aynenYanlış telaffuz edersem kusura bakmayın Olmuş ile ölmüşe çare bulunmaz derler ya şuan ki durumun özeti budur; Yapacak bir şey yok sadece 2016'nın son çeyreğini bekliyorum ben, eğer android ile orta-üst düzey cihazlar çıkartıp piyasa da bende varım diyebilirse Nokia ve de eski müşteri potansiyelini geri toplayacak olursa özellikle Nokia'dan (symbiandan) ayrılıp Lumia ile devam eden Sony,Samsung LG HTC gibi diğer markalara yönelen sağlam kullanıcı kesimini geri kazanırsa süper olurO yüzden beklemeye devam sanki fırtına öncesi bir sessizlik var gibi son 1-2 haftadır Nokia'ya dair haberde çıkmıyor
![]()

EvtAndroidde luncher bir tek bana mi sacmasalak birsey gibi geliyor? Ne guzeldi S^3 temaları
neyin kafasını yaşıyorsunuz hâlâ konular açılıyor benim tarafımdan hala kullanmış olduğum sistem symbian birde size laf anlatmak ile mi uğraşmaya çalışacağız

ben cevap verme gereği duymadım abineyin kafasını yaşıyorsunuz hâlâ konular açılıyor benim tarafımdan hala kullanmış olduğum sistem symbian birde size laf anlatmak ile mi uğraşmaya çalışacağız![]()
bu tür durumlarda hakkını savun görmezden gelmeben cevap verme gereği duymadım abi

o sıra yazardım belki de laptop şarjı %16 olunca kapattım dışarı çıkmıştımbu tür durumlarda hakkını savun görmezden gelme![]()

Nokia'nın ana merkezinin önüne dökebilirsinsymbanın mezarı nerdeydi su dökcemde![]()

Ölmedi dedik ya sen çok yanlış gelmişsinsymbanın mezarı nerdeydi su dökcemde![]()

Symbian son sözlerini söylerken yanındaydım :Ölmedi dedik ya sen çok yanlış gelmişsin![]()
Sen yanlış symbiana gelmişin evrim geçirdi o . Meego'ya geç senSymbian son sözlerini söylerken yanındaydım :
İşteeee gidiyoirrruummmm
Birşeeeyy deeemmeeeddeenn
Güle güle demeden şikayet etmedenn

Ben yanındaydım diom yaSen yanlış symbiana gelmişin evrim geçirdi o . Meego'ya geç sen![]()
![]()
İşte o yanlış symbian sen oradayken kaçırıyorduk biz onu .Ben yanındaydım diom ya
Yoo ben legend guluyu yerken ????!!??İşte o yanlış symbian sen oradayken kaçırıyorduk biz onu .
Yoo ben legend guluyu yerken ????!!??