Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
var şöyle kişiler uygulamasına girdiğinizde gruplar kısmı var oradan "+" simgesine tıklayarak "arkadaşlar, aile, lise vb." grup ismi verip istediğiniz kişileri bu bölüme ekledikten sonra mesaj kısmına tıklayıp istediğiniz notu yazabilirsiniz ve göndere bilirsiniz

ben şuan deniyorum mesaj kısmına girdiğimde atıyor nedense belki sizde bu sorun olmayabilir veya telefonu sıfırlayan kişiler varsa bu yapıda belki onlarda yoktur

Çok teşekkürler, oldu şimdi :) Ben çok fazla SMS kullanman, bir arkadaşın L925'i yapı 12'ye geçirdim, başımın etini yedi 8.1'de vardı diye, karıştır karıştır bulamayınca, tekrar teşekkür, bu Ms bazen kırk dereden su getirtiyor bizlere ya vesselâm :kop2:

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Çok teşekkürler, oldu şimdi :) Ben çok fazla SMS kullanman, bir arkadaşın L925'i yapı 12'ye geçirdim, başımın etini yedi 8.1'de vardı diye, karıştır karıştır bulamayınca, tekrar teşekkür, bu Ms bazen kırk dereden su getirtiyor bizlere ya vesselâm :kop2:
olabilir bu zaten 8.1 de aynı şekilde kişiler uygulamasında vardı yine var ancak maalesef bende atıyor o arkadaşınızda sorun olmuyorsa iyi, tabi gözden kaçan şeyler oluyor inş. daha bir sürü geliştirme olurda onları zamanla paylaşırız

• Beğen
Tepkiler: serinaga
ON9

ON9

Üye
920 de bu yapıyu kullanan birisi varsa whatsapp açılma süresinin nasıl olduğu hakkında bilgi verebilir mi
12. Yapıda whatsapp gayet güzel. Açılış süresi de daha iyi eskisinden

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Neyse 13. Yapıya az kaldı deniliyor en iyisi azıcık daha sabredip ona geçeyim sıfırlamak eziyet benim için

Esendağlı

Esendağlı

Üye
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
MS Türkiye :ehe:ehe

Tweaki biraz fazla kurcalayınca :hmmm

Teamwiever ile PC'nin ekranını telefona aktarıp Ekranımı yansıt uygulaması ile de telefonun ekranını PC'ye aktarınca :yuru :yuru

• Beğen
Tepkiler: csH, Rock Ve Roll, flutewoddy ve 3 diğerleri
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
onu bilmem ama Cihazın içi açıldığında söküldüğünde bazı parçaların hata olmadan bozulmadan dahi değişmesi gerektiğini yani tek takımlık ve tek sökümlük olduğunu bizzat yetkili servisler söylüyor yani sırf kontrol için dahi cihaz içi açıldığında bazı film ve şeritler direk değişmesi gerekiyor yani çok hassas parça olduklarından :D

Bu şekilde Mail alan varmı arkadaşlar..?
Bana öyle bir mail gelmedi.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Teamwiever ile PC'nin ekranını telefona aktarıp Ekranımı yansıt uygulaması ile de telefonun ekranını PC'ye aktarınca :yuru :yuru

5 kolon ?

YkPkY

YkPkY

Üye
Şimdi baktım,mağazaya geri gelmiş

mTalk'tan 920 gönderdi

dakamon

dakamon

Üye

Lumiaception :D

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@bulutsuzgece Microsoft da açıkladı

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
cadde19

cadde19

Üye
Hiç yakışmamış htc ye ya çok çirkin olmuş

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

6. kolon bile var da çok küçük olursa ayarlara dokunup geri düzeltemem diye uğraşmadım.akşam atarım onu da :D

Teamviewer ?

mTalk'tan 920 gönderdi
Şimdi baktım,mağazaya geri gelmiş

mTalk'tan 920 gönderdi

Yanlış hatırlamıyorsam iki hafta falan oluyor mağazaya geleli.gayet başarılı

Lumiaception?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
@BomberMAn TR01 Saat kutucuğu güzelmiş hangi uygulama o?

My-sQLL

My-sQLL

Üye
6. kolon bile var da çok küçük olursa ayarlara dokunup geri düzeltemem diye uğraşmadım.akşam atarım onu da :D

Yanlış hatırlamıyorsam iki hafta falan oluyor mağazaya geleli.gayet başarılı

Lumiaception?

inception filminden esinlenmiş iç içe rüya görülen bi film, iç içe lumia ekranını benzetmiş :D

enessrsy

enessrsy

Üye
Telefon uzun zamandır yedekleme yapmıyorsun diye uyarı verdi ama haftalardır deniyorum %21'den ileriye gitmiyor var mıdır bir çıkar yol bilen?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Android işi tamamen iptal oldu galiba

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Mağazada lumia camera uygulaması için güncelleme görünüyor ama yüklenmiyor .

Son düzenleme:
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Telefon uzun zamandır yedekleme yapmıyorsun diye uyarı verdi ama haftalardır deniyorum %21'den ileriye gitmiyor var mıdır bir çıkar yol bilen?

Şöyle bir yol olabilir.. Yaptığın eski yedeklemeyi sil ve yedeklemeyi sıfırdan yapmayı dene.. Sanıyorum bu durumda olması gerekiyor...

Üst Alt