Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s3 cm 12.1 kamera hatası
Sponsorlu Bağlantılar
emrahbirben123
Üye
Konu Sahibi
s3 cm 12.1 kamera hatası
snapchat gibi camera kullanılan programlarda genellikle sık kullanmaya başlayınca aldıgım hata
Doğuş Pertez
Admin
Yapmanız gereken snapchat’ı silip tekrar yüklemek fakat olmadı diyorsanız diğer kamera programlarını silin ha genemi olmadı işte asıl bütün hataların çözümü yapmamız gereken snapchat betaya katılıp snapchatın en son sürümlerini almak.
Yapmanız gereken snapchat’ı silip tekrar yüklemek fakat olmadı diyorsanız diğer kamera programlarını silin ha genemi olmadı işte asıl bütün hataların çözümü yapmamız gereken snapchat betaya katılıp snapchatın en son sürümlerini almak.
dediklerinin hepsini denedim snapchat son surum var yine aynı sorun
Doğuş Pertez
Admin
Cihazdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?
emrahbirben123
Üye
Konu Sahibi
yazılımsal gibi geldi çünkü snapchatte falan foto atmassam gitmiyor çalışmaya devam ediyor bazen snapchatten foto attıncada gitmiyor biraz fazla kastırırsan gidiyor sanırım . 4.3 4.4.4 falan gitmiyor.
Doğuş Pertez
Admin
Pek anlayamadım sorunu çünkü. Kameraya ulaşmasına uygulamanın izin verdiniz değil mi?
cm 12.1 yükledim normal , xpriea z3 klavyesi flashladım, aroma gapps flashladım, super su flashladım. gerisine dokunmadım. normalde hiç bi türlü kamera sorunu almııyorum snapchatte takılıyor. ama biraz daha uğraştım snapchatte kasıyor sanırım oyuzden çakılıyor. boffelanın kernelini attım 5.1.1 için şuan bi sorun yok.
Aynı sorunu olan arkadaşlara duyurulur. 5.1.1 yazılım kullanalar boffela kernelle çok stabil oluyor. Sorunumun çözümüde bunu flashlayarak oldu.
burdan ulaşabilirsiniz: