Ya ağzın bal yesin senin emi"Windows10Devices etkinliği ile ilgili herşeyin sızdırıldığını düşünüyorsanız, 6 Ekim’de sürprizlere hazır olun"
Diyor Nawzil
@bulutsuzgece
bu arada zaten sızıntılarda pek bişiy yok,bütün umutlarımız sürprizlerde zaten,o da olmazsa yanmışız biz
Çok bi'şey kalmadı 2 güne dananın kuyruğu kopar."Windows10Devices etkinliği ile ilgili herşeyin sızdırıldığını düşünüyorsanız, 6 Ekim’de sürprizlere hazır olun"
Diyor Nawzil
@bulutsuzgece
"Windows10Devices etkinliği ile ilgili herşeyin sızdırıldığını düşünüyorsanız, 6 Ekim’de sürprizlere hazır olun"
Diyor Nawzil
@bulutsuzgece

Aynen öyle"Windows10Devices etkinliği ile ilgili herşeyin sızdırıldığını düşünüyorsanız, 6 Ekim’de sürprizlere hazır olun"
Diyor Nawzil
@bulutsuzgece

Yazınızın dipnot kısmına kadar okumadım.çunku forumda hep genelde gördüğüm yazı..Dipnottan sonraki bir noktaya değinmek istiyorum.Sony z4 muhabbeti,1020ve kameralar konusunda 1520,930 dışında diğer wp cihazları o sony z4 yada z3 kadar iyi fotoğraf çekemez.Kendimde 920 abimde z3 teyzemde z4 var.Bilin diye diyorum.ya varya hala İos'u android'i savunuyorlar gülüyorum ya arkadaşlar Google android'i aldığında 3310 bile onun yanında daha akıllı idi onu geçin Google android'i geliştirdiği haliyle v3 te henüz android symbian 3 gibi idi ne yani ios çokmu farklı idi ios gizli kapılar ardında tam 3.5 yıl kullanıldı derlendi test edildi ve ilk iphone çıktı bizdede olay gizli yapılmadan bize sunulup kullanıcı istekleri doğrultusunda geliştirmek oldu hayır daha hala 9 yıllık 2 sistem ile 4 yıllık bir sistemi kıyaslayanlar var tamam eksikler var ama arkadaşlar android in v4 ile sunduğunu Windows Phone 8 ile sunmuştu hala kafasında market olayı dönenlerde var tamam abi siz kralsınız o zaman bana 10 tane Mac os işletim sistemine yazılmış popüler oyun yazın..? neo yok demi? yada Linux'un en popüleri Ubuntu için popüler 10 oyun yazın yada uygulama..? neo yok sanırım eee pc konusunda tek lider açık ara Microsoft ve tüm yazılımcılar bu alanda neden..? dünya genelinde en yaygın kullanılan işletim sistemi şimdi Microsoft çoktan Mobili aya uçururdu ama bilenler bilir ms ilk kez mobil işine giren bir firma değil uzun yıllardır zaten vardı Windows Mobile 6 ile kernel sorunları yüzünden sıfırdan işletim sistemi yazmaları gerekti kötümü oldu siz hala sanıyorsunuz ki android yıkılmaz ios yıkılmaz abisi uyanın pc de kral kimse mobildede o olur neden microsoft ince eleyip sık dokuyor biliyormusunuz?? applenin işletim sistemleri size bir biri ile aynı gibi gelsede farlı yani Masa üstü ayrı tablet ayrı cep ayrı yüzde yüz optimize ve tek değil android zaten ortada Microsoft gibi bir dev varken piyasada gücü yetipte pc işine giremedi zaten google daha Dalvik sorununu çözemiyor android demek çok donanım az verim demek ama Ms olayı çoktan gördü ve dediki tek işletim sistemi tek market farksız olsun adamlar evdeki sunucuyu pc yi cebe sokuyor buda kolay değil ama hep dediğim gibi 2016 yılından sonra Microsoft'un önünde kimse duramaz ve elinde Nokia'nın gsm patentleri olduğu sürece kimse unutmasın Microsoft değil sony samsung Appleye dahi Windows Phoneli cihaz ürettirir yada apple cep işinden çekilir boru değil 80 bin gsm patenti
dip not : işyerim bir bankanın eğitim yeri 13 kat ve tek bende wp cihaz gerisi ya ios ya androidli inanın hepsi hergün bana dert yanıyor ya sinan şunu düzel ya şunu yap inanın çoğuda android öyle kötü cihazlar değil ha pahalı olanlardan direk diyorum kaldır çöpe at abi adamda 20 mp sony var z4 foto çekiyoruz pc atıyoruz adam ağlıcak ya ekranda şişiriyorlar millete ama gerçekte nokianın en dandiği 820 kadar foto çekemeyen çakma sony lensleri var kimse kusura bakmasın şuanda kullandığım wp 10 önizleme dahi insanlar elimde gördüğünde ilgisini çekiyor hemen soruyor o ne yeni androidmi diye falan adamlar bu halde bile hızına hasta![]()
bırak da çekmesinlerYazınızın dipnot kısmına kadar okumadım.çunku forumda hep genelde gördüğüm yazı..Dipnottan sonraki bir noktaya değinmek istiyorum.Sony z4 muhabbeti,1020ve kameralar konusunda 1520,930 dışında diğer wp cihazları o sony z4 yada z3 kadar iyi fotoğraf çekemez.Kendimde 920 abimde z3 teyzemde z4 var.Bilin diye diyorum.

O zaman hacı sen o z3 ve z4 ü al ve 920 yi de al benim yanıma gel eğer senin 920 ile o iki cihazı çektiğim fotolar ile ezemezsem elimdeki 930'u sana hibe edeceğim ama ezip geçersem bana sıfır 930 alma sözü verirmisin..? bak kardeşim yaklaşık 2 ay önce memlekete gittim 2 telefonla biri 920 ve ilk çıktığında aldım yaklaşık 4 yıl kahrımı çekti diğeri taze 930 ile amcamın oğlunda Sony z3+ vardı ve kendisi imam bir övdü bir övdü yanımda laptopta vardı gel dedim senin ifadeni 920 ile alır 930 ile çarparım idda etti çektik sabit aynı kadrajlardan oto ayarlar ile hem sony hem 2 lumia ile allah var telefonun ekranında cam gibi maşallah sony ve samsung un çektikleri attık pcye fotoyu açtım tam ekran vasat onu geçtim her fotoyu açtığımda klavyeden + tuşuna 4 kez bastım sence hangi fotonun pixelleri sayılmaya başlanmıştır..?Yazınızın dipnot kısmına kadar okumadım.çunku forumda hep genelde gördüğüm yazı..Dipnottan sonraki bir noktaya değinmek istiyorum.Sony z4 muhabbeti,1020ve kameralar konusunda 1520,930 dışında diğer wp cihazları o sony z4 yada z3 kadar iyi fotoğraf çekemez.Kendimde 920 abimde z3 teyzemde z4 var.Bilin diye diyorum.
Messaging Skype uygulaması kalkarak Mesajlaşma uygulaması ile birleşebilir demek istemiştim. SMS bildirim sıkıntısı kalktı zaten.Ben varsayılan mesajlaşma uygulama olarak Messaging Skype ayarladım sorunsuz kullanıyorum. Gelen giden mesajlarda sorun yokben yanlış anladım acaba demek istediğini.
Ya şu mobilde reklamlara bir el atılsa iyi olmazmı hem forum içine gömülü çıkıyor hemde pop-up olarak pop-up rahatsız ediyor sitede kapatana kadar 10 kere reklama tıklıyoruzMessaging Skype uygulaması kalkarak Mesajlaşma uygulaması ile birleşebilir demek istemiştim. SMS bildirim sıkıntısı kalktı zaten.

Arkadaşlar bu bedava aramaları sizler nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum,ben bir kere olsun başarılı olamadım,şimdi eşimin lumia cihazına skype yi yükledim ama her seferinde kontur yok yukle diyor..
Edit:şimdi skype nin sitesinden baktım da telefondan telefona uygun ücretlerle görüşün diyor,yani bedava konuşma yok..muş.(en azından lumia cihazlarda durum böyle)
konuşmanın net üzerinden olduğunu biliyoruz sorun skype ın rehberdeki kişileri birşekilde ekleyemiyor olması. ben rehberimde herhalde 500 e yakın kişi vardır nerden bulayım kullanıcı adlarını hadi buldum tek tek onlarımı ekleyeyim. hemen hemen tüm benzer uygulamalar eklerken skype birtürlü ekleyemiyor. bu ahliyle skype sınırlı kullanıcıya hitap eder durumda.Arkadaşım Skype dahil birçok buna benzer uygulama bedavadan telefon numaralarını aratmaz. Bedava olan tarafı aynı Whatsapp'taki gibi internet üzerinden internet üzerine. Sanırım karışıklığa sebep olan nokta şu. Whatsapp kullanıcı kodu olarak telefon numarasını kullanır. Buda sanki karşı taraf arandığında telefon numarasını arıyormuşsunuz gibi algılanır, aslında durum böyle değil, operatör üzerinden bir arama gerçekleşmez. Tamamen internet üzerinden Whatsapp server'ları üzerinden konuşursunuz. İşte aynı mantıkla Skype ile de bedavaya görüntülü görüşme imkanımız var. Tek fark Skype'a bir kullanıcı kodu, yada Microsoft hesabı ile bağlanırsınız. Doğal olarak Whatsapp otomatik olarak rehberdeki kişileri tarayıp kimlerin Whatsapp kullandıklarını bulurken Skype'ın bulamaması da telefon numarası ile abonelik yapmamasından kaynaklanır. Kontör ancak telefon numarası aramalarında istenir. Skype'ta bedava görüşme için ilgili kişinin Skype kullanıcı adını ekleyip buradan arama yapmanız gerekir ...
konuşmanın net üzerinden olduğunu biliyoruz sorun skype ın rehberdeki kişileri birşekilde ekleyemiyor olması. ben rehberimde herhalde 500 e yakın kişi vardır nerden bulayım kullanıcı adlarını hadi buldum tek tek onlarımı ekleyeyim. hemen hemen tüm benzer uygulamalar eklerken skype birtürlü ekleyemiyor. bu ahliyle skype sınırlı kullanıcıya hitap eder durumda.
İşte tam da bu noktada Microsoft'un gizlilik sözleşmesinin detaylarına takılıyoruz.İşte asıl sorun burada, olayın çözümü ise çok basit, Ms Skype ayarlarına zorunlu telefon numarası ekleyip, rehberi taratması ile sonucu çözümlenecek ....