s3 cm 12.1 kamera hatası

Sponsorlu Bağlantılar

emrahbirben123

Üye
    Konu Sahibi
s3 cm 12.1 kamera hatası
snapchat gibi camera kullanılan programlarda genellikle sık kullanmaya başlayınca aldıgım hata

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yapmanız gereken snapchat’ı silip tekrar yüklemek fakat olmadı diyorsanız diğer kamera programlarını silin ha genemi olmadı işte asıl bütün hataların çözümü yapmamız gereken snapchat betaya katılıp snapchatın en son sürümlerini almak.

emrahbirben123

Üye
    Konu Sahibi
Yapmanız gereken snapchat’ı silip tekrar yüklemek fakat olmadı diyorsanız diğer kamera programlarını silin ha genemi olmadı işte asıl bütün hataların çözümü yapmamız gereken snapchat betaya katılıp snapchatın en son sürümlerini almak.
dediklerinin hepsini denedim snapchat son surum var yine aynı sorun

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Cihazdan kaynaklanan bir sorun olabilir mi?

emrahbirben123

Üye
    Konu Sahibi
yazılımsal gibi geldi çünkü snapchatte falan foto atmassam gitmiyor çalışmaya devam ediyor bazen snapchatten foto attıncada gitmiyor biraz fazla kastırırsan gidiyor sanırım . 4.3 4.4.4 falan gitmiyor.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Pek anlayamadım sorunu çünkü. Kameraya ulaşmasına uygulamanın izin verdiniz değil mi?

emrahbirben123

Üye
    Konu Sahibi
Pek anlayamadım sorunu çünkü. Kameraya ulaşmasına uygulamanın izin verdiniz değil mi?
cm 12.1 yükledim normal , xpriea z3 klavyesi flashladım, aroma gapps flashladım, super su flashladım. gerisine dokunmadım. normalde hiç bi türlü kamera sorunu almııyorum snapchatte takılıyor. ama biraz daha uğraştım snapchatte kasıyor sanırım oyuzden çakılıyor. boffelanın kernelini attım 5.1.1 için şuan bi sorun yok.
snapchat gibi camera kullanılan programlarda genellikle sık kullanmaya başlayınca aldıgım hata
Aynı sorunu olan arkadaşlara duyurulur. 5.1.1 yazılım kullanalar boffela kernelle çok stabil oluyor. Sorunumun çözümüde bunu flashlayarak oldu.
burdan ulaşabilirsiniz:

Takipçi Satın Al

Üst Alt