Haber Vertu Signature Touch güncellenmiş yeni üst düzey özellikleri ile duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Vertu Signature Touch güncellenmiş yeni üst düzey özellikleri ile duyuruldu
Evet parası olanları görelim pamuk eller cebe :eller:

Vertu, Qualcomm Snapdragon 810 ve 4GB sistem belleği ile Vertu Signature Touch modelini güncelledi.

Akıllı telefon pazarında bir çok firma yer alırken, Vertu gibi bazı firmalardan değerli taş ve malzemeler ile lüks segmentte, nispeten yüksek fiyat etiketine sahip modellerle karşımıza geliyor. Nokia tarafından kurulan Vertu, bir süre önce firmanın küçülme planları doğrultusunda satılmıştı.

http://www.maxicep.com/resim/Vertu-Signature-Touch-1.jpg

Nokia bünyesinde iken düşük donanım özellikleri ve S40 ile cihazlar sunan vertu, satışın ardından ise Android işletim sistemi ve üst düzey donanım özellikleri içeren modellerini pazara sunuyor.

Geçtiğimiz dönemde bir çok Android model gelirken, bunlardan bir tanesi de Vertu Signature Touch olmuştu ve firma şimdi de donanım özelliklerini daha da arttırarak, tekrar bu yeni cihazını resmi olarak duyurdu.

Yeni akıllı telefon 5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, Yonga seti olarak ise sekiz çekirdekli 64-bit mimarisinde işlemci yanı sıra Adreno 530 grafik işlemcisi de içeren Qualcomm Snapdragon 810’a yer verilmiş.

4GB sistem belleği içeren Vertu Signature Touch akıllı telefon 64GB yükseltilebilir dahili veri kapasitesi ile geliyor. Akıllı telefonun arka yüzünde 4K video çekimi yapabilen 21MP kamera bulunurken, Selfie kamerası da 2.1MP çözünürlükte geliyor.

Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC, ve 4G LTE desteğine sahip olan akıllı telefon Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor ve 2.160mAh batarya ile sunuluyor.

Vertu Signature Touch, 28 Eylül ve 8 Ekim tarihleri arasında ön siparişe sunulacak ve £6,500 ile £13,700 arasında fiyat etiketi ile gelecek olan akıllı telefonun çıkış tarihi ise 16 Ekim olarak belirlenmiş.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-duzey-ozellikleri-ile-duyuruldu-h206814.html

Emre

Üye
Nokia halen %10 hissesine sahip diye biliyorum ben.

Rygebin

Rygebin

Üye
Gerçekten çirkin bence . :ehe.

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
onüçbin öyro fiyat pardon paund :kop2:

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Bu twlefona bu fiyat :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Ozellikler cok iyi ama bu fiyata kim alir :D

• Beğen
Tepkiler: Marco Laren
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Ön tasarımı güzel duruyor. Para olsa alırım şahsen :ehe

• Beğen
Tepkiler: Marco Laren
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Telefona Bak Çay Demle :cigara:

Jus7ice

Jus7ice

Üye
tasarımı çok hoş ama arkası daha güzel olabilirdi :hmmm

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Adamlar satmasa üretmez demek ki alıcısı var ki üretiyorlar :ehe

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Değerli paylaşan
Bilgiler hatalı bende şaşırdım . 5.2 lik ekran 2160 Mah nasıl olur .
Batarya 3160 Mah müthiş bir cihaz
Grafik işlemci 500 serisi değil 400 serisi bu konuda çok geride kaldı zira 800 serisi geliyor .

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Rygebin

Rygebin

Üye
Değerli paylaşan
Bilgiler hatalı bende şaşırdım . 5.2 lik ekran 2160 Mah nasıl olur .
Batarya 3160 Mah müthiş bir cihaz
Grafik işlemci 500 serisi değil 400 serisi bu konuda çok geride kaldı zira 800 serisi geliyor .
Konuyu yazan şahıs Ali Bey nereden aldı bilmiyorum ama Android police ve Android Authory'den foruma konu açıyorum açtiğim konu birkaç saat sonra portalda açılmış oluyor. Oraya baktığımda bilgilerin doğru olduğunu gördüm. Yazar konuyu oluştururken kafası dağınıkmış herhalde.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Gerçek bilgi ve tahminler gsm Arena veriyor

Rygebin

Rygebin

Üye
Gerçek bilgi ve tahminler gsm Arena veriyor
Ama ordaki bilgide doğruydu. Nexus basın fotoğraflarında Android Police'e ilk sızdırıldı ama bana kaynak sağlamanız hoşuma gitti oradaki haberlere de göz atıcam :ehe :ehe

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
yazım hatası olabilir insanlık hali çeviri :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
hay maşallah fiyata bak be :ehe

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
trye gelsin ayfona 3.500 veren kişiler bunu da alabilir bence :hmmm

• Beğen