Telefon Tavsiyesi 1500 tl ye cihaz

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
1500 tl ye cihaz
bütcem 1500 tl daha fazla cikamam buyuk ekranli cihazlari sevmiyorum 5 inc i gecmeyecek bir cihaz almayi dusunuyorum 4.5 4.7 5 inc olursa iyi olur android dusunuyorum pil kamera onemli fazla oyun oynamam arada oynarim saglam bir cihaz olsun teknik servisi beni yarı yolda bırakmasın 10 15 gün icinde alacagım tavsiyelerinizi bekliyorum

Rancho

Rancho

Üye
benim kullandığım samsung alpha var tavsiye ederim güzel telefon üretimi durduruldu ama bilginize.

0MG90

0MG90

Üye
Z3 Compact olabilir S801 + 720p ekranla sorun yaşamazsın. Ses kalitesi zaten üst seviyede, kamerası da iyi sayılır. Uzun süre götürür kullanıcısını.

Rancho

Rancho

Üye
batarya performansi nasil pili dusuk diye biliyorum
Pili düşük evet 1860 mAh ama yetiyor bana akşamları şarja takıyorum ekranı 720p olduğu için fazla şarj yemiyor donma kasma vs. bi şikayetim yok lollipop sürümünden millet şikayet ediyor ama ben bi sorun göremedim 1200 e almıştım ben telefonu.

byAndroid

byAndroid

Üye
Alpha veya z3 compact al. Alpha pil performansı iyi bence 4-5 saat ekran alıyor gün içinde oda yeterli günü rahat çıkartır

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
tesekkurler listeme z3 compact alpha yi ekledim 1 hafta icinde karar veririm

fkaya559758

Üye
Ben olsam Sony Xperia Z3 Compact alırdım. Bataryası 2.600 mAh ve ekran çözünürlüğü de 720p olduğundan bataryası da uzun süre dayanır. Ayrıca kamera, işlemci gibi donanımlar da çok iyi. Daha önceden Sony Xperia Z2 kullanmış biri olarak kesinlikle öneririm.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Ben olsam Sony Xperia Z3 Compact alırdım. Bataryası 2.600 mAh ve ekran çözünürlüğü de 720p olduğundan bataryası da uzun süre dayanır. Ayrıca kamera, işlemci gibi donanımlar da çok iyi. Daha önceden Sony Xperia Z2 kullanmış biri olarak kesinlikle öneririm.
tesekkurler dusunecegim

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Z3 compact'ı öneririm

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Size radikal bir karar için düşünmenizi de önerebilirim.
Şayet sağlam, pili iyi giden, sizi pişman etmeyecek bir sistem ve telefon düşünüyor iseniz..
5.0 inc ekranlı Lumia 640 öneriyorum. Pili 2500 Mah diye biliyorum.

Yok 5.7 inc olabilir diyorsanız Lumia 640 XL öneriyorum. Onun da Pili 3000 Mah. ve dikkatli kullanım ile 3 gün gidiyor. normal kullanım ile 2 gün gidiyor.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Size radikal bir karar için düşünmenizi de önerebilirim.
Şayet sağlam, pili iyi giden, sizi pişman etmeyecek bir sistem ve telefon düşünüyor iseniz..
5.0 inc ekranlı Lumia 640 öneriyorum. Pili 2500 Mah diye biliyorum.

Yok 5.7 inc olabilir diyorsanız Lumia 640 XL öneriyorum. Onun da Pili 3000 Mah. ve dikkatli kullanım ile 3 gün gidiyor. normal kullanım ile 2 gün gidiyor.
tesekkurler ama android li bir cihaz dusunuyorum

technogamer2345

Üye
tesekkurler ama android li bir cihaz dusunuyorum

Yanlis dusunuyorsunuz. :)
Paraya kiymaniz lazim sistem cabuk oluyor.

Arkadasin onerdigi dozunda bir cihaz.Ama biraz model cikilabilir. 900 TL ile 1500 TL arasinda ciddi fark var.

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Yanlis dusunuyorsunuz. :)
Paraya kiymaniz lazim sistem cabuk oluyor.

Arkadasin onerdigi dozunda bir cihaz.Ama biraz model cikilabilir. 900 TL ile 1500 TL arasinda ciddi fark var.
haklisiniz fiyati uygun ama wp isletim sistemini sevmiyorum o yuzden android bir cihaz alacagim yoksa 640 iyi bir cihaz fiyatida makul

AHKE

AHKE

Üye
lg g3 olabilir ama ekranı buyuk

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Alpha öneririm

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
uretiminin durdurulmasi ve 1850 mah bataryasi dusunduruyor yoksa begendigim bir cihaz z3 compact veya alpha ikisinden birini alacagim buyuk ihtimalle hafta sonu alirim o zamana kadar karar veririm

byAndroid

byAndroid

Üye
uretiminin durdurulmasi ve 1850 mah bataryasi dusunduruyor yoksa begendigim bir cihaz z3 compact veya alpha ikisinden birini alacagim buyuk ihtimalle hafta sonu alirim o zamana kadar karar veririm
Üretimin durdurulması da güzel bişey herkes te göremezsin cihazı :D gerci üretim durdu diyor ama her yerde hala satılıyor bende anlamış değilim stok nasıl stoksa

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Üretimin durdurulması da güzel bişey herkes te göremezsin cihazı :D gerci üretim durdu diyor ama her yerde hala satılıyor bende anlamış değilim stok nasıl stoksa
dün teknosaya gitmistim cihazlara bakmaya alpha yoktu a5 falan vardi s6 gibi cihaz uretilmiyor demekki satilmadi stok cok var anlamadigim nokta neden durduruldu bence guzel cihaz

Takipçi Satın Al

Üst Alt