Minecraft Pocket Edition 0.13.0 Türkçe Android +2.2 [Build 5][Final]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canavar195

Üye
build 5 çıkmış

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: ekleniyor birazdan
güncellendi ve sonraki build olmayacak sonrasında 0.13.1 çıkacak yeni konu açıcam çıkınca burdan link de veririm

• Beğen
Tepkiler: canavar195
lala_pasa

lala_pasa

Üye
emeğine sağlık on numara oılmuş

• Beğen
olcay 38

olcay 38

Üye
Bence b6 çıkmalı hala bug var bazen koyduğunu blok gözükmüyor bazen kırdığını blok hala yerinde TNT patlamasında ilk baş bloklar aynı şekilde duruyor

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Bence b6 çıkmalı hala bug var bazen koyduğunu blok gözükmüyor bazen kırdığını blok hala yerinde TNT patlamasında ilk baş bloklar aynı şekilde duruyor
bencede build ler ilerlemeliydi ama 0.13.1 olarak devam eder ama bu 0.13.0 offical olarak çıkarsa süper olacak :eller:

olcay 38

olcay 38

Üye
Ben bu b5 te yaklasik 10 tane bug buldum devam etmesi ve buildlerde icine at cadi gibileri ekleyebilirler kolaydan bikac sey eklenir durumda oyun

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu b5 te yaklasik 10 tane bug buldum devam etmesi ve buildlerde icine at cadi gibileri ekleyebilirler kolaydan bikac sey eklenir durumda oyun
0.12.1 nasil kararli surum olup devam edildiyse buda oyle olacak 0.13 bitti simdi 0.13.1 cikacak 2016 ya kadar sanirim 0.13.1 olarak devam edecek :hmmm artik 2017 de de 0.15 oynuyor oluruz :kop2:

olcay 38

olcay 38

Üye
0.15 olmicak yalniz 1.0 a gecilecek

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
ben onu 0.9 dan sonra bekliyordum :kop2:

Rygebin

Rygebin

Üye
Teşekkürler Fırat , bu konuyu arıyordum :ehe

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
:rica: sonraki versiyonlar gelmeyecek bilginiz olsun :ehe

Rygebin

Rygebin

Üye
Peki birşey soracağım üstte yazan telefon versiyonu yazısı gizleme şansımız var mı ?, çok gözüme takıldı :ehe

• Beğen

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Peki birşey soracağım üstte yazan telefon versiyonu yazısı gizleme şansımız var mı ?, çok gözüme takıldı :ehe
offical sağlam apk bul halledeyim abi :ehe ben deneyemiyorum malum android cihaz kullanmıyorum artık

Rygebin

Rygebin

Üye
offical sağlam apk bul halledeyim abi :ehe ben deneyemiyorum malum android cihaz kullanmıyorum artık
Sen bana at value dosyasını eskisinin özelden .. Ben sana çevirip atarım sorun değil :D.

• Beğen
007wolverine

007wolverine

Üye
0.13.0 alpha sürümde yok sadece betalarda var o yazı :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt