G3 Alınırmı ?

Sponsorlu Bağlantılar

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
    Konu Sahibi
G3 Alınırmı ?
Öncelikle merhaba beyler. G3 16 Gb Gold veya Beyaz almak istiyorum. Fakat G3ten yana endişelerim var ve bunlar telefonun ısınmaktan mecaz anlamda cayır cayır yanması. Böyle bişey yaşayan varmı ? G3 16 Gb1500 Tl. Almaya değermi ? Veyahut 1500 Tl buna bayılmak yerine G2mi Almalı ? Son bir soru daha G3e Android 6.0 Gelcekmi ve Android 7.0ı görümüyüz ?

Birde Gold ve Beyaz kullananlar birkaç resim eklerse sevinirim.

Not: Konuyu ilgili yere taşırsanız sevinirim.

byAndroid

byAndroid

Üye
G3 16 gb alınmaz tabikide. Hatta 32 gb olanı bile almam ben. Ayriyetten o para çok 1300 liraya paralel 32 gb alıyorlar. Android 6.0 son g3 için. G4 bi ihtimal alabilirsin hediye çeki vs. Belki 1500 getirme şansın var. Başka önerebileceğim telefon gelmedi 1500 liraya. Z3 falan varsa daha makbul olur o fiyata

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
7.0 gelmez ama 6.0 gelecek

Eğer 16gb lik modeli alacaksanız g2 ama 32gb lik modeli alacaksanız g3 daha iyi

byAndroid

byAndroid

Üye
Birde hepsiburada da indirim var 32 gb 1219 lira

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
    Konu Sahibi
Yaşım henüz kredi kartına reşit değil. 2 sene beklemem gerekir :D Babamın kredi kartı var fakat kendisi kredi kartını internette turizmde biletler hariç bi sitede kullanmak istemiyor. Bildiğimiz babalar kredi kartı çalınma korkusu. Bu yüzden teknoloji mağazalarından alacağım. Birde Z3 1700lerde Z2 1500lerde diye biliyorum ? 1500Tlye Samsung hariç güncel telefon önerirseniz sevinirim. Artık Samsung tarafından kazıklanmaktan bıktım.

blackcat67

blackcat67

Üye
hepsiburada kapıda ödeme seçeneği var.

elmacıadam

elmacıadam

Üye
internetten alışverişin zararı yok bence, hele ki teknosada 1600 e satılan telefon internette 1250 ye satılınca.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Arkadaşlar bende G3 32 GB almayı düşünüyorum merak ettiğim 3 nokta var performans ısınma ve batarya ömrü kullanan arkadaşlar varsa cihazın nasıl olduğu konusunda bilgi verebilirler mi ?

edit : 800 TL ye kadar 2. el cihaz tavsiyelerinizi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar biliyorum haklısınız fakat babalar işte klasik çoğunuz bilir güvenmezler kolay kolay herşeye. Bu arada kapıda ödeme seçeneğinde kredi kartı geçiyormu yoksa nakitmi ödeyeceğiz. Birde kredi kartına taksit yapıyorlar mı kapıda ödersek ?

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Arkadaşlar biliyorum haklısınız fakat babalar işte klasik çoğunuz bilir güvenmezler kolay kolay herşeye. Bu arada kapıda ödeme seçeneğinde kredi kartı geçiyormu yoksa nakitmi ödeyeceğiz. Birde kredi kartına taksit yapıyorlar mı kapıda ödersek ?

kapıda ödeme nakit oluyor

elmacıadam

elmacıadam

Üye
Performansına diyecek yok ama telefon zorlanırsa gerçekten ısınıyor haliyle şarjı da daha çabuk bitebiliyor yine de genel anlamda güzel bir cihaz. Pişmam olduğum şey 32 gb lik sürümünü almamış olmam.

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler peki internet sitesine girersek kart bilgilerini o zaman taksit oluyormu ? Veya kapida odemede taksit yapan bir site söylermisiniz ? :)

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Performansına diyecek yok ama telefon zorlanırsa gerçekten ısınıyor haliyle şarjı da daha çabuk bitebiliyor yine de genel anlamda güzel bir cihaz. Pişmam olduğum şey 32 gb lik sürümünü almamış olmam.

şarj olayı oyunda vs cihazı zorlayan şeylerde ne kadar gidiyor ?
Teşekkürler peki internet sitesine girersek kart bilgilerini o zaman taksit oluyormu ? Veya kapida odemede taksit yapan bir site söylermisiniz ? :)

taksit seçeneği vardır elbet ama kapıda ödeme sadece nakit oluyor ayrıca hepsiburada gibi siteler güvenilirdir iade vs işlemleri yapılabiliyor

elmacıadam

elmacıadam

Üye
şarj olayı oyunda vs cihazı zorlayan şeylerde ne kadar gidiyor ?
Mobil veri şarjı sömürüyor ama wifi bağlantısına sahipseniz günü çıkarıyor açıkçası. Telefonda çok oyun oynamadığım için bataryaya nasıl bir negatif etki etttiği hakkında pek fikrim yok.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Mobil veri şarjı sömürüyor ama wifi bağlantısına sahipseniz günü çıkarıyor açıkçası. Telefonda çok oyun oynamadığım için bataryaya nasıl bir negatif etki etttiği hakkında pek fikrim yok.

hadi ya mobil veri üzdü :( peki hocam ne kadar sürede ne kadar şarj gidiyor ( senide sıkıyorum ama... )

elmacıadam

elmacıadam

Üye
hadi ya mobil veri üzdü :( peki hocam ne kadar sürede ne kadar şarj gidiyor ( senide sıkıyorum ama... )
Estağfurullah, 7 de evden çıkıp 5 de döndüğümde %40 şarjı kalmış oluyor ve evde mobil veri kullanmadığımdan yatana kadar yetiyor. Senin için eve dönene kadar şarjının yeteceğinden eminim. Ayrıca telefon 3000 mAh lık bataryasına rağmen hızlı şarj oluyor, 1.8A lık şarj adaptörü sayesinde.

Eğer şarj senin için birinci öncelikse, bu fiyata daha iyi batarya süresi veren daha iyi modeller var.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Estağfurullah, 7 de evden çıkıp 5 de döndüğümde %40 şarjı kalmış oluyor ve evde mobil veri kullanmadığımdan yatana kadar yetiyor. Senin için eve dönene kadar şarjının yeteceğinden eminim. Ayrıca telefon 3000 mAh lık bataryasına rağmen hızlı şarj oluyor, 1.8A lık şarj adaptörü sayesinde.

bende 7:20 de evden çıkıp 17:10 da evde oluyorum %40 şarjım kalsa havalara uçarım :biggrin: teşekkürler verdiğin bilgiler için kesin almaya karar verdim :ehe şimdi geriye kalan tek şey bulmak :ehe

elmacıadam

elmacıadam

Üye
bende 7:20 de evden çıkıp 17:10 da evde oluyorum %40 şarjım kalsa havalara uçarım [emoji3] teşekkürler verdiğin bilgiler için kesin almaya karar verdim :ehe şimdi geriye kalan tek şey bulmak :ehe
Telefonda oyun oynamadığımı söyleyeyim de şarj süresi bakımından yanıltmış olmayayım. [emoji2]

byAndroid

byAndroid

Üye
800 tl ye ikinci el alacağına lenovo p70 al 2 gün kullanırsın rahat. Yada Gm 4g al. Bana iki gün yetiyor 6-7 saat ekran süresi veriyor :)
P70 performansta g3 ezebilir bunuda yazıyım buraya

cccyasinreyiz

cccyasinreyiz

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda oyun oynamadığımı söyleyeyim de şarj süresi bakımından yanıltmış olmayayım. [emoji2]
Hocam siz g3ü internettenmi aldınız ? Yoksa herhangi bir mağazadan mı ?
Eğer internetten aldıysanız ithalatçı firmadan aldığımızda kutudan yurtdisina goremi sarj adaptoru cikiyor yoksa turkiyeye goremi cikiyor ? Birde 32 Gbnin hiç bir modelinden Lg Türkiye veya Genpa garantili bulamadım ? İthalatci garantilininde servisi farkli oluyomuş diye gördüm doğrumudur ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt