Haber Sony, akıllı telefon pazarından çekilebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Sony, akıllı telefon pazarından çekilebilir
Ben zannetmiyorum çekileceğini bunlar daha fazla satış yapabilmek için açıklamalar olabilir geçen yılda aynı haberler çıkmıştı :ehe

Sony firması, kar elde edemediği akıllı telefon departmanını kapatabilir.

Sony firması bu yıl için iki amiral gemisi modeli sundu. Bunlardan biri Nisan ayında Japonya’da Xperia Z4 ve Mayıs ayında da global olarak sunduğu Xper,a Z3+ olurken diğer ikinci bir modeli ise Eylül ayının başında IFA 2015’te duyurusunu gerçekleştirdiği Xperia Z5 modeli oldu.

Xperia modelleri ile akıllı telefon pazarında yer alan ve güçlü rakipleri karşısında mücadele eden Japonya’nın dev ismi Sony, son zamanlarda zarar etmeye başladı. Zarar eden Sony firması özellikle akıllı telefon pazarında istediği başarıyı elde edemedi. Samsung, LG ve Applegibi güçlü rakipleri karşısında akıllı telefon pazarında biraz geride kalan Sony, kar elde edemediği akıllı telefon pazarından çekilme eşiğine geldi. Sony, bünyesinde bulunan akıllı telefon bölümü için bir yıl süre verdi. Belirtilen bu süre içerisinde istenilen düzeye gelinmez ve kar elde edilmezse Sony’nin akıllı telefon departmanı kapanabilir.

Sony firmasının başkanı olan Kazuo Hirai, belirttikleri sürenin kendileri için çok önemli olduğunu, bu süre içerisinde yapılacaklar akıllı telefon departmanının geleceğini belirleyeceğini söyledi. Duruma göre gelir elde edebilecekleri farklı bölümlere yönelebileceklerini belirtti. Gelen haberlere göre Sony en çok bilgisayar ve oyun sektörü bölümüne yöneleceği söyleniyor.

Sony, akıllı telefon pazarından çekilebilir - MaxiCep

KAYIP-ADAM

Üye
aynen bende inanmıyorum sallamasyon haberler işte :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Pazardan çekilebilme haberiyle nasıl satış yapsın bu firma :D
Kim alır ölü doğan telefonu?

0MG90

0MG90

Üye
Sürekli Z çıkarmasaydı daha farklı olabilirdi. Z çok tutunca devamını fazla getirdiler. Bakalım ne olacak, umarım Ericsson ile anlaşırlar yine.

Emre

Üye
nokia alsa keşke :(

Rygebin

Rygebin

Üye
Bu haber tamamen hikaye. 2 senedir söylentileri var, deliller veya ceo'larından elle tutulur bir söz olmadan kabul edilemez.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Ara vermek için zarar açıklaması yapıp yalandan devir teslim yapacaklar
amaç ortamı sakinleştirmek :D

bu düzeni kim uygulamıyorki, :D

Rygebin

Rygebin

Üye
Ara vermek için zarar açıklaması yapıp yalandan devir teslim yapacaklar
amaç ortamı sakinleştirmek :D

bu düzeni kim uygulamıyorki, :D
Çyle birşey yapacaklarını hiç zannetmem zaten Z serisi tutan bir seri bu aralar M serisi de tutuyor artık onu geçtim özel bir cihaz üretiyor Sony suya dayanıklı denince , tasarım benzersizliği denince o akla geliyor :ehe. Bırakmayacaklardır.

0MG90

0MG90

Üye
Yok bu sefer gerçek. Sony Mobile başkanı bölümü satmayacağız, kapatmayacağız dedi ama Sony CEO'su çok zarar ediyor diye 2016'da ya tamam ya da devam kararı verecekmiş.

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Çyle birşey yapacaklarını hiç zannetmem zaten Z serisi tutan bir seri bu aralar M serisi de tutuyor artık onu geçtim özel bir cihaz üretiyor Sony suya dayanıklı denince , tasarım benzersizliği denince o akla geliyor :ehe. Bırakmayacaklardır.
Bir mobil cihaz için neler yapıyorlar yahut nasıl bir consept hazırlanıyor tam bilseniz detaylı anlarsınız ;)
Mobil demek zarar dır, zaten 800 dolara maliyeti olan cihazı 600 ile 650 dolara satıyorlar

maksat marka değeri sürekli ön planda olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli

berkmeric18

Üye
6 ayda bir cihaz cikarma mantigi cok sacma bence. Sony byle bisey olcagini dusunmuyorum

MaxipmaN

Üye
Z4 tam fiyaskoydu :ehe

yeumyang

yeumyang

Moderator
orta segment te yatirim yapmiyordu artik yapiyor m5 bunun en iyi ornegi bence toparlanirlar en kotusu yine bir ortakla uretir htc zarar da sony zarar da blacbery zararda ortalik iyice karisti kar eden samsung apple lg az bir kar i var nokia nasil tutunacak bakalim 2016 da

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
Polymath

Polymath

Üye
6 ayda bir amiral çıkaracağına senede bir tane çıkarsın batmaz.. Anlamıyorum yani toplam 5 6 model çıkar. Güncellemeleri saglam ver hepsine tamamdir olay. Apple oyle yapmiyor mu yillardir?

Rygebin

Rygebin

Üye
Bir mobil cihaz için neler yapıyorlar yahut nasıl bir consept hazırlanıyor tam bilseniz detaylı anlarsınız ;)
Mobil demek zarar dır, zaten 800 dolara maliyeti olan cihazı 600 ile 650 dolara satıyorlar

maksat marka değeri sürekli ön planda olsun :oke:
Biliyorum hocam zararına sattıklarını :). Ama bu kadar ön planda olan bir bölümün kapanması kaos yaratacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Bence sony daha şaha kalkmadı sessizce geliyor sallama haber :D

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Sony ceo su ile konuştular bu haber asılsız çıktı yanı

Evet zarar ediyoruz ama seneye kar edecek şekilde planlarımız var kapatma gibi bir düşüncemiz yok dediler

• Beğen
Tepkiler: SeeTake ve kaankulahli
Rygebin

Rygebin

Üye
Arkadaşlar Sony ceo su ile konuştular bu haber asılsız çıktı yanı

Evet zarar ediyoruz ama seneye kar edecek şekilde planlarımız var kapatma gibi bir düşüncemiz yok dediler
Geçen sene de demişlerdi :ehe :ehe. Dalga geçiyorlar milletle :ehe

Üst Alt