The Last Ship

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
The Last Ship
Var mı forumda bu diziyi izleyen bu sezon da bomba gibi bitti. Gelecek sezon için tahminleriniz, kritikleriniz varsa buyurun...

Jus7ice

Jus7ice

Üye
cnbce kapanınca bitmedi mi

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
anam gerçektendende cnbce kapanmışya ne zaman kapandı ama keşke yerıne Türkçe kanal gelseymiş
Şoklardayım :oha::blink: Eh, internet sayesinde cnbc-e ye gerek kalmadı nedeni bu olsa gerek. yeri unutulmaz. :agla

0MG90

0MG90

Üye
Ne????????* CNBC-e ne zaman kapandı???

Bende geçen kanalları geziyodum görememiştim kanalı

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Sarangni

Sarangni

Üye
Torrent forever :D Televizyondan bir şey izlemek bana göre değil. :D

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Oha cnbc-e kapandı mı cidden ya ? Neyse ki e2 var

Sarangni

Sarangni

Üye
Kanal da bu sebepten kapandı zaten. (Lafım sana değil yanlış anlama :oke:)

Yanlış anlaşılacak bir şey yok. CNBC-E kapanma sebebi sırf bu olamaz sonuçta. Başka sebepler de mutlaka vardır. Şahsen TV başında reklamlar ile dolu bir yayın izlemekten ise daha sonra izlemeyi tercih ediyorum. Şu anda çok fazla seçenek var. İleri de bu iş büyük ihtimalle internet üzerinden devam edecek. Hala çok fazla televizyon izleyicisi var. Bu zamanla azalacak ve eğilimler değişecek ve değişiyor da.

Ben zaten devam eden dizi izlemiyorum uzun süredir. Genel de bitmiş dizileri izlemeyi tercih ediyorum. Hem yeni bölüm beklemek gibi bir derdim de olmuyor.

SHS

SHS

Üye
Kapansın zaten dizi veriyo 1-2 sezon sonra tekrar veriyo aynılarını, çorba oluyo bu yeni bölüm mü eski mi anlamıyon

Baydırman

Baydırman

Moderator
:oha2:

TLC Türkiye, CNBC-e’de yayınlamakta olan Hannibal, Vikings, Hot In Cleveland, Two Broke Girls, Mike & Molly ve The Following gibi dizilerini yayınlamaya devam ediyor

SHS

SHS

Üye
Samanyolu da yok, Ayna, Maceracı ve Sırlar Dünyasına bakamıyom :(

Jus7ice

Jus7ice

Üye
ne sohbet ateşlemişim be :sirit:

Takipçi Satın Al

Üst Alt