İyi de abi ben 10.cu yapıdayım 1 kez çıktı tekrar çıkmıyor hem o dediğin yöntemle eski arama mesaj filtresine ulaşıyoruz bide evrensel olan var ben onu diyorumGüncelleme almıyor, bir hata var sürekli listede görünüyor. Mesajlar ya da Telefon uygulamasından ulaşabilirsiniz. Telefon>Engellenen aramalar
Siz eskisini varsayılan olarak atamışsınız demekki. Ayar yerini bir türlü bulamadım. Telefon ayarlarına bakar mısınız? Bende tek uygulama olduğundan seçenek görünmüyor.İyi de abi ben 10.cu yapıdayım 1 kez çıktı tekrar çıkmıyor hem o dediğin yöntemle eski arama mesaj filtresine ulaşıyoruz bide evrensel olan var ben onu diyorum
Anladım, bilgilendirme için teşekkürlerYine arada ısınmalar var, belki de arka planda konum kullanan uygulamalar arttıkça oluyor bilemiyorum.
Kilit ekranı yine biraz hantal.
Arama uygulamasının açılışı oldukça hızlanmış ancak uygulama içinde bazı yerlerde, özellikle isim listesinin yani rehberin gelişinde ve tuşlayarak numara çevirmede yavaşlık devam ediyor. Tuşladığın numara 2-3 saniye geç geliyor.
Kişiler uygulamasının açılış hızında da iyileştirme var.
Edge tarayıcıda da hız ve performans olarak iyileştirmeler var ama hala yeterli kaliteye ulaşmış değil.
E-posta ve takvim yine hızlı. Alarmların açılış hızı biraz daha iyi.
Dosya gezgini daha iyi durumda.
Fotoğraflar uygulaması yine son 2 yapıdır daha iyi.
Özetle iyiye gidiş var ama hala finalde görmek isteyecegimiz özellik ve akıcılığa sahip değil.
Hala sağı solu ayrı oynayan uygulama, ayar ve menüler mevcut.
Kozmetik olarak veya çeviri yönünden sorunlu olan yerlere değinmiyorum çünkü muhtemelen finalden önce oralar elden geçecektir.
11. Yapı için şimdiye kadarki yapilar içinde günlük kullanıma en yakın olanı diyebiliriz.
Ancak hala diğer sistemlerin yanında sözü edilecek düzeyde değil.
Finalde nasıl olacak hep birlikte göreceğiz 2 ay icinde...
sıfırlama işlemini yaptım. başlarda bayağı yavaşladı ama şimdi çok hızlı cihaz.Sıfırlama iyi oluyor. Çoğu kişide olan Euro simgesi bile gelmedi E harfine basınca. O da dili değiştirince çözülüyormuş.

ben bahsettiğin şeylere sahip insanım ve evet gayet güzel , akıcı bi sistem kullanıyorum. dün geceden beri 2 defa reset attı. oda uygulama sıkıntısından dolayı. onun haricinde pek sıkıntı yok...L1520 kullanıp ve hafiza kartı olup 11.yapıyı kuran ve kullanan varmı? Varsa sorun varmı bunuda sorayım.
Sonunda kurtuldum. Diğerleri duruyor.Bu arada Glance Screen (Göz atma ekranı) ve Motion Data (Hareket verisi) gibi bazı uygulamalar da güncellemeler listesinde sürekli çıkıyor ve hata veriyormuş bilginiz olsun. Sizlere özel bir durum değil. Bkz 0x803F8006 error. @Esendağlı @Sensation
Bu arada Engelle ve Filtre uygulaması döngüden düştü sanırım.
Az önce güncelleme kontrolü yaptım bu sefer gelmedi.
Ancak göz atma ekranı hala çıkıyor ve güncellemek isteyince hata veriyor.
Arama yerine Google yaz, Bingte arama yapacak. Sonra arama sonucundan Googleye gir. Gerisini yaparsınızsıfırlama işlemini yaptım. başlarda bayağı yavaşladı ama şimdi çok hızlı cihaz.
türkçe karakter arama olayı düzelmedi.
e harfine basınca euro simgesi sorunu yoktu o geldi
şarj bende çok iyi durumda.
ekran %225 yapınca aram kısmında isim yazarak arama çalışmıyor.
edge de google arama motoru yaptım fakat anasayfayı değiştiremedim. bunu nasıl yapıyoruz?
Edge bu sürümde bayağı bi yol kat etmiş.

e harfine basınca çıkan euro simgesi sorunu nasıl hallediliyor? Bir de groove müzik msn haber hava durumunun menu deki ikonları boş sizde de durum aynı mı?
E harfine basınca Euro (€) simgesi çıkması olayı bazen oluyor, bazen olmuyor. Yani bazen e'yi düzgün yazıyor, bazen de € simgesi çıkıyor. Mesela akşamüstü sapıtmıştı şimdi yine düzgün yazıyorsıfırlama işlemini yaptım. başlarda bayağı yavaşladı ama şimdi çok hızlı cihaz.
türkçe karakter arama olayı düzelmedi.
e harfine basınca euro simgesi sorunu yoktu o geldi
şarj bende çok iyi durumda.
ekran %225 yapınca aram kısmında isim yazarak arama çalışmıyor.
edge de google arama motoru yaptım fakat anasayfayı değiştiremedim. bunu nasıl yapıyoruz?
Edge bu sürümde bayağı bi yol kat etmiş.
arkaplanda çalışan bir sistem ayarı yada uygulamasından kaynaklı bir durum mu acaba 
Hocam bu durumu Twitter'dan yazsak olur mu? Belki sadece Türkçe klavyeye özgü bir hatadır. Bildirelim de 10575 sürümünde çözülmüş olsunE harfine basınca Euro (€) simgesi çıkması olayı bazen oluyor, bazen olmuyor. Yani bazen e'yi düzgün yazıyor, bazen de € simgesi çıkıyor. Mesela akşamüstü sapıtmıştı şimdi yine düzgün yazıyorarkaplanda çalışan bir sistem ayarı yada uygulamasından kaynaklı bir durum mu acaba
![]()
varsayılan arama motoru google fakat arama tuşuna basınca yandex açılıyor. sonra edgeye tıkladığımda gene yandex geliyor. evet arama motoru değişti ama anasayfa neden yandexSonunda kurtuldum. Diğerleri duruyor.
Arama yerine Google yaz, Bingte arama yapacak. Sonra arama sonucundan Googleye gir. Gerisini yaparsınız![]()
sizde öyle deil mi?
bende de aynı şekilde bazen var bazen yok bi iki kere yaptı öyle olduktan hemen sonra silme işlemide çalışmıyor.E harfine basınca Euro (€) simgesi çıkması olayı bazen oluyor, bazen olmuyor. Yani bazen e'yi düzgün yazıyor, bazen de € simgesi çıkıyor. Mesela akşamüstü sapıtmıştı şimdi yine düzgün yazıyorarkaplanda çalışan bir sistem ayarı yada uygulamasından kaynaklı bir durum mu acaba
![]()