Silinen Üye 2505573
Kapalı Hesap
galiba sistemden sisteme deisiyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hepsinimi yüklemem lazım tekrar dan![]()
evet yukle o zaman
galiba sistemden sisteme deisiyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hepsinimi yüklemem lazım tekrar dan![]()

sanırım size w10 kurmanız için yardımcı olabilirim
8.1de de benzer sorunla karşılaşıp aygıt yöneticisinden halledebilirsiniz
https://www.maxicep.com/forum/konu/...ulunamadi-ve-mavi-ekran-hatasi-cozumu.954538/
bir sıkıntı çıkma durumu olmaz ama dimibendeki ekran kartı seninkinden biraz üstün X1550.bir sıkıntı çıkma durumu olmaz ama dimi
bendeki ekran kartı seninkinden biraz üstün X1550.
ben sorunsuz kullanıyorsam bence seninde sorunun olmaz![]()
süper o zaman. peki hocam oyun denediniz mi ? Aynı performansı veriyor mu 
zaten 8.1 içinde kuramayacaksın aynı hatayı verecek. aygıt yöneticinden oluyodu 8.1de 10 da olmuyo direk mavi ekran.
daha fazla verdiğini söyleyebilirim. LOL için mesela 7de iken 60ı göremiyodum fpsde. 80i zorluyo w10da..
tabi her oyunda performans aynı olmuyo.. savage xr oyunu için 2-3 fps farkediyo yaklaşık mesela..
anladım hocam deneyip görecez yani 
aynen öyle, kolay geleanladım hocam deneyip görecez yani
![]()

zaten başladım biriktirmeye yeni bişe ayarlicam da şimdi ne diyosunuz hocam kurmimmi win 10 yada 8.1 ?aynen öyle, kolay gele
işlemcin pentium 4 heralde baştan uyarayım, eski bilgisayar işlemcilerini çok zorluyo w10. benimki pentium D, seninkinin daha üst modellerinden. fan gürültüsünü hissediyosun yani müzik açmazsan öyle diyim bir yerden sonra rahatsız ediyo.
bence yeni bir bilgisayar için para toplamaya başla, bir iki sene daha gider sonra o bilgisayarla internetten gezinme 720p video ve yazı işlerinden başka bir şey yapamayacak hale gelicektir.. benimki gibi..
abi uysa direk 10 indirecem zaten de yok bu lanet olası kart desteklemiyorAga hangini istediğini karar verdin mi ikisi arasında elle gösterilecek kadar az fark var ama en önemli olanı başlat menüsü.nasıl istersin 7 deki gibi olsun mu yoksa başlata basınca başka ekran mi çıksın

bugüne kadar çok format hiç donanım destekliyormu bakmadım desem ınanmazsınabi uysa direk 10 indirecem zaten de yok bu lanet olası kart desteklemiyor![]()
hepsine de yüklendi gerek 7 olsun gerek 8 gerek 10.rufus da var o da aynı işi yapıyor ben o programdan birçok kez hata alınca bıraktım.sanırım flash kaynaklıydı ama diğer programlar çatır çatır yaptıusb bellege yaz iso dosyasını oyle kur "Windows 7 USB DVD Download Tool" bu program isini gorur kullanımı da gayet basit
hocam pc deki donanım donanım değil zaten güya 2gb ram 1 ekran var diye abandım açtıkları çok sınırlıHa pc donanımı da göz önünde bulundur.bak bende acer aspire 5742g var 1 hafta kullanamadım w10 u. Başım şişti fan sesine zaten kasma desen o biçim![]()
usb bellege yaz iso dosyasını oyle kur "Windows 7 USB DVD Download Tool" bu program isini gorur kullanımı da gayet basit

rufus? daha kullanıslıysa ona da bakalım hocam tesekkurlerbugüne kadar çok format hiç donanım destekliyormu bakmadım desem ınanmazsınhepsine de yüklendi gerek 7 olsun gerek 8 gerek 10.
rufus da var o da aynı işi yapıyor ben o programdan birçok kez hata alınca bıraktım.sanırım flash kaynaklıydı ama diğer programlar çatır çatır yaptı
2gb ram ile zaten oyun oynayamazsın ki sırf yarısını sistem kendi kullanır onun.1gb da düşün yani chrome ile 4 sekme açsın dua ethocam pc deki donanım donanım değil zaten güya 2gb ram 1 ekran var diye abandım açtıkları çok sınırlı
mc 1.5.2 (çok kasıyor yinede)
battle field 2
cs 1.6
yani bunlarıda oynasam ne oynamasam ne![]()
![]()
ama ekranı bilmem çalıştırır heralde min çözünürlükte kasmadanyok normal bi ekran kartı olaydı beni karşılardı hocam ama işde baattin in oyunları hep bunlar2gb ram ile zaten oyun oynayamazsın ki sırf yarısını sistem kendi kullanır onun.1gb da düşün yani chrome ile 4 sekme açsın dua etama ekranı bilmem çalıştırır heralde min çözünürlükte kasmadan
çok şerefsiz çıkdı bu baattin sesde gelmiyor zaten yarın gidecem baattin ne ettin diyecem adam güyaa kandırıyor beni ya bi gidiyom erkan kartı takmışdık zaten diyo yarım saat sonra bide bakmışım bana ekran kartı ayarlıyor artık daha mı dandiğini takdı iyimi yaptı onu bile bilmiyorum 
8.1 kur bence. daha iyi olur senin için. bende 10 kullanmıyorum zaten şu an. w7 deyim. ison yoksa güncellemesiz mdsn var bende istersen pm at kaç bit istiyosan yaz link atayım![]()
hocam 8 iso var yarın dvd alıp yazıcam dvd ye sonra çakacam formatı bakalım ne olucak siz de bi 7 atarsanız süper olur valla ne olur ne olmaz onu da yazim dvd ye hazırda beklesin oda