Telefon Tavsiyesi 1500 tl ye cihaz

Sponsorlu Bağlantılar

Rancho

Rancho

Üye
Pahalı olduğu için ve iphone 6 ya rakip olarak üretilmişti ama iphone6 yı yakalayamadı o yüzden de üretimini durdurdular alpha daki özellikler ve performans A serisinin telefonlarında yok üretimini durdurmasina rağmen android 6 yı vermesi samsung un desteğini kesmedigini gösteriyor.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid

byAndroid

byAndroid

Üye
S5 ten hızlı bir telefon dur ayrıca bilginize

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
bilemiyorum z3 compact mi alsam alpha mi alphanin pili dusuk z3 compactin pili daha iyi hafta sonu birini alirim bakalim o zamanakadar karar veririm

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
g2. bataryası güzel ancak kamerası hakkında bilgim yok. 1.200 tl olmalı mediada

0MG90

0MG90

Üye
1800 mAh bataryası olan telefona 1000 liradan fazla para vermek mantıklı değil

Invoke

Invoke

Üye
Z3 Compact. ?

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
byAndroid

byAndroid

Üye
2600 mah ta çok iş yapmıyor 5-6 saat veriyor yani

emin054

Üye
A 101 markette galaxy alpha g850 modeli 1.199 tl idi mağazalarda olabilir vatanda 1.699 tl

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
z3 compact in bataryasi ve s801 islemcisi cezbediyor alphanin ise tasarim kamerasi karar vermek zor

berkmeric18

Üye
Xperia z3 kullaniyorum. Sabah 10dan beri facede takiliyorum. Ayni zamanda whatsap instagramada bakiyorum. Sabah 10da sarjim 100 iken aksam 21:42 batarya 24. Oynadigim oyunlari izledigim videolari saymiyorum. Kisacasi pil performansi ve kamera istiyosan sony derim. Adamlar zaten kendi kameralarini uretiyolar Sony pisman etmez ancak Su gecirmeyen cihazlarini kullanirken kapaklara falan dikkat etmek gerek.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
o zaman sadece batarya kaldi birinde 1850 digerinde 2600 onumde karar vermek icin 3 4 gunum var birini alirim artik

Alpha da Amoled ekran ve exynos işlemci var
Yani hem ips den hemde snapdragondan daha az güç tüketiyor

S6, 3000 mAh lık G4 e göre 2 kat daha uzun pil ömrü veriyor
Yani kağıt üstünde karşılaştırmak yanlış

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Alpha da Amoled ekran ve exynos işlemci var
Yani hem ips den hemde snapdragondan daha az güç tüketiyor

S6, 3000 mAh lık G4 e göre 2 kat daha uzun pil ömrü veriyor
Yani kağıt üstünde karşılaştırmak yanlış
anliyorum tesekkurler cumartesi almayi dusunuyorum iki cihazida elime alip birini alacagim

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
bugun cihazı aldım karar vermek cok zor oldu ama z3 compact aldım önerileriniz ve ilginiz icin herkese çok teşekkür ediyorum

Rancho

Rancho

Üye
Hayırlı olsun :)

Üst Alt