Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni cihazlardaki daha üst bir yapı ve hata yok öylemi Aman Allahım.

Yeni cihazlardaki daha üst bir yapı ve hata yok öylemi Aman Allahım.
950'lerde şu an Yapı 10546 var. Bilinen hata yok diyelim. Aslında 3 tane var ama önemsiz şeyler:
  • After upgrade, you might be missing a few apps. If you experience this, the workaround is to reset your phone.
  • After rebooting your phone, you won’t see notifications, such as new messages, until you unlock your phone for the first time. After that, you should see notifications for new messages just fine. This bug is fixed in a later build.
  • You will be unable to make calls with Skype for Business, WhatsApp and other apps after upgrading to this build. The workaround is to uninstall and reinstall these apps from the Store.

sahanemir

sahanemir

Üye
Şimdi 8.1 e dönebilirim yeni yapı yayında mı şimdi.

cadde19

cadde19

Üye
Build gelince 2 sayfa ilerlemiş konu
Yükleyen arkadaşların yorumlarını bekliyoruz valla dört gözle

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
950'lerde şu an Yapı 10546 var. Bilinen hata yok diyelim. Aslında 3 tane var ama önemsiz şeyler:
  • After upgrade, you might be missing a few apps. If you experience this, the workaround is to reset your phone.
  • After rebooting your phone, you won’t see notifications, such as new messages, until you unlock your phone for the first time. After that, you should see notifications for new messages just fine. This bug is fixed in a later build.
  • You will be unable to make calls with Skype for Business, WhatsApp and other apps after upgrading to this build. The workaround is to uninstall and reinstall these apps from the Store.
Ne diyor peki burada?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bildirim kısmına da arka plan resmi gelecekti o iş ne oldu ya, bu arada yeni yapı resimlerini bekliyoruz ilk defa bir yapıyı anında kuramıyorum telefonda önemli şeyler var malesef

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne diyor peki burada?
- Yükseltmeden sonra birkaç uygulama kaybolabilir. Olursa telefonu yeniden başlatın.
- Telefon açılınca bildirimler gelmez. Bunun için telefon kilidini bir kere açmanız yeterli. Sonra bildirimler gelir. Bir sonraki yapıda düzelecek.
- WhatsApp benzeri uygulamalarla arama yapılamaz. Çözümü için o uygulamaları kaldırıp yeniden yükleyin.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve kimbilir_01
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben şuanda %70 deyim,daha önde olanlar kimler bakim:)

cadde19

cadde19

Üye
Kaç mb güncelleme acaba ?
Ve arkadaşlar inşaAllah güzel bir yapı olurda hepimiz memnun oluruz.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bildirim kısmına da arka plan resmi gelecekti o iş ne oldu ya, bu arada yeni yapı resimlerini bekliyoruz ilk defa bir yapıyı anında kuramıyorum telefonda önemli şeyler var malesef
Öyle bir şey denmedi. Olursa da şeffaf olur.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bunda da yenilik falan bişicikler yok. çok meraklanıpta gece vakti olmayan uğraşmasın bence hiç.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yeni yapıyı indiriyorum onu dedim:)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
En çok merak ettiğim 5" e 4. Sütun geldi mi :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
8.1 yüklendi. Şimdi 10'da :ehe

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Şimdi yedek alsak 8.1 ardından w10 geçince yedek işe yarar değil mi?

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Bir de hangi programla dönmemi tavsiye edersiniz

Üst Alt