilim tabi , siz kullanın memnun kalmazsanız o zaman tartışırız bunları .

Önerisi olanlar konu altına yazarsa memnun olurum :)

Not : Forumdan biri kullanmadan 4 Puan vermiş :)

Son düzenleme:
  • Beğen
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
:D Arkadaşlar ordaki videolar zaten Youtube'a ait . Ben izinli bir uygulama oluşturdum . Uygulamayı GooglePlay kabul etmedi zaten yazışmalar sonucu kabul edildi . Çünkü normal şartlar altında böyle bir uygulama yasal değil benim uygulama izinli olduğu için problemleri aştım . Uygulama detayına gelince ;

Arka planda yürütme özelliği var .
Video boyutunı kendin ayarlayamıyorsun ; video kalitesi şebekeye göre değişiklik gösterir .
O kadar video izledim ama 100 Mb 'den fazla netim gitmedi nasıl oluyor bu ?
Source'i paylaşacak değilim tabi , siz kullanın memnun kalmazsanız o zaman tartışırız bunları .

Önerisi olanlar konu altına yazarsa memnun olurum :)

Not : Forumdan biri kullanmadan 4 Puan vermiş :)

dediğim gibi 100 MB den az netim kaldı bir sonraki aya artık :ehe

burak1011

Üye
Sadece youtbe ile mi sınırlı yoksa dizi de izleyebilir miyiz başka site den?

• Beğen
E-Cloud

E-Cloud

Üye
    Konu Sahibi
Hayır sadece Youtube kardeşim .

• Beğen
Tepkiler: burak1011
Takipçi Satın Al

Üst Alt