LG G4 Kulaklık Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

liveislayf

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 Kulaklık Sorunu
arkadaşlar bi konuda sorum olacaktı g4 alalı yaklaşık 1.5 2 ay olacak her şey güzel sıkıntı yok şuan için tek sorun kulaklık. Ne olduğunu bilmiyorum yada nasıl olduğunu ama ses az geliyor sanırım kablodan dolayı bi sıkıntı olabilir sormak istediğim şey acaba aldığım yerden kulaklığın orjinalini garanti dahilinde yeniden alabilirmiyim. İlgilenirseniz sevinirim iyi forumlar

Byfendy05

Byfendy05

Üye
kardes ilk once geçmiş olsun.Dua et kabloda sıkıntı olsun.Ama başka kulaklıklar dene sonra jak ile ilgili sorun ona bak derim

BurakTura

BurakTura

Üye
malesef benim arkadaşımdada aynı sorun başına geldi :) dün sesi gitti kulaklıkların

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Şu kulaklığın üzerindeki süngeri çıkar muhtemelen tıkanmıştır
Benim de hiç bi şey gözükmüyor ve ses iyice gitti onları bi temizledim ses eski haline geri geldi

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Islak mendille sildiysen içerdeki sünger yalıtımlı olduğundan tıkanma durumunda kuruyamaz ses iletimi düşer.

Süngeri çıkart kuru kağıt havluya iki tarafını da sürt sonra yine yerine koy farkı göreceksin.

Kabloda sorun olmuştur diye efsane bir kulaklığımı kenara koymuştum sonra aklıma geldiğinde denedim ve sonuç harika eskisinden daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Lg g4 kulaklığını bilmem ama ben g3 ün kulaklığı 1 kere denemek için taktım sonra 280 liraya sony kulaklık aldım. Dışarı çok ses veriyordu g3 kulaklığı :D

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Quadbeat 2 var G3'de dışarı sesi fazla veriyor ama kalite olarak şahane bir kulaklık.

G4'de Quadbeat 3 var.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Lg g4 kulaklığını bilmem ama ben g3 ün kulaklığı 1 kere denemek için taktım sonra 280 liraya sony kulaklık aldım. Dışarı çok ses veriyordu g3 kulaklığı :D
280 tlye nasil bi kulaklik aldin kulak ici mi kulak ustu mu modelini de yazarsan sony nin

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye

Üst Alt