Tavsiye S5 mini 5.1.1 ekran görüntüleri ve yorum

Sponsorlu Bağlantılar

SİZCE ANDROİD LOLLİPOP GÜZEL Mİ?

• Evet , Harika.

Kullanılan: 2 66.7%
  • Hayır , Kitkat daha güzel.

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi
S5 mini 5.1.1 ekran görüntüleri ve yorum
Merhabalar S5 mini lollipop 5.1.1 rusya sürümünü kurdum ekran görüntülerini en altta bulabilirsiniz fakat şunu söylemek istiyorumki berbat . neden diye sorarsanız müthiş bi şekilde kasıyor ve en rahatsız eden şey ise her uygulama bembeyaz geceleyin gözlerim kör oldu resmen karar sizin tabikide ben 4.4.2 ye dönüyorum ne demişler en iyisi stock :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
En iyisi stock demişsin de zaten kurduğun 5.1.1 stock rom değilmi?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Evet stock, fakat cihazi aldigimda icinde gelen stock rom daha stabil oluyor

İkiside stock rom olduğu için yorumun entetesan geldi o yüzden sordum :)

4.4.2 daha stabil tabikide lollipopun hiçbir artısı yoksa kitkat kullanmak daha mantıklı :)

atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi
İkiside stock rom olduğu için yorumun entetesan geldi o yüzden sordum :)

4.4.2 daha stabil tabikide lollipopun hiçbir artısı yoksa kitkat kullanmak daha mantıklı :)
Ya beni rahatsiz eden sey su beyazlik takmislar beyaz arayuze siyahlik daha guzel ve goz yormuyor o yuzden kitkat :)

freestyleminds

freestyleminds

Üye
Merhabalar S5 mini lollipop 5.1.1 rusya sürümünü kurdum ekran görüntülerini en altta bulabilirsiniz fakat şunu söylemek istiyorumki berbat . neden diye sorarsanız müthiş bi şekilde kasıyor ve en rahatsız eden şey ise her uygulama bembeyaz geceleyin gözlerim kör oldu resmen karar sizin tabikide ben 4.4.2 ye dönüyorum ne demişler en iyisi stock :)

Türkiye için resmi güncellemenin gelmesini bekle. Beyaz ekranın en büyük dezavantajı sarj konsunda, ekran parlaklığını ayarladığın sürece sıkıntı olmaz. Lakin insanoğluna her yeniliği benimsetmek biraz zor oluyor. Kitkat ilk geldiğinde insanların yorumlarını hatırlıyorum da gülmemek elde değil.

Bu arada bende kurdum. Yalnız Rami 1 gb olarak görüyor. Sende de aynı durum mevcut mu? Onun dışında hiçbir kasma-donma yaşamadım.

atakanokur

atakanokur

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye için resmi güncellemenin gelmesini bekle. Beyaz ekranın en büyük dezavantajı sarj konsunda, ekran parlaklığını ayarladığın sürece sıkıntı olmaz. Lakin insanoğluna her yeniliği benimsetmek biraz zor oluyor. Kitkat ilk geldiğinde insanların yorumlarını hatırlıyorum da gülmemek elde değil.

Bu arada bende kurdum. Yalnız Rami 1 gb olarak görüyor. Sende de aynı durum mevcut mu? Onun dışında hiçbir kasma-donma yaşamadım.
aynen 1gb a düşüyor tekrar 1.5 gb a yükseltmek için
arama ekranına *#9900# yazıp debug level bölümünden high ı seçmen yeterli(sorumluluk sende tabikide)

freestyleminds

freestyleminds

Üye
aynen 1gb a düşüyor tekrar 1.5 gb a yükseltmek için
arama ekranına *#9900# yazıp debug level bölümünden high ı seçmen yeterli(sorumluluk sende tabikide)

Garantiye bir sakıncası var mı ? Yani arıza verirse diye değil normal şartta var mı açtığımızda? Mid dediğimizde 1.33 e yani kitkattaki haline dönüyor.

Üst Alt