Tavsiye Samsung Note 4 almalımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Note 4 almalımıyım ?
Merhaba hocam suanda hangi surumu kullaniyor performansi nasil 64 bit aktif oldu mu ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Akitf Oldumu Değil Zaten Aktifki Kullanabiliyor İşlem Yapabiliyor Fark EdenBişey Yok Burada Üretici 32 Bit Yerine 64 Bit İşlemci Kullandı Daha Hızlı Olsn Diye Yani Aktif Olmasa Hiç İşlem Yapamazsın :bilmm Bana Sorarsanda Fena Sayılmaz Ama Su Geçirmez Sanırım S5 Den Sonrası Onlar Daha Cazip Gözümde Sana Kalmiş :bigstar:

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Akitf Oldumu Değil Zaten Aktifki Kullanabiliyor İşlem Yapabiliyor Fark EdenBişey Yok Burada Üretici 32 Bit Yerine 64 Bit İşlemci Kullandı Daha Hızlı Olsn Diye Yani Aktif Olmasa Hiç İşlem Yapamazsın :bilmm Bana Sorarsanda Fena Sayılmaz Ama Su Geçirmez Sanırım S5 Den Sonrası Onlar Daha Cazip Gözümde Sana Kalmiş :bigstar:
Hocam 1500 2000 bandinda bir cihaz dusunuyorumda oneriniz nedir cok kararsiz kaldim
Gincel

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Sanırım olmadı fakat marshmallow ile aktif olur mu o konuda kesin birşey diyemem. Samsung'un insiyatifinde. Geliştiriciler belki çoktan aktif bir şekilde kullanıldığı kerneller çıkarmıştır.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
O kadar para vermişken Note5 alın bence, normalde note serisine uyuz oluyorum ama çok güzel bir telefon yapmış samsung

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Malesef 2000 ustu beni zorlar

askımm

Üye
büyük ekran seviyosan note4 al bnce sper ben 3 ay kulandım saatdım sarj bni memmun etdi acıkcası..

androtik12

androtik12

Üye
Kesinlikle z5 compact al note 4 artk 6.0 aldıktan sonra piyasadan çıkacak. Güncelleme konusunda samsung pişmanlıktır

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kesinlikle z5 compact al note 4 artk 6.0 aldıktan sonra piyasadan çıkacak. Güncelleme konusunda samsung pişmanlıktır

Niye pişmanlık oluyor?
Stabilite için gerekli ara güncellemeler veriliyor. 3-4 yıllık cihazlarına hala güncelleme veriyor daha ne yapsın Samsung??

MaxipmaN

Üye
Niye pişmanlık oluyor?
Stabilite için gerekli ara güncellemeler veriliyor. 3-4 yıllık cihazlarına hala güncelleme veriyor daha ne yapsın Samsung??
4yıllık güncelleme alan telefonunu görmedim, 3 yıllık ta görmedim note2nin fişi 2.5 senede son bir paketle çekildi abi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
4yıllık güncelleme alan telefonunu görmedim, 3 yıllık ta görmedim note2nin fişi 2.5 senede son bir paketle çekildi abi

S4 yenimi çıktı?
Ayrıca note2 nin üstüne adamlar 3 tane cihaz çıkardı Bi zahmet sizde teknoloji için biraz paraya kıyın yanı eskimiş bir cihaza daha ne koyabilirler güncelleme ile??
Güncelleseler cihaz dahada hantallaşabilir s4 te olduğu gibi, kitkat ile canavar gibi çalışan cihaz lollipop ile kasılmaya başladı şarj sıkıntısı doğdu.
Yanı düzgün çalışan eski cihaza yeni yazılımlar faydalı olacak diye bir kaide yok.

OPYBOBS

OPYBOBS

Üye
Note 3, çıkışı eylül-ekim ayından itibaren Türkiye de her ay kesinlikle 1 güncelleme alıyordu ağustosta son bir kitkat ile Note 4'ü tanıttılar ondan 7 ay sonra tek bir Lollipop güncellemesi geldi. Samsung'ta böyle bir firma işte :D yenisi çıkana kadar kral sen oluyorsun.

• Beğen
Tepkiler: xmustx
androtik12

androtik12

Üye
Daha geçen sene en üst yüzey telefonu note 4 de lolipopu 6 ay sonra verdi. Kimse kusura bakmasın ama samsungun güncellemleri saf çöplük ve bn bir note 4 kullanıcısıyım. Lolipoptan beridir daha sorunsuz bi güncelleme alamadık. Hepsi sorunlu. Son gelen biraz iyi gibi onun dışında sony de lg de güncelleme konusunda samsungu 10 u ona katlar

Preloader

Preloader

Üye
Z5 Compact'a da bir bakın derim :tebessüm: