gereksizler bi toplanın hele çok önemli size danışmam lazım :D

Sponsorlu Bağlantılar

AIS

AIS

Üye
Selamun Aleyküm

H0lligan

Üye
aleyküm selam mübarek sen en son ayrılıyodun felan gitmedinmi hala :ehe

AIS

AIS

Üye
Geri döndüm. :hmmm

H0lligan

Üye
welcome back :bira:

AIS

AIS

Üye
We found pretty

H0lligan

Üye
siz kim kaç kişisiniz :hmmm

AIS

AIS

Üye
:hmmm

H0lligan

Üye
ya şunu kasdediyorum şimdi ele alacağın konuyla alakalı bir başlık koy her birine yani değişik olsun günlük olarak yazarsan pek yansıtmaz benim bahsettiğim şekilde tabi yine sen bilirsin sadece fikir bunlar bunlardan yola çıkarak daha iyisinide bulabilirsin

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
ya şunu kasdediyorum şimdi ele alacağın konuyla alakalı bir başlık koy her birine yani değişik olsun günlük olarak yazarsan pek yansıtmaz benim bahsettiğim şekilde tabi yine sen bilirsin sadece fikir bunlar bunlardan yola çıkarak daha iyisinide bulabilirsin
Ben daha iyisini bilsem sizden fikir almazdım :) aslında haklısın başında günlük olarak belirtmemin sebebi her gün atacak olmam artı bir de mesela gündüz videolar da olacak karışmasın diye seyettim
Mesela ilk günlük ilk gün ikinci günlük Kızılay yani aslında senin dediğini de yapıyorum :)

H0lligan

Üye
zaten daha iyisini bulman için sana geliştirebileceğin fikirler veriyorum karar senin sonuçda :)

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
editlerde yardim edebilirm ;) ne de olsa montagececi var burda

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Günlük vlog tutmadı beni de sıktı ama motovlog düşünüyorum şu işten vakit bulabilirsem bir de parayı ayarlarsam motovlog çekicem çok ekşınlı olcak :)

Üst Alt