yanlız bunun konuyla da alakası yokkiMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızBöyle bi konmu paylaştım reklam yasak dediler

Arkadaş bazı konulara (konu dışında) paylaşımı silindiğinden mesaj atmış da. Konu açmamış. Daha çömezyanlız bunun konuyla da alakası yokki![]()

Sen konu paylaşıp yorum yapmaktan başka ne işe yararsınkı ben sitede yeniyimArkadaş bazı konulara (konu dışında) paylaşımı silindiğinden mesaj atmış da. Konu açmamış. Daha çömez![]()
![]()
ben bunu kasdetmemişdimBu animasyonu ben yaptim sende dedinki video varmi
bana yapabilen biri lazım daha tarif etmedim istediğimi
yani bende yapsam bu düzeyde olur en fazla ama az biraz daha iyisini arıyorumOkben bunu kasdetmemişdimbana yapabilen biri lazım daha tarif etmedim istediğimi
yani bende yapsam bu düzeyde olur en fazla ama az biraz daha iyisini arıyorum
17 yaşındayım bunu yapmam bile harika yaşım ilerledikçe geliştiriyorum kendimiben bunu kasdetmemişdimbana yapabilen biri lazım daha tarif etmedim istediğimi
yani bende yapsam bu düzeyde olur en fazla ama az biraz daha iyisini arıyorum
gerçi buda çok yeni sayılmaz şuan daha iyisini yapabiliyorsan yardımcı olurmusun ?
bizde çömezdik zamanındaArkadaş bazı konulara (konu dışında) paylaşımı silindiğinden mesaj atmış da. Konu açmamış. Daha çömez![]()
![]()

Zaten kötü demedim başarılı bir çalışma ama sadece biraz eksik ses de olsaydı mesela kendi sesini kaydedip üzerinde oynamalar yapıp her karaktere seslendirme yapsaydın ozaman harika bir başlangıç diye bilirdikOk
17 yaşındayım bunu yapmam bile harika yaşım ilerledikçe geliştiriyorum kendimi

bizde çömezdik zamanında
Haklısın ses eklemeyi düşündûm ama tek benim sesimle olmazdı yapmacık olurdu..
Bu arada kaankulahmi neyse ona yaptiğın thug life gûzeldi :P
Zaten kötü demedim başarılı bir çalışma ama sadece biraz eksik ses de olsaydı mesela kendi sesini kaydedip üzerinde oynamalar yapıp her karaktere seslendirme yapsaydın ozaman harika bir başlangıç diye bilirdik![]()
işleri ilerletirsen bi iletişime geçelim senle![]()
işler ilerleyince bana burdan duvara yazarsın sana zahmetOlur tabiki.
Peki şimdimi iletişime geçelim
Yada face falan
ordan pmyle devam ederiz 
işler ilerleyince bana burdan duvara yazarsın sana zahmetordan pmyle devam ederiz
![]()
Sen konu paylaşıp yorum yapmaktan başka ne işe yararsınkı ben sitede yeniyim
bilmiyorum bazı şeyler

Tmm binbaşım :PBiz de çömezssin dendi ama dalga geçtiğimi anlamayacak kadar da çömezmişssin![]()