Yardıma ihtiyacım var

Sponsorlu Bağlantılar

Sarangni

Sarangni

Üye
Türkçe harflerin olduğu klavye istiyorsan bununla ne uğraşıyorsun. Swiftkey kur keyfine bak. Hem zamandan tasarruf hem tasarım hem yedekleme ve kelime tahmini süper. Yaklaşık bir altı ay kullandıktan sonra sen yazmadan o anlıyor zaten az çok ne diyeceğini. :D

• Beğen
Tepkiler: ghstr ve H0lligan
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
@ghstr saolsun oldu bişeler :ehe
recovery var bende direk zipi flashlasam olurmu tel brick olmasında bı kere geldı basıma :D
Türkçe harflerin olduğu klavye istiyorsan bununla ne uğraşıyorsun. Swiftkey kur keyfine bak. Hem zamandan tasarruf hem tasarım hem yedekleme ve kelime tahmini süper. Yaklaşık bir altı ay kullandıktan sonra sen yazmadan o anlıyor zaten az çok ne diyeceğini. :D
ahaha guldurdun ya suan onu kullanıyormda sıkıldım gercekten ben yazmıyorm onlar anlıyo :D

• Beğen
Tepkiler: Sarangni

H0lligan

Üye
recovery var bende direk zipi flashlasam olurmu tel brick olmasında bı kere geldı basıma :D
olmaz flash la direk

bunu :oke: hem brick olursada stock at sorun çözülür :oke:

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: H0lligan
Sarangni

Sarangni

Üye
Swiftkey varken gerisi yalan. :D

• Beğen
Sarangni

Sarangni

Üye
usta o birazda zevk meselesi mesela ben klavye ne olursa olsun direk kapatırım tahmini vs yi en güzeli kendin yazmak kendin yazdıkça elin alışıyor ve tahmine felanda ihtiyaç kalmıyor zaten :ehe

Tabi ki zevk meselesi. Otomatik tamamlamayı dikkatli kullanmak gerek zaten. Yoksa istenmeyen durumlar da ortaya çıkabilir. :D Ben kullanmaktan memnunum ve seviyorum. Uzun süredir kullandığım için de pek değiştirmek istemiyorum.

• Beğen
okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
sonucu bekliyorum

usta o birazda zevk meselesi mesela ben klavye ne olursa olsun direk kapatırım tahmini vs yi en güzeli kendin yazmak kendin yazdıkça elin alışıyor ve tahmine felanda ihtiyaç kalmıyor zaten :ehe
kuruldu fakat klavye devreye gırmıyo secıyorm yazma yerıne basıyorm açılmıyor klavye :D

H0lligan

Üye
işde ben o yüzden manuel dediydim :ehe :D
bide direk zipden çıkarıp kur paket yükleyiciyle

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Yine bi konuda ipin ucunu kaçırdım :ehe

Ayrıca benim tercihim ve önerim Google klavye pek akıllı olmasa da çok kolay alisabilirsin ayrıca içindeki Material Dark teması da çok hoş

Bu arada swiftkey hoşuma gitti bi deniyim bakalım :ehe

@H0lligan ne bana çamur atiyon la :nono: :ehe

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Yine bi konuda ipin ucunu kaçırdım :ehe

Ayrıca benim tercihim ve önerim Google klavye pek akıllı olmasa da çok kolay alisabilirsin ayrıca içindeki Material Dark teması da çok hoş

Bu arada swiftkey hoşuma gitti bi deniyim bakalım :ehe

@H0lligan ne bana çamur atiyon la :nono: :ehe
Şuan kurulu bende ama kullanmıyorm benim gözüm xperiada :D

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Q
Şuan kurulu bende ama kullanmıyorm benim gözüm xperiada :D

Hocam Recovery den flashlayin direkt

Eğer bootloop tan korkuyosaniz flashlamadan önce full system yedeği alın sonra tekrar Recovery den yuklersiniz yedeği ;)

okankayci

okankayci

Üye
    Konu Sahibi
Q

Hocam Recovery den flashlayin direkt

Eğer bootloop tan korkuyosaniz flashlamadan önce fu ll system yedeği alın sonra tekrar Recovery den yuklersiniz yedeği ;)
Yaptım ama açılmıyo klavye :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt