Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
muhteşem 3'lü ve misafirler
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canturgay
Üye
ha öylemiydi yawww... neyse ferreti ayarla..ferretiii..
leiche
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
sanırım tamam ferret konun en üstüne yazdım bile
FerreT
Üye
bana sorumu soracaksınız
konuğunuzmu olacam s
leiche
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ewet bugun organizasyon ayarladık yarın konunun en üstümde de yazdığı gibi misafirimiz sensin
canturgay
Üye
ewet programımızınn..ilk konuğunu .. sahneye alıyoruzzz. hoşgeldiniz sayın ferret..
FerreT
Üye
Hşb (:
leiche
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
öncelikle ilk soru olarak neden geciktiğinizi soralım
FerreT
Üye
ımmm Program türkçeleştirme vs.. ile uğraşıyordum
canturgay
Üye
bi de şurada anlaşalımm.. soruları cevapsız bırakma ve kaçamak cevaplar vermek yok..,
leiche
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ewet siteye eklediğin programların kaynağını sorsak? maşallah program bankası gibisin
FerreT
Üye
Kaynak genellikle yabancı siteler..oradan indirip kendi telimde deniyor ardından özelliklerini sizlerle paylaşıyorum..
Sitemiz bu konuda biraz tembel bu işi yapan az sayıda üye var..
canturgay
Üye
böyle pat diye derine dalmayalımm..yawww. kimle muhattap oluyoruz ferret..gerçek hayattaki ismin nee...? çok merak ediyorumm...
FerreT
Üye
iyi merakta kalmaya devam etsin
leiche
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
hakkaten ferret kimsenin sana adınla hitap ettiğini görmedim adını bi öğrensek bu arada yaşınıda alalım fazlaca büyüksen biraz daha ağır konusalım
FerreT
Üye
Siz bana 2.ismim Mert ile hitap edebilirsiniz..ama FerreT demeniz tercihimdir 20.08.1986(21)