Bende de çalışmıyor hatta pc de de sıkıntı varbu takvim ve e posta live tile çalışmıyor sizdede mi böyle yoksa benim telefona özel mi
İkisi de çalışıyor.bu takvim ve e posta live tile çalışmıyor sizdede mi böyle yoksa benim telefona özel mi
Aynı wifi ağına bağlı cihazlar arasında dosya transferi yapmaya yarıyorDukto nedir hocam ne işe yarıyor ?
Bende de zaman zaman çalışmıyor..bu takvim ve e posta live tile çalışmıyor sizdede mi böyle yoksa benim telefona özel mi
Bende ayarlarda diğer eklenenler kısmında ses ve ekran menüsü açılmıyor. basıyorum tepki yok sizde var mı böyle bir sorun?
li:
(L525)Aynı durum bende de var şifre istiyor doğru şifre giriyorum wifi ağını siliyorum olmuyor belki wifi ssıd ve pass değiştirip denesem olacak ama evdekini yaparımde şirkettekini yapmam firewalla takılır kalırımNe olduğu belirsiz herkeste ayrı bi saçmalık yaşanıyor kurcalamadan devam ediyorum. Son iki sürümdür okuldaki wifi bağlantım olmuyor. Bağlanırken ismine tıklıyorum kullanıcı adı şifre istiyor giriyorum bağlanamıyor. 8.1'e dönüyorum bağlanıyor yüklüyorum yükseltiyorum yine olmuyor. Ne saçma şey anlamadımli:
Telgrafla gönderildi.(L525)
data çok gidiyor nedense![]()
(L525)Aynı durum bende de var şifre istiyor doğru şifre giriyorum wifi ağını siliyorum olmuyor belki wifi ssıd ve pass değiştirip denesem olacak ama evdekini yaparımde şirkettekini yapmam firewalla takılır kalırım
li:
(L525)Ama ifadeler gözükmüyor o aktif oluyor mu bilmiyorum![]()