Google NeXus 5(stock) by HaSaNd.

Sponsorlu Bağlantılar

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Google NeXus 5(stock) by HaSaNd.
Arkadaşlar herkese merhaba.. Google NeXus 5 by HaSaNd. yapımı bana aittir.İkonlar +birçok özellik tarafımca editlenmiştir. Tema NOKİA C7-OO,N500&N603 denenmiştir.Saygılarımla...
NOT:Ekran görüntüsü Nokia C7 dendir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: furkansensen, Dj.Refoo, BozKurt0102 ve 5 diğerleri

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Gelistirilmeli bence. Teşekkürler :)

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
tamam yakında hatalar duzeltırım

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
teşekkürler

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
herşey iyi güzelde şarj göstergesi ile yanındaki adını unutum onlar niye beyaz :) mavi olsa güzel olur

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
açıklasan bide

- S.O.U.L.F.L.Y -

- S.O.U.L.F.L.Y -

Üye
eskiden ne güzel editliyordunda bende rahatca kullanıyordum tema yapmaya başladığından beri tel temalarını açmıyor

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
güzel de Su Arama Yeri Mavi Uymamıs Beyaz olsaydı İyiydi şarj Ve Su Çekim Seyini Biraz Geliştire Bilirdin mesela Mavi Veya Başka Bir Renk Yapabilrdin İkonlar İyi . Klayvye Sarı Ollabilirdi Yani Renkli Şeyler Ollabilirdi İkonları Biraz Samsung İkonu Gbi Olabilirdi Temanı Begendim Fakat Biraz Daha Nexus a Bezete Bilirdi Bunlar Benim düsüncem yani :/
bde Arka Plan Daha Çılgınca Bseyler ollabilrdi :)

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
güzel de Su Arama Yeri Mavi Uymamıs Beyaz olsaydı İyiydi şarj Ve Su Çekim Seyini Biraz Geliştire Bilirdin mesela Mavi Veya Başka Bir Renk Yapabilrdin İkonlar İyi . Klayvye Sarı Ollabilirdi Yani Renkli Şeyler Ollabilirdi İkonları Biraz Samsung İkonu Gbi Olabilirdi Temanı Begendim Fakat Biraz Daha Nexus a Bezete Bilirdi Bunlar Benim düsüncem yani :/
çok biliyorsan kendin yap 'adım hıdır elımden gelen budur''
Ne cılgını sen ne dıyorson cok bilıyorsan kendın tema yapta bunları kullanma

Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
çok biliyorsan kendin yap 'adım hıdır elımden gelen budur''
Bn Kendi Düsüncemi Söyledim Yani Kötü Bsey Demedim Tema Güzel Ama gELeşirilecek Yerleri Söyledim Hatta Suan İndiriyorum Walpaperi Atabilrmisin Bende 2-3 tema Yapmaya Çalışıcagım . ")

Hasand.

Hasand.

Üye
    Konu Sahibi
Bn Kendi Düsüncemi Söyledim Yani Kötü Bsey Demedim Tema Güzel Ama gELeşirilecek Yerleri Söyledim Hatta Suan İndiriyorum Walpaperi Atabilrmisin Bende 2-3 tema Yapmaya Çalışıcagım . ")
tema ha deyınce olmuyor walpearı kendın bul sana wallpear yok