Tavsiye GM 4G Android one Marshmallow M 6.0

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
Cihazımızın klonu olan Cherry Mobile G1 için firmanın ürün müdürü 2-10 Kasım arası güncellemenin yayınlanacağını söyledi. Bize de bu tarihler arası gelecek. ...

• Beğen
Tepkiler: byAndroid ve dragonmhmt

byAndroid

byAndroid

Üye
Cihazımızın klonu olan Cherry Mobile G1 için firmanın ürün müdürü 2-10 Kasım arası güncellemenin yayınlanacağını söyledi. Bize de bu tarihler arası gelecek. ...
Bakalım 6 Kasım diye gördüm bende

bbakkus

bbakkus

Üye
o gun bugun derken tam 1 ay geçti:vur:vur

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Rygebin

Rygebin

Üye
Yapacak birşey yok , bizde onların yalancısıyız :p

The Pancar

The Pancar

Üye
Alırsınız alırsınız bekleyin 1 ay daha

byAndroid

byAndroid

Üye
Alalım artık ya bu hafta. Herkes sıkıldı

bbakkus

bbakkus

Üye
Sırf saf android ve güncellemeyi erken alacaz diye aldım telefonu ama güncelleme hala gelmedi pisman oluyom

kralberk13

kralberk13

Üye
alırsınız madem 2 yıl googleyle anlaşma yapıldı sorun yok

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

ÜÇÜNCÜ_SAHIŞ

Üye
Valla facebookta gm4g gurubunun birinde 11 kasıma kadar hepsi alacak,bu akşam dağıtıma başlanacak diodu bekle resim atam
Alın

byAndroid

byAndroid

Üye
Ooo süper haber

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: kralberk13
kralberk13

kralberk13

Üye
bu gece veya yarın alırsınız
bu haber sevindirdi

byAndroid

byAndroid

Üye
1 haftayı buluyor tüm cihazlara gelmesi

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Google tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Google I/O Geliştirici Konferansında en önemli beklenenler arasında tabi ki de Android işletim sisteminin yeni versiyonu Android 6.0 M ( ANDROİD MARSHMALLOW ) olacak.

Google tarafından yeni Android 6.0 arayüzünde çok bir değişiklik olması beklenmiyor. Material Desing tasarımının devam edeceğine eminiz. Çünkü Android 5.0’a geçiş yapıldığında tasarım bir hayli değişmişti ama maalesef çok işlevsellik olarak, ram yönetimi olarak sıkıntılar oldu. Tabi Google’ın resmi cihazları hızla güncellenerek bu sorunları aştı ama diğer markalar hızlı güncelleme veremediği için onlar bu problemleri yaşadılar.

Yeni Android 6.0’da daha gelişmiş batarya yönetimi, daha az ram kullanarak daha performanslı bir arayüz, uygulama açılış sürelerinin kısaltılması ve yerleşik olarak parmak izi okuyucusuna destek verecek. Tabi sadece bu kadar değil ama şuan da beklenenler bunlar. Google I/O 2015 etkinliğinde bizlere bütün detayları aktaracak.

PEKİ GENERAL MOBİLE 4G’YE NE ZAMAN GELECEK..?

General Mobile 4G’ye ise yeni işletim sistemi tanıtılıp tamamlandıktan sonra Google tarafından resmi olarak güncellenecektir. Yani aslında Google yeni sürümü ne zaman Final hale getirir ve dağıtıma karar verirse ilk bizler sahip olacağız. Bu sayede yeni özellikleri herkes internetten okurken, iştahı kabarırken bizler kullanıyor olacağız. AndroidOne dünyasının farkı burada ortaya çıkıyor. .
:) :) :)

geldi buyrunuz efenim :ehe : GM 4G Android 6.0 M Güncellemesi Başladı ! - MaxiCep

Mr.Dat

Mr.Dat

Üye
Hayırlı Olsun

kralberk13

kralberk13

Üye
neler geldi alanlar yaza bilirmi

byAndroid

byAndroid

Üye
Değişen birşeyin olmadığını söylüyorlar daha bana gelmedi bişey diyemiyorum