arkadaşlr bana acil dosya kilitleme programı lazım lütfn

Sponsorlu Bağlantılar

f.s.k.

f.s.k.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlr bana acil dosya kilitleme programı lazım lütfn
arkadaşlar ben telefondaki bazı kişilerin görmek istemediği dosyaları kilitlemek istiyorum acilll yardımmmm:(:bilmem:

nightdragon35

nightdragon35

Üye
telefon marka modelini yazarsan belki yardımcı olabiliriz:)

lacoste000

Üye
bana da lazim benim telefonumun modeli :

west_advisory

west_advisory

Üye
arkadaslar yeni üyesiniz o program forumda 1000 yıldır var bi zahmet 2-3-4 sayfaya bakınız bulursunuz....

ressam1987

Üye
beyler banada w810i kılıt lazım acele lınk saglam olursa sevınırım sımdıdden tskler beyler.....

masadan

Üye
akkadaşlar bana acil 6600 vıdeo resim vs kilitleme programı lazım yardımcı olunuz

mcan12

mcan12

Üye
abi biraz araştırın site içinde filelock programı 10-15 kere farklı farklı isimlerle sunulmuş

nuh095

Üye
arkadasim ben de birtane var am sony ericsson lar iicin
ama telefonun modelini yazsaydindahaa iyiy olurdu
link::
:oke:

g0khan_02

g0khan_02

Üye
lütfen puan için böyle saçmalıklar yapmayalım

kfks

Üye
:sn:

--------------- Ekleme ---------------

BU N73 İÇİN DE GECERLİMİ

N73 İÇİN DE GECERLIMI

legendaryyoung

Üye
k790i için bildiğiniz var mı _?

tusubasa

Üye
hemen arama bolumune gır maxı cepte proram kiltleme yaz ilk sayfa karsına cıkcaktır okey

doğay

Üye
thankx

naiad1786

Üye
nokia 6267 için bildiğiniz varmı lütfen :'( sitedeki bütün dosya şifreleme proglarını indirdim ama olmuyo lütfen yarıdım edinnnnnnnnn:agla:agla:agla:agla:agla

acıklamalı anlatsın biri şunu nolursunuz yaaa yapamyıroum :(

helios_rozz

Üye
çooooooooooooooooookkkkkk ama çççççççççççççççooooooooooook teşekkürlerr =) :oke:

byMaMe

byMaMe

Üye
w810 i yardım nolur msj kilitleme varmı mumsms gibi

ftm_merve

Üye
k810i ve k790i yardımcı olursanız sevinirim :)

weysel2884

Üye
Sitelerde onlarca dosya kilitleme programı dolaşıyo bu program 2007 model ve java telefona kurduktan sonra sizden bi şifre istiycek oraya yazdığınız şifre bütün dosyalar için geçerli şifrelemek istediğiniz dosyanın seçeneklerinden unluck diyosunuz bitiyor. Teşekkür Etmeyei Unutmayalım.
Eklenmiş Dosya (lar) | Download, indir, yükle Filelock - Java Dosya Şifreleme 2007 Jar

FileLock.zip (9.5 KB (Kilobyte), 2289x kez indirildi) al sana cok guzel bır program hemen hemen butun sonylere oluyor ben denedım erotıc resımler kılıtlıyorum rsımler acılamayandosya olarak gorunuyo actığınızda da duzelıyo hadı kolay gelsın

Üst Alt