cadde19
Üye
Hayır daha üstü. Hata da yok.
Evet
Yeni cihazlardaki daha üst bir yapı ve hata yok öylemi Aman Allahım.
Evet
Evet
Evet
950'lerde şu an Yapı 10546 var. Bilinen hata yok diyelim. Aslında 3 tane var ama önemsiz şeyler:Yeni cihazlardaki daha üst bir yapı ve hata yok öylemi Aman Allahım.
Yayında.Şimdi 8.1 e dönebilirim yeni yapı yayında mı şimdi.
Ne diyor peki burada?950'lerde şu an Yapı 10546 var. Bilinen hata yok diyelim. Aslında 3 tane var ama önemsiz şeyler:
- After upgrade, you might be missing a few apps. If you experience this, the workaround is to reset your phone.
- After rebooting your phone, you won’t see notifications, such as new messages, until you unlock your phone for the first time. After that, you should see notifications for new messages just fine. This bug is fixed in a later build.
- You will be unable to make calls with Skype for Business, WhatsApp and other apps after upgrading to this build. The workaround is to uninstall and reinstall these apps from the Store.
- Yükseltmeden sonra birkaç uygulama kaybolabilir. Olursa telefonu yeniden başlatın.Ne diyor peki burada?
neyin % 70 i ?Ben şuanda %70 deyim,daha önde olanlar kimler bakim![]()

wp 8.1 e dönmekle meşgulüm şuandaBen şuanda %70 deyim,daha önde olanlar kimler bakim![]()

Öyle bir şey denmedi. Olursa da şeffaf olur.bildirim kısmına da arka plan resmi gelecekti o iş ne oldu ya, bu arada yeni yapı resimlerini bekliyoruz ilk defa bir yapıyı anında kuramıyorum telefonda önemli şeyler var malesef
indirmesi var yüklemeye hazırlaması var çarkları var beklediğinize değecek var...Yeni yapıyı indiriyorum onu dedim![]()