Ayarlar eski haline dönüyor

Sponsorlu Bağlantılar

CENGİZ

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar eski haline dönüyor
Arkadaşlar masaüstü bilgisayarımda herhangi bir ayar (masaüstü görünüm ayarları, saat tarih ayarları vs) yapıp pcyi kapatıp açınca ayarlar tekrar eski haline dönüyor. Pcyi komşudan satın aldım. Deepfreezer yüklü mü değil mi oda bilmiyor bende Deepfreezer veya bunu yapan başka şeyin ne olduğunu nasıl bulacam lütfen yardım edin teşekkürler

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Sistem geri yüklemeyi bir kontrol etmeyi deneyin. Deepfreeze ya da winrollback de olabilir. Iobit yada your uninstaller dan yüklü programlara bir göz atın.

CENGİZ

Üye
    Konu Sahibi
Sistem geri yüklemeyi kapatıyorum, pc kapanıp açılınca yine yaptığım ayarı sıfırlıyor. Deepfreze veya winrollback programı yüklü mü değil mi nasıl anlarım acaba?
Sistem geri yüklemeyi kapatıyorum, pc kapanıp açılınca yine yaptığım ayarı sıfırlıyor. Deepfreze veya winrollback programı yüklü mü değil mi nasıl anlarım acaba?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşların önerdikleri konulara dikkat etmenin yanında başka bir nedenden dolayı da senkronize yapıyor olabilir.
Örneğin, bir e-posta yı cep telefonunda tanıtır ve onu varsayılan e-posta olarak tanıtırsanız, aynı e-posta ile bilgisayarı da açtığınızı düşünülelim. Cep telefonundaki bazı ayarlarla senkronize çalışır mı diye bakmak lazım.

Diğer bir yolda bilgisayarına administrator olarak giriş yap,
ardından da administrator yetkisiyle yetkilendirilmiş bir kullanıcı adı gir ve o yeni kullanıcı adıyla bilgisayarı başlat bakalım faydası oluyor mu?

• Beğen
Tepkiler: CENGİZ

CENGİZ

Üye
    Konu Sahibi
Pcden zaten administrator olarak giriş yapılı. O hesabı silmem lazım ama silemiyorum :(( neden acaba
Yeni hesap açıp o hesap ile oturum açmayı deneyeceğim. Durumu buraya yazarım

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bilgisayarda her ihtimale karşı 1 değil en az 2 kullanıcı tanıtımı yapmak lazım..
Diyelim ki AAA kullanıcısının giriş ayarları bozuldu, bu sefer B kullanıcısı ile giriş yaparak düzeltmek veya açmak , hataları giderebilmek çoğunlukla mümkün olabiliyor.

CENGİZ

Üye
    Konu Sahibi
Bu nedir ya hesap açıp girdim sonra pc kapanıp açılınca o hesabı bile silmiş

CENGİZ

Üye
    Konu Sahibi
Formatta atılmıyor
disk biçimlendirilemedi diyor yardım

Takipçi Satın Al

Üst Alt