bunu yapmak icin ne gerekli
turgutilbars Üye Dr.Watson' Alıntı: bunu yapmak icin ne gerekli Genişletmek için tıkla ... Evet. Jailbreak yapmanız gerek. Sonrasında tweak adını öğrenmelisiniz. [emoji4] [emoji4] [emoji4]
Dr.Watson' Alıntı: bunu yapmak icin ne gerekli Genişletmek için tıkla ... Evet. Jailbreak yapmanız gerek. Sonrasında tweak adını öğrenmelisiniz. [emoji4] [emoji4] [emoji4]
İbrahimakinci Üye Bence de çok kötü duruyor. İkonlar karışmış,yazılımda hata varmış yada virüs bulaşmış gibi.
sLeepLe Üye çok kötü ama jailbreak yap tweak yükle olsun. ama ben orjinalden yanayım zamanında yaptım jailbreak sonra sıkılıyorsun ondan
çok kötü ama jailbreak yap tweak yükle olsun. ama ben orjinalden yanayım zamanında yaptım jailbreak sonra sıkılıyorsun ondan
CanKartaL Emekli Yönetici Hava durumu widgeti hiç yakışmamış. Jail Break ile yapabilirsin bunun gibi ama aynısını yapma
H0lligan Üye CanKartaL' Alıntı: Hava durumu widgeti hiç yakışmamış. Jail Break ile yapabilirsin bunun gibi ama aynısını yapma Genişletmek için tıkla ... o zaten ayrı bir konu klasörlerin üstüne binmiş mübarek
CanKartaL' Alıntı: Hava durumu widgeti hiç yakışmamış. Jail Break ile yapabilirsin bunun gibi ama aynısını yapma Genişletmek için tıkla ... o zaten ayrı bir konu klasörlerin üstüne binmiş mübarek