gereksizler bi toplanın hele çok önemli size danışmam lazım :D

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
sayfa kullanılamıyor :zzz:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
tamam :oke:

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Bilemessinkii

H0lligan

Üye
bence güzel fikir başla dicekdim zaten başlamıssın :D tutmassa bile deneyim olur arada belki bende sıkılınca izlerim :ehe abonede oldum

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
bence güzel fikir başla dicekdim zaten başlamıssın :D tutmassa bile deneyim olur arada belki bende sıkılınca izlerim :ehe abonede oldum
Teşekkür ederim dostum
Ama günlük işini bıraktım sadece planlı etkinlik yaparak çekicem ne olur birine şaka yaparım onu çekerim vesaire
Ve bilgisayar oyunları oynayacağım

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim dostum
Ama günlük işini bıraktım sadece planlı etkinlik yaparak çekicem ne olur birine şaka yaparım onu çekerim vesaire
Ve bilgisayar oyunları oynayacağım

H0lligan

Üye
günlük tutabilirdi oyun işine başlama hiç veletler tarafından yeterince dolduruldu o bölüm

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
günlük tutabilirdi oyun işine başlama hiç veletler tarafından yeterince dolduruldu o bölüm
Velet arkadaşlar sayesinde izleniyor zaten :)
Günlük işi bence biraz baya baya tutmayacak gibi çünkü insanlar beni neden izledim öyle ilginç bi hayatım yok ilginç yeteneklerim yaptıklarım ya da yaptırımlarım yok bi fikrin varsa alabilirim şunu yap şu tutar gibi :)

H0lligan

Üye
günlük fikri güzel bence hergün değişik konuları ele alıp mizah kullanarak insanların seni izlerken keyifli vakit geçirmesini sağlayabilirsin yada evde ilginç deneyler yaparsın animasyon lu video lar hazırlarsın günlük takılırsın ama günlük çekiceksen adını günlük olarak yazma daha farklı bir şey düşün

UpOneTR

UpOneTR

Üye
    Konu Sahibi
günlük fikri güzel bence hergün değişik konuları ele alıp mizah kullanarak insanların seni izlerken keyifli vakit geçirmesini sağlayabilirsin yada evde ilginç deneyler yaparsın animasyon lu video lar hazırlarsın günlük takılırsın ama günlük çekiceksen adını günlük olarak yazma daha farklı bir şey düşün
Asıl adı vlog günlük çekince günlük vlog oluyor deneyler işi güzel biraz montaj işine çalışmam lazım :)

H0lligan

Üye
biliyoz len sen farklı adla yaz diyom zaten farkın olsun kendine özgü ol bi sitilin olsun bilmem anlatabildimmi :ehe

H0lligan

Üye
ağaz alışkanlığı olmuş kişisel değil :ehe

Üst Alt