Galaxy Ace 2 i8160 [ROM] OmniROM 5.1.1

Sponsorlu Bağlantılar

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
[ROM] OmniROM 5.1.1
Features:
RIL (phone/SMS/3G)
Multimedia: audio, video playing
Wi-fi
Bluetooth
Camera (Front and rear)
2D/3D HW Acceleration
USB, MTP, ADB
all native tethers (Wifi/BT/USB)
external storage

What doesn't work yet
video recording

İndirme linkleri
Rom
Rom(Yeni)
Gapps (cm12.1 in gappsını kullanın)
Root

Kurulum
Recovery modu ac
Wipe data ve cache yapın
Dalvik cache yapın
Romu flaslayın
Gappsı flaslayın
Root dosyasını flaslayın
Reboot yapın rom hazır

İyi Günler :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Alik12334

omerboz54

omerboz54

Üye
Nası bu knk iyimi
İyiyse sole hemen indirice.

hidryhme

Üye
Aynen iyiyse söyleyin kuralım

omerboz54

omerboz54

Üye
Cm12 den kesin daha iyidir o tabanlıysa

hidryhme

Üye
Ya phill torch da yani cwm de bişe flaşlanmıyo hafıza değiştiremiyorum bunun çözümü var mı Bir de son uygulamalar paneli açılmıyor

ByBlaCk4

ByBlaCk4

Üye
    Konu Sahibi
Nası bu knk iyimi
İyiyse sole hemen indirice.
Cm12 den kesin daha iyidir o tabanlıysa
Ben kurdum cm12.1 den pek fark yoktu cm11 e dondum isterseniz kurun az bisey daha stabil sadece 12.1 den xda da oyun performansı ile ilgili iyi bi yorum vardı ama oyun test etmedim

hidryhme

Üye
hafıza değişiyo mu

omerboz54

omerboz54

Üye
Sanmam

shapew

Üye
Arkdaslar acil cevap verin lutfen 1 haftadir gapps bulamadim romi indirip kuruom mini gappsida indiriom burdan flasliorm rom guzel cm den ama google playa giremiom google hesabi yok gosderio bide bazen girsem bile kimlik dogrulma gerekli dio duzeltwmedm bi turlu yardmci olirmusunz cm 12.1 de de ayni sey oluyor . liquid smottu yukledim bu seferde sunuyla bi hata olustu dior yine olmior neden oluyor bu acil lazm
Simdide bu romdan cikamiyorum ya baska sey flaslayamiorm teelfonu kircam az kaldi pc de yok ne yapablrm

omerboz54

omerboz54

Üye
Arkdaslar acil cevap verin lutfen 1 haftadir gapps bulamadim romi indirip kuruom mini gappsida indiriom burdan flasliorm rom guzel cm den ama google playa giremiom google hesabi yok gosderio bide bazen girsem bile kimlik dogrulma gerekli dio duzeltwmedm bi turlu yardmci olirmusunz cm 12.1 de de ayni sey oluyor . liquid smottu yukledim bu seferde sunuyla bi hata olustu dior yine olmior neden oluyor bu acil lazm
Simdide bu romdan cikamiyorum ya baska sey flaslayamiorm teelfonu kircam az kaldi pc de yok ne yapablrm
Cwm flashla sonra rom flashla

hidryhme

Üye
Hafıza değişmiyo onu flaşlarsam data kayboluyo sorunlu bir rom

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben CM12.1 kurdum bomba gibi süper hızlı yalnız şu hata beni delirtecek

shapew

Üye
Cwm flashla sonra rom flashla
kardesım hıc bırsey flaslanmıor sen cwm onasıl flaşlım hata verıordu kımse bu romu yuklemsn 3 gundur pc de yoktu smdı 4.1.2 ye gecdım carbon kullanıorm test edilmeden kmse rom atmasın bılmeyenler hıc yapamaz bu olayları anlayslı olalım lütfen . ayrıca gapps dada problem var kımlık doğrulama hatası alıor 12.1 lerde gappsı guncellyn

schwanz12

Üye
Daha bu sabah kurdum. Çok stabil ve performans açısından süper. %97,5 stabil bir video kaydetmiyor o kadar :).

• Beğen
Tepkiler: ByBlaCk4
omerboz54

omerboz54

Üye
Yakında M gelicek İNŞALLAH

Alican426

Üye
arkadaşlar bi bakar mısınız önemli !!!! şimdi ben 4.4.4 ace 2 cm 11 stable finali yükledim biri aradığında üsten çıkıyor oyu oynarken video izlerken dolaşırken fln 1. bunu yapan dosya adı ne ve 4.1.2 ye portlanabilirmi yani kyrillos v9 'za yapsam olurmu 2. 2.3.6 nın kamerasının apksını nasıl 4.1.2 veya 4.4.4 e portlayabilirim lütfen benm için çok önemli 2.3.6 haraketli çekim modu var o bana lazım ama 4.4.4 de yok

omerboz54

omerboz54

Üye
arkadaşlar bi bakar mısınız önemli !!!! şimdi ben 4.4.4 ace 2 cm 11 stable finali yükledim biri aradığında üsten çıkıyor oyu oynarken video izlerken dolaşırken fln 1. bunu yapan dosya adı ne ve 4.1.2 ye portlanabilirmi yani kyrillos v9 'za yapsam olurmu 2. 2.3.6 nın kamerasının apksını nasıl 4.1.2 veya 4.4.4 e portlayabilirim lütfen benm için çok önemli 2.3.6 haraketli çekim modu var o bana lazım ama 4.4.4 de yok
Bunların hiçbirini yapamazsın çünki 2.3.6 kamerası siteme gömülüdür ve malesef portlanamaz olarak bilinirler 2. O üsten bildirim olayı da aynı şekildedir rom yapıcıları ile konuşman gerekirki seni kale bile almazlar (adam sana portlarsa neden rom yapsınki dimi gider alayını açar alın der ) hareketli çekim olayına gelirsek malesed onu yapan kamera uygulaması playde yok biliyorum

• Beğen
Tepkiler: Alican426