Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
@Sensation @bulutsuzgece
Ya abilerim birkaç şeye takıldım. Birincisi şuan 8.1'den geçiş kaç mb ona göre şimdi yada yarın kuracağım. İkincisi 8.1 Cyan dan doğrudan geçiş olur mu yoksa denim şart mı? Sonuncusu ise Nokia'ya özel uygulamaları güncellemesem de (ekran, dokun, vs...) geçsem sonra güncellesem mümkün mü?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Bir nevi herkesi 8.1e dönmeye zorlamışlar, kimse 9. yapının kahrına dayanamaz :)

Kimbilir kaç kullanıcı telefonunu duvara atmıştır 9. Yapı yüzünden:kıskıs:
ben telefona sövüyodum dümdüz 9.yapı yüzünden :ehe

gkhntlbs

Üye
Güncelleme görümüyor:(

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Bir nevi herkesi 8.1e dönmeye zorlamışlar, kimse 9. yapının kahrına dayanamaz :)

Kimbilir kaç kullanıcı telefonunu duvara atmıştır 9. Yapı yüzünden:kıskıs:
ben telefona sövüyodum dümdüz 9.yapı yüzünden :ehe

gkhntlbs

Üye
8.1 e dönmekmi erekiyor?

dakamon

dakamon

Üye
Valla her güncelleme de bir önceki yapıya göre daha hızlandı dendiğini söylüyorsunuz ama bir hafta sonra cortluyorsunuz valla. Bakalım gelen gideni aratacakmı aratmayacakmı. Bi de yenilik gelmez oldu ya. Bu kafayla ms biraz zor... :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
@Sensation @bulutsuzgece
Ya abilerim birkaç şeye takıldım. Birincisi şuan 8.1'den geçiş kaç mb ona göre şimdi yada yarın kuracağım. İkincisi 8.1 Cyan dan doğrudan geçiş olur mu yoksa denim şart mı? Sonuncusu ise Nokia'ya özel uygulamaları güncellemesem de (ekran, dokun, vs...) geçsem sonra güncellesem mümkün mü?
Denim şart.
Cyan'a döndüğünüzde telefon önce Denim guncellemesini görür.

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Telefon pcye bağlıykeb reset atıyorum telefonu görüyor ama üstüne tıklayınca hata veriyor telefon bulunamadı diyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
m542tf

m542tf

Üye
Yükleme için hazırlanıyor

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Deneyenler yeşillendirsin ona göre geçelim bizde

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefon pcye bağlıykeb reset atıyorum telefonu görüyor ama üstüne tıklayınca hata veriyor telefon bulunamadı diyor
Telefon yeniden başladıktan sonra NOKIA yazısının geçmesini bekleyin. Sonra yükleye basın. Yaklaşık 5 dakika bekleyin yani.

m542tf

m542tf

Üye
Lumia recory tool mu neydi o programla deneyin bendede görmüyordu o şekilde gördü

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Win xp den 8.1 e dönme şansımız var mı? Bende 8.1 dosyaları mevcut???

m542tf

m542tf

Üye
723 mb güncelleme boyutu bu arada

emz

emz

Üye
Denim şart.
Cyan'a döndüğünüzde telefon önce Denim guncellemesini görür.
Sağol özgür abi. Mecburi amele işi ortalama kaç mb olur tahmini şuan sınırlı internet yarın bulabilirim en erken ama beklemek istemiyorum :D Birde geçer geçmez sıfırlayıp yedekten kursak sence sorun olur mu :$:tebessüm:

Üst Alt