Püf Noktası LG G4 vs Xperia Z5 Performans ve Kamera Testi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
LG G4 vs Xperia Z5 Performans ve Kamera Testi
Z5 bu kamerayla mı en iyi kamera olmuş? Hayal kırıklığı cidden :kotu:

808'li G4 810'lu Z5'e performansta da dişini göstermiş.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Fotoğraf örnekleri;

Son düzenleme:

SheFy

SheFy

Üye
G4 renkler daha canli. Gercek renklere daha yakin

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka
FK5896

FK5896

Üye
G4 gerçekten çok iyi..

• Beğen
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Ben lg olsam işlemciyi günceller g5 diye sürerdim piyasaya :ehe

• Beğen
Tepkiler: FK5896
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
    Konu Sahibi
Buna benzer testlerde yorumlarda da görebilirsiniz klasikleşmiş laf vardır "G4 Again"

Karşılaştırıldığı her cihazdan üstün performans göstermiştir araştırabilirsiniz benzer videoları.
Kısaca olay 808 810 çekirdek ram vs.değil;

Olay optimizasyon,dolu işlevsel tamamen özelleştirilmiş arayüzle saf androide diş geçirmek.

G4 videoda 5.1 ile çalışıyor bu arada Z5 büyük ihtimal 5.1.1 bunu da belirtelim.

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Z5'in kamerası ışıkta çok parlak. LG'nin kullandığı lens itibariyle zaten fark ortada, çok başarılı bir iş çıkartmışlar cidden. 808'den sonra beğendiğim en iyi performansa sahip kamerayı G4 başardı.

0MG90

0MG90

Üye
Z5'te böyle lens varken nasıl böyle fotoğraf çekmiş bravo valla. Ben bile uğraşsam böyle çekemem.

Ya kamera yazılımı yeterince iyi değildir, o telefon sorunludur ya da LG bu adama iyi para ödemiş.

• Beğen
Tepkiler: Murdoc Massaka, BRKTNL ve smh60

MaxipmaN

Üye
G4 dövmüş

• Beğen
vegatablo

vegatablo

Üye
Bide g4 le z3 karşılaştırıp z3 al diyenler var g4 tokat atmış z5 e

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu Nasıl Bir Kamera Testi Neye Göre Kamera Testi Olur Biliyormusunuz Ancak Renk Tonları İçin Resim Çekinlen Yerlerde Açıdan Kaynaklı Işık Dengesizlikleri Olabilir

Koradam

Üye
Z5'te böyle lens varken nasıl böyle fotoğraf çekmiş bravo valla. Ben bile uğraşsam böyle çekemem.

Ya kamera yazılımı yeterince iyi değildir, o telefon sorunludur ya da LG bu adama iyi para ödemiş.
Pozlama hataları var kim bilir nasıl pozlattılar

turancen

turancen

Üye
Forever G4 :)

WarLox

WarLox

Üye
Her kull
Pozlama hataları var kim bilir nasıl pozlattılar
Farklı kullanıcılar farklı yerlerin fotoğraflarını çektiği için ayrı yerlerin fotoğrafları alınmıştır.Bir hata gözükmüyor
Aynı yerin fotoğrafını kaç kişi aynı yerden aynı ışıkla ve aynı zamanla çekebilir.Doğal bir karşılaştırma.

0MG90

0MG90

Üye
Her kull

Farklı kullanıcılar farklı yerlerin fotoğraflarını çektiği için ayrı yerlerin fotoğrafları alınmıştır.Bir hata gözükmüyor
Aynı yerin fotoğrafını kaç kişi aynı yerden aynı ışıkla ve aynı zamanla çekebilir.Doğal bir karşılaştırma.
Sorma çok doğal bi karşılaştırma. Ben Z2 ile daha iyi fotoğraf çekerken Z5 nasıl öyle çekmiş?

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
En iyi kamera z5te evet ama kamera uygulaması güzelim donanımın içine ediyor manual ayarlara dair bir şey bulamazsınız sony telefonlarında kendi telefonumdan biliyorum

Koradam

Üye
Böyle naylon testler artmaya çalıştı yakın zamanda arkadaşımın Note 4 u ile bir test yapacağım daha doğrusu karşılaştırma.Malum DSLR ile poz ölçüm noktasının önemini gösterdim ama arkadaşlar odak sandı onu :)

man20

man20

Üye
Konuya koyduğunuz videoyu izlemiş olsaydınız performansta g4'ün z5'ten daha iyi olmadığını görürdünüz. Tarayıcı testlerinde z5, g4'ten daha önce siteleri açıyor. Boom beach oyununda bazen açılmama sorunu oluyor bu oyunun kendi hatası. Başlarda z5'te de böyle bi durum oldu oyun yüklenmedi kaldı öyle ama aynı sorunu g4'te yaşadı videonun 9:26 dakikasında ve z5 daha çabuk açtı oyunu. GTA oyununda ise sadiselik bi farkla g4 önce açtı.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
1-2ve4.cü resimlerde z5 bildiğin tokatlamış g4'ü

Luck Star

Luck Star

Üye
kasan amiral z5 :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt