Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
Yabancı kaynakların "içerden" aldığı bilgiye göre güncellemenin dağıtılmaya başlama tarihi Aralık ayı.
Kesin bilgi, yayalım :tebessüm:
Kasım ayında W10 Mobile Final'e sahip sadece 2 cihaz olacak: Lumia 950 ve 950 XL.
abi Lumia'nın diğer sayfaları da aynı şeyi söylediği için burada yazdım. İspanya ve Amerika sayfaları da Kasım'ı işaret ediyor sorulduğu zaman, Nokiapoweruser'da haberleri de var. Sonuçta resmi bir kaynak onların facebook sayfaları.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
abi Lumia'nın diğer sayfaları da aynı şeyi söylediği için burada yazdım. İspanya ve Amerika sayfaları da Kasım'ı işaret ediyor sorulduğu zaman, Nokiapoweruser'da haberleri de var. Sonuçta resmi bir kaynak onların facebook sayfaları.

Kasım diye kastedilen şey sistemin Kasım itibariyle hazır olacağı.
Ancak 950 ve 950 XL dışındaki cihazlara verilmesi yani güncellemenin yaygın dağıtımı Aralık'ta olacak.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Hayırlısı olsun beyler geldiğinde yine burada oluruz geç geldi diyelim hiç gelmedi demekten iyidir!!!

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
versino2

versino2

Üye
Yine operatörler yayınlayacakmış herhalde umarım vodafone Denim rezilliği gibi rezillik yapmaz.925 en son alır yoksa

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Güncellemeyle operatör olayının ne alakası var hiç çözemedim. Her telefon için yapsın optimizasyonu versin işte MS operatörün 2 uygulaması var zaten telefonda neyi var ki.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yine operatörler yayınlayacakmış herhalde umarım vodafone Denim rezilliği gibi rezillik yapmaz.925 en son alır yoksa
920-925-820 hatta 1020 bu 4 telefon en son alacağını düşünüyorum.Umarım 2016'yı bulmaz

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
msn hava durumu ve msn haber güncellendi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Benlik bir durum değil ama eğer öyle bir durum olursa ahanda buraya yazıyorum arar Vodafone müşteri hizmetlerini bu sebepten ötürü söverim!
O derece sinirlenirim, zaten sattığımın operatörü doğru düzgün çekmiyor, kurunun yanında yaşta yanar:angry:

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve Rock Ve Roll

oguone

Üye
Mağazaya girmiyor bende bu durum başına gelen oldu mu

saynesim

saynesim

Üye
Mağaza da değişiklik varmı son güncelleme den sonra

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar merakımı bağışlayın, w10 yüklemediğimden tam kafamda oturmadı şu terim; "hamburger menü"
hangi menü stiline hamburger menü diyoruz? googleda bakayım dedim de hep McD ve BK menüleri geldi :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll, braayn, murooo55 ve 1 kişi daha
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim 9. yapıdaki telefon durduk yere bu sabahtan itibaren şarj sömürmeye başladı :) stabil şekilde ve bir günü rahat çıkaran şarjıyla telefonum bu hali ile 2 hafta ancak dayanabildi. Hayır olsun diyorum, 10. yapı da artık gelsin diyorum. Dün sabah şarjdan çektiğimde bu saatte kontrol etmiştim, %97 görmüştüm. Şimdi baktım %21 :) Yuh diyorum bu kadar hızla ne sömürüyor ki bu şarjı? Yani dünden bu güne ne değişti ki?

skynet

Üye
Telefonların pili öldürecek bu yapılar :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim 9. yapıdaki telefon durduk yere bu sabahtan itibaren şarj sömürmeye başladı :) stabil şekilde ve bir günü rahat çıkaran şarjıyla telefonum bu hali ile 2 hafta ancak dayanabildi. Hayır olsun diyorum, 10. yapı da artık gelsin diyorum. Dün sabah şarjdan çektiğimde bu saatte kontrol etmiştim, %97 görmüştüm. Şimdi baktım %21 :) Yuh diyorum bu kadar hızla ne sömürüyor ki bu şarjı? Yani dünden bu güne ne değişti ki?

9. yapı zaten bir hafta ya da on gün geçtikten sonra çökmeye başlıyor.
Şarjı birkaç saatte bitiyor.
Canlı kare yenileme hızı iyice düşüyor, yükleniyor ekranları çoğalıyor, kilit ekranı ve saat iyice geç gelmeye başlıyor, rehber ve mesajlar çok uzun süre bekletiyor ve en sonunda da sistem uygulamaları da dahil olmak üzere tüm uygulamalar uzun süre yükleniyorda bekleyip başlangıç ekranına atıyor, hiçbir şey açılmıyor.
Bu sürecin ardından 2 gün önce sıfırlamak zorunda kaldım. Şimdi 9. yapıyı baştan yaşıyorum :kop2:

• Beğen
Tepkiler: serinaga, bozkirdangelen ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
9. yapı zaten bir hafta ya da on gün geçtikten sonra çökmeye başlıyor.
Şarjı birkaç saatte bitiyor.
Canlı kare yenileme hızı iyice düşüyor, yükleniyor ekranları çoğalıyor, kilit ekranı ve saat iyice geç gelmeye başlıyor, rehber ve mesajlar çok uzun süre bekletiyor ve en sonunda da sistem uygulamaları da dahil olmak üzere tüm uygulamalar uzun süre yükleniyorda bekleyip başlangıç ekranına atıyor, hiçbir şey açılmıyor.
Bu sürecin ardından 2 gün önce sıfırlamak zorunda kaldım. Şimdi 9. yapıyı baştan yaşıyorum :kop2:
Hocam gayet pozitif güç vermiş sana. :) Şimdi sinir harplerine çıkma zamanı bende. Birazda ben savaş vereyim bakalım 10. yapıya kadar dayanabilecek miyim. :kop2:"Sinirlerim, ilk hedefiniz 9. yapı, ileri!..."

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
beklemek sıkıcı

Üst Alt