Haber reeder, P9C LTE ve P9C Android Akıllı Telefonlarını Duyurdu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
reeder, P9C LTE ve P9C Android Akıllı Telefonlarını Duyurdu
Android ve Windows işletim sistemli tabletleri ile Türkiye tablet pazarında önemli başarılara imza atan reeder, iki yeni akıllı telefon duyurusu daha yaptı.

Kompakt ve şık dizaynı kadar uzun pil süresi ile de dikkat çeken yeni reeder telefonlar fiyat olarak da her zamanki gibi iddialı. 4,5G desteği bulunan P9C LTE modeli 649 TL’den lanse edilirken P9C ise 549 TL’lik fiyatı ile dikkat çekiyor. Yılbaşı için cebimi çok yakmasın ama onu çok mutlu etsin diyorsanız reeder’ın akıllı telefon seçeneklerine mutlaka göz atın.

Akıllı telefonda “dahi”ce seçenekler
Tablet bilgisayar pazarında en çok tercih edilen markalardan biri olduktan sonra akıllı telefonda uzmanlığını konuşturan reeder, Aralık ayına 2 yeni akıllı telefon seçeneği ile giriyor. Aralık’ın ikinci haftası lanse edilecek olan P9C ve P9C LTE isimli modellerin her ikisi de en kullanışlı ve en çok tercih edilen boyut olan 5 inç ekrana sahip.

Her ikisi de Android 5.1 Lollipop sürümü ile gelen bu modellerde 5 ve 8 megapiksellik çift kamera bulunmakta.

“Acaba kaç kez çaldırdı?”
reeder bu yeni modellerinde kullanıcıları için hoşluk yaratan bazı ayrıntılar eklemeyi unutmamış. Örneğin cevapsız çağrılarda arayan kişinin sizi kaç kez çaldırdığını görebiliyorsunuz. Her ikisi de çift simkart ile kullanılabilen olan bu iki modelde 1 GB Ram ve 16 GB dahili hafıza bulunuyor.

Ulaşılabilir teknoloji
Kompakt ve şık dizaynı kadar uzun pil süresi ile de dikkat çeken yeni reeder telefonlar fiyat olarak da her zamanki gibi iddialı. 4,5G desteği bulunan P9C LTE modeli 649 TL’den lanse edilirken P9C ise 549 TL’lik fiyatı ile dikkat çekiyor. Yılbaşı için cebimi çok yakmasın ama onu çok mutlu etsin diyorsanız reeder’ın akıllı telefon seçeneklerine mutlaka göz atın.

reeder, P9C LTE ve P9C Android Akıllı Telefonlarını Duyurdu - MaxiCep

Sarangni

Sarangni

Üye
Reeder bir şey almam daha. Yeğenlerime 2 adet Reeder tablet aldım. Ölü piksel yüzünden gönderdim iki cihaz için 300 lira talep ettiler. Pikselleri de biz öldürmüşüz :D. İki cihaz 400 lira vermiştim.

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Emre

Üye
Bildiğin çöp.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Reeder bir şey almam daha. Yeğenlerime 2 adet Reeder tablet aldım. Ölü piksel yüzünden gönderdim iki cihaz için 300 lira talep ettiler. Pikselleri de biz öldürmüşüz :D. İki cihaz 400 lira vermiştim.
garantiler hep öyle yaparlar :ehe

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Kalite ve perfonmans beklememek lazım

Sarangni

Sarangni

Üye
garantiler hep öyle yaparlar :ehe

Büyük firmalar bunu yapmıyor. LG, Motorola ve Samsung cihazlar gönderdim servis için. LG ve Motorola cihaz değişimi ve para iadesi Samsung da ise panel değişti ve bir kuruş para vermeden. Şikayetvar üzerinden konu açtım bakalım ne olacak.

İşin enteresan kısmı ise Ölü Piksel şikayeti ile gönderdik. LCD Panel kırık diye iki cihazdan da 290 TL ücret talep ettiler cihazların ederi ise 400 TL :D Herkese aynısını yapıyorlar. İlk çıktığında A8ic aldım piyasaya yeni gidiyorlardı çok özenerek bir cihaz yapmışlar hala taş gibi. Bir tane büyük güncelleme bile verdiler. Ondan sonra çok model işine girince kalite bozuldu. Aldığım tablette recovery yok varın gerisini siz düşünün. A8ic olan recovery A7İQ tablette yok. :D

• Beğen
Tepkiler: Buğra
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Büyük firmalar bunu yapmıyor. LG, Motorola ve Samsung cihazlar gönderdim servis için. LG ve Motorola cihaz değişimi ve para iadesi Samsung da ise panel değişti ve bir kuruş para vermeden. Şikayetvar üzerinden konu açtım bakalım ne olacak.

İşin enteresan kısmı ise Ölü Piksel şikayeti ile gönderdik. LCD Panel kırık diye iki cihazdan da 290 TL ücret talep ettiler cihazların ederi ise 400 TL :D Herkese aynısını yapıyorlar. İlk çıktığında A8ic aldım piyasaya yeni gidiyorlardı çok özenerek bir cihaz yapmışlar hala taş gibi. Bir tane büyük güncelleme bile verdiler. Ondan sonra çok model işine girince kalite bozuldu. Aldığım tablette recovery yok varın gerisini siz düşünün. A8ic olan recovery A7İQ tablette yok. :D
Işin entresan kısmı dediğiniz olayı her firma yapıyor ilk serinin ürünler kaliteli oluyor ve tutuluyor. Sonradan ticaret olsun diye kalitesiz parça ve ürünün adını kullanarak gitmesini sağlıyorlar , aynı fiyata satıyorlar . Geçmişte böyle bir olay yoktu. Evde 1999 model çamaşır makinesi var sadece eskiyen parçaları değiştirildi. Hala sıfır ayarında çalışıyor. 2000 model takoz 3310 hala çalışıyor ama akıllı telefon (istisnalar vardır) 2 seneyi görmüyor . Kısacası 2000 ' li yıllardan bu yana insanlık azaldı paraya olan alaka arttı . Eskisi gibi ne firmalar ürün çıkardı (tasarım, dayanıklılık, kullanışlılık) ne de o toplum kaldı

Üst Alt