asigsasi
Üye
bunu diyorsan çok eski konuama fecabook mesenger gırme dıye gormedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu diyorsan çok eski konuama fecabook mesenger gırme dıye gormedim
link geleceklink versene abi![]()
dene bakalımbu degil ki o lınk tekı programı denedım mi dostum(calişmaz) bu symbian içın mesenger yoklink gelecekdene bakalım
kardesm hani Açmadınn ????bu degil ki o lınk tekı programı denedım mi dostum(calişmaz) bu symbian içın mesenger yok
calışmaz ve kanıtı
hiç açma ban yersınkardesm hani Açmadınn ????
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBedava Internete Gırmeyı ögrendim konu açıcagım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Açtım Ama Yöneticiler İzin Verirse yorum Da Gösdericegim .hiç açma ban yersın

bunu keske açmasaydı forumda bedava net konuları yasak açtıysan ban yersınAçtım Ama Yöneticiler İzin Verirse yorum Da Gösdericegim .
kardrsm ben bi konu açtım brdava nete nasıl girilir die ban yicemi bilmiyodum nası . Silerim konumu kınuyu düzenledim baska bi konu yaptm konuyu silersen makbule gecer yaNe zaman paylaşılacak şu yöntem/uygulama, yoksa konu kilitlensin bir önemi yok.
konuyu açmayacaksan milleti boşuna bekletme kaç gün geçtibunu keske açmasaydı forumda bedava net konuları yasak açtıysan ban yersın
artık Acsanda bizde deneyebilsekve kanıtı mesenger e gırme yonteminın gorseli
Aç Da Biz De Denetliyelim Yani . Herkez bekliyor By Hasand.artık Acsanda bizde deneyebilsek
denetlemek mi ben konuları deneyerek acıyorum bıraz daha sabırAç Da Biz De Denetliyelim Yani . Herkez bekliyor By Hasand.

1 haftadir bekliyoruz yanidenetlemek mi ben konuları deneyerek acıyorum bıraz daha sabır![]()
3-4 Hafta Oldu Ha Açıcam Ha Açıcam Simdi De Sabır Diyosun Millet Bekliyor .denetlemek mi ben konuları deneyerek acıyorum bıraz daha sabır![]()
yarın kesın açılacak1 haftadir bekliyoruz yani
cok bilıyorsan sen aç sen boyle yaptıkça ben konuyu açmıyorum3-4 Hafta Oldu Ha Açıcam Ha Açıcam Simdi De Sabır Diyosun Millet Bekliyor .

Sen Onu Açarsan Bende Nasıl Bedava İnstagram " a Girilir onu Açıcam . Ama Akın Orta Ya ayıp Olluryarın kesın açılacak

onu herkes bilıyorSen Onu Açarsan Bende Nasıl Bedava İnstagram " a Girilir onu Açıcam . Ama Akın Orta Ya ayıp Ollur![]()