kıyı balıkçılıında balıkta ne işe yarar bilemem ama adminiminde dediği gibi hepsi suç aleti olabilir kullanım alanına bağlı bence sen kendine bi rambo bıçağı al
kimseye saplamadığın sürece sıkıntı çıkmaz o kadar şey yapma 
he yok ben falçata alcamo kart bıçak hiçbir yerde ötmüyor yanı kemerini çıkardığın yerde bunuda çıkarırsın ama ayrıca ötmez yani
dandikliğine geliirse elma portakal soymak için iyidirkıyı balıkçılıında balıkta ne işe yarar bilemem ama adminiminde dediği gibi hepsi suç aleti olabilir kullanım alanına bağlı bence sen kendine bi rambo bıçağı al
kimseye saplamadığın sürece sıkıntı çıkmaz o kadar şey yapma
![]()

gerçekten memnunmusun biraz açığa kavuştur almama değermi anlat birazKart bıçakdan bende var sürekli cüzdanımda hiç bir sıkıntı çıkmadı geçerken örterse cüzdanı çıkarırsın![]()
Hocam ben memnunum şuana kadar her işimi gördü katlanınca da tutumu rahat oluyor ucu sa sivri ilk başta kesmez diyerek aldım görünce altı sanki üstünden kalınmış gibi geliyor ama elime baya derin bir kesik atınca anladım kestiğinihe yok ben falçata alcam
gerçekten memnunmusun biraz açığa kavuştur almama değermi anlat biraz
bide öterse veya polisler dışarda kimlik taraması yaparsa beni veya bıçağı alırlarmı
kimlik aramasındada ben ölçdüğüm zaman parmak arasına tam geliyor boyu malum ankarada yunuslar biraz ters
bana Bir sıkıntı çıkarmadı yaklaşık 8 9 ay oldu alalı
ayrıca internette bir yazı buldum ne kadar faydalı olur bilemem ama

Videolarda banada dandik gelmiş fakat dediğim gibi işte elime alınca güzel durdu ama siz hani kıyı balıkçılığı yapıyorum dediniz tahminimce yem falan keseceksiniz işinizi görür ne tür şeyler atıyorsunuzteşekkürler ama kredi kartlı çakıyı düşünüyorum polisler görsede heralde bişey olmaz
ne yalan söyliyim videosunda dandik gözüküyo