Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
O zaman ayarlardan hesabınız ile giriş yaptığınızdan emin olun ayarlardan bakıp.

Giriş yapmışsanız önce soft sonra hard reset kalıyor geriye
Giriş yapılmış. Whatsappta kişiler gözüküyor.
Kişiler ve Posta uygulamaları ile ilgili sorununuz için; uygulamalar bölümündeki depolama uygulamasını çalıştırarak kişiler ve posta uygulamalrını bu bölümden kaldırarak ve telefonunuzu tekrar kapatıp açtıktan sonra mağazadan kaldırmış olduğunuz Kişiler ve Posta uygulamalarını tekrar kura bilirsiniz..
Kişiler ve Posta uygulamaları ile ilgili sorununuz için; şuan mağazada Outlook Posta uygulamasında güncelleme var. bu güncellemeyi yükledikten sonra sorunun devam edip-etmediğini kontrol edebilirsiniz..
Güncellemeyi yaptım. Sonuç aynı

yuyil01

Üye
Kişiler ve Posta uygulamaları ile ilgili sorununuz için; uygulamalar bölümündeki depolama uygulamasını çalıştırarak kişiler ve posta uygulamalrını bu bölümden kaldırarak ve telefonunuzu tekrar kapatıp açtıktan sonra mağazadan kaldırmış olduğunuz Kişiler ve Posta uygulamalarını tekrar kura bilirsiniz.. bunu mutlaka deneyiniz....

serinaga

serinaga

Üye
bnim 1520 de dün çok az kullandım cihazı bu saatlerde şarj %50 idi. Bu gün sabahtan beri durmadan kullanıyorum. Şarj şuan %60. 1520 de batarya kullanım düzeltmesi yapmış olabilir mi bu güncelleme?

Hakikatten L1520 şarj çok iyi şimdilik, sabah 07:00'de aldım şarjdan, elimden hiç düşmedi desem yeridir, hatta üstüne güncellemeyi de yükledim, halen kurcalıyorum, bu saat oldu %44 ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün güncelleme yokmuş.

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul, mp2934, trepcan ve 1 kişi daha
BaySerkan

BaySerkan

Üye
bu son gelen İnsider Fast Configuration Update'i yaptım az önce daha önce geç açılan bazı uygulamalar daha hızlı açılıyor şimdi..

serinaga

serinaga

Üye
Performans iyileştirmesi anlaşılan ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OneDrive(17.2.1 > 17.2.2) güncellendi.

• Beğen
Tepkiler: trepcan
braayn

braayn

Üye
beyler 9. yapıda kamere geç açılması veya resim çekildikten sonra yükleniyor gibi uyarılar çıkıyormu yoksa genel anlamda kamera performansı iyimi ?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
cadde19

cadde19

Üye
Lumia 735 te 9. Yapıyı kullanan var mı nasıl performansı ve şarjı?

ON9

ON9

Üye
Genel anlamda kamera için çok iyi olduğunu söyleyebilirim. İlk açılış ki eskisine nazaran daha hızlı olmuş. Foto çekimi sırasında ya da sonrasında yükleniyor la falan karşılaşmadım. 920 kullanıyorum bu arada @braayn
daha oncede soylemişimdir. Milletin aksine arama tuşunun çalışmama sorunu dışında daha hiç bir sorun ile karşılaşmadım. (Maşallah diyelim de nazar değmesin)

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Hayır sadece bir sonraki Fast Ring yapıda hedef cihazların belirlenmesini sağlıyor.
şef dediğin doğrudur da benim batarya kesin farkerti nasıl oldu bu ? Batarya kotu gidiyor diye cihaz sıfırladım ancak bu kadar iyi olmamıştı hiç

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul
braayn

braayn

Üye
Genel anlamda kamera için çok iyi olduğunu söyleyebilirim. İlk açılış ki eskisine nazaran daha hızlı olmuş. Foto çekimi sırasında ya da sonrasında yükleniyor la falan karşılaşmadım. 920 kullanıyorum bu arada @braayn
daha oncede soylemişimdir. Milletin aksine arama tuşunun çalışmama sorunu dışında daha hiç bir sorun ile karşılaşmadım. (Maşallah diyelim de nazar değmesin)
Eyvallah kardeşim

• Beğen
Tepkiler: ON9
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Biraz daha detay verir misin abi
Gabriel Aul konuyla ilgili bir açıklama yaptı. İnside Fast configuration güncellemelerini, Fast Ring güncelleme yaptıktan sonra Slow ringe geçiş yapanları tespit ederek bir sonraki Fast Ring güncellemesini o kullanıcılara vermemek için böyle bir Update yayınlıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01

Üst Alt